Filme, seriale, actori, popcorn

Nici eu nu l-am vazut. Nici Reservoir Dogs. Nici Jackie Brown. Kill Bill-urile le-am vazut fragmentat, pe la TV ori cand se uita pretena. Singurul film a lu' Tarantino pe care l-am vazut a fost Inglorious Basterds. Un film misto, un final stupid.
 
Pulp Fiction (1994).

Mi-a plăcut grav, mai ales dialogul și coloana sonoră. Tarantino a început să domine lista mea de filme preferate.

Lol welcome to the desert of the real. Tarantino este un regizor excepțional, cei cărora nu le plac finalurile sau au impresia că nu au înțeles nimic ar trebui să mai vadă filmul de câteva ori.

Alt regizor excepțional = Guy Ritchie.

:smile:
 
This CGI bullshit is the death knell of cinema. If I'd wanted all that computer game bullshit, I'd have stuck my dick in a Nintendo. - Quentin Tarantino

Asa. Deci, cine a fost la Avatar?:smile:
 
Eu nu, da' de când e lege ce zice nenea Tarantino? Ooooh, it's Tarantino, all kneel!
Pffft...
Sorry da' pe mine mă umplu de nervi oamenii care aruncă cu sentinţe de-astea definitive de parcă ar semăna pe ogoru' lu' tataie.
 
Tarantino scoate filme din două categorii: love it sau hate it. Nu este zonă de mijloc. Și mai mult decât atât, unele filme pot să-ți placă și altele deloc. Eu doar nu mă risc. :biggrin:
 
Nici eu nu risc.
Rar gasesc un film care sa imi placa. Trebuie sa vad destule rahaturi, pana gasesc un film cu adevarat bun. Atata timp pierdut pentru ce? Pentru 2 ore de relaxare? Hai 4, daca il vad de doua ori. Apoi Shift + Delete:wink:.
Cred ca in ultimii 5 ani am vazut...3-4 filme.:smile:

La seriale ma mai uit, cand mananc sau cand sunt in tren. De ce? Nu e timp:frown:. In timpul saptamanii sunt ocupat cam toata ziua, weekend-ul e pentru familia, muzica. Macar daca gasesc un serial bun, nu il termin in 2 ore. Trag de el saptamani/luni.

Stiu pe unii care se uita la 2-3 filme zilnic:smile:. Ce e asa interesant la filme? Imi scapa mie ceva?:biggrin:

Sa merg la cinema? LOL. Stau la 2m de bila aia mare, dar nu am avut niciodata curiozitatea sa merg sa vad un film:evil:. Ultima data cand am fost la cinema...hm:damn:.. probabil acum 10-15 ani...
 
Tarantino are dreptate într-o mare măsură. Atunci când CGI este necesar pentru a pune pe marele/micul ecran ceva ce nu există în realitate, da, ok, atâta timp cât sunt o unealtă pentru a transmite o poveste interesantă, nu un scop în sine. Comparații sunt multe, dar inutile.

De asemenea, Tarantino scoate filme pe care nu se poate să nu le îndrăgești. Unele sunt foarte violente, pline de sânge și gore și etc, dar cert este că un film de Tarantino sau Guy Ritchie mă ține în priză pe toată perioada vizionării. Compared to lolavatar sau altele de genul, unde căscam de-mi trosneau fălcile la anumite faze, pentru că pur și simplu erau filme în care se tot diluau muci cu scopul de a-i lungi 2 ore jumătate.

Sunt filme care merită văzute la cinematograf, sunt filme care nu merită. Mersul la cinematograf nu este doar mers acolo + văzut film. Este un prilej de a te întâlni cu prietenii, de vedea un film împreună cu ei, de a-l comenta după, de a savura o porție de popcorn (overpriced, ce-i drept) în compania lor, etc, etc, etc. Dpmdv, este mai ok decât mers în cârciumă, dat pe gât beri/suc și sufocat în fumul de țigară și violat urechile cu muzica la modă. Măcar filmul îl poți alege, compania dintr-un bar/pizzerie nu :smile:
 
Sunt filme care merită văzute la cinematograf, sunt filme care nu merită.
De unde stiu ca filmul respectiv merita vazut sau nu?
Sa nu zici de imdb, ca pe mine ma minte tot timpul:smile:. Vezi Betmen. WOW!! OMG!!1 Cand sa il vad.. surpriza.. Nu am putut sa vad nici 1/4 din el. De ce? Pentru ca nenea ala a uitat sa-si ia faringosept-ul.:capu:

Este un prilej de a te întâlni cu prietenii, de vedea un film împreună cu ei, de a-l comenta după, de a savura o porție de popcorn (overpriced, ce-i drept) în compania lor,
Vazut film cu prietenii la cinema < vazut film cu prietenii acasa. Macar acasa poti sa comentezi:smile:... (si sa manaci popcorn la un pret bun, lol)

Măcar filmul îl poți alege, compania dintr-un bar/pizzerie nu
Degeaba alegi filmul, nu ai de unde sa stii daca e bun sau nu.
Iar in legatura cu compania dintr-o carciuma..Hm.. Nu prea frecventez astfel de locuri, dar am gasit cate ceva pe gustul meu: muzica buna la un volum moderat, lume buna (adica fara cocalari, printese si alte specimene).

P.S. Cum poti sa bei bere?:biggrin: Eu urasc berea, nu suport gustul ala amar. Sa nu mai zic de culoare, care e cel putin dubioasa.:smile:
 
Eee, şi uite aşa nu mai merge lumea la pădure să stea peste noapte... acolo socializezi mai mult şi mai frumos decât la orice film prin cinema.
Şi dacă ne limităm la filme ca metodă de socializare, prin facultate era cel mai fain când se adunau 8-12 oameni într-o cameră mică de tot şi ne uitam la filme pe calculator până pe la 3-4 dimineaţa. Ţin minte că o dată s-a fumat aşa de mult încât de afară se vedea fumul ieşind pe geam ca la incendiu :smile:
Aia era socializare...
Am fost la filme la cinema în Bucureşti cu prieteni; mi s-a părut o experienţă seacă, impersonală, ceva lipsea grav din ecuaţie...
 
Vezi Betmen. WOW!! OMG!!1 Cand sa il vad.. surpriza.. Nu am putut sa vad nici 1/4 din el. De ce? Pentru ca nenea ala a uitat sa-si ia faringosept-ul.:capu:

The Dark Knight este un film excepțional în opinia mea, numai că personajul principal nu e Batman, ci Joker. Dacă-l vezi din această perspectivă, este total altceva :smile:

Nu beau bere, ca fapt divers. Și da, există localuri okish, am fost și eu, dar pe de altă parte nu rămâi cu nimic, mersul la film mi se pare cu dublu sens, primești totuși ceva (vezi filmu` :biggrin:).


Evident la film la cinematograf te duci după un preview :biggrin: Dar ca idee, am fost la Inception și ne-a plăcut tuturor, fără preview, fără nimic. Deci se poate. Lasă IMDBul, că acolo depinde de cât de constipat e autorul comentariului, nu de calitatea filmului.


War, nu m-am referit la faptul că socializezi doar la film, wtf. Evident la pădure rulz more, da` ce te faci cu timpul? :smile:
 
Timpul, shmimpul... Ce dracu faceţi tot weekend-ul, de vineri seara până duminica noaptea?
Eu n-am cu ce să merg la pădure, că m-aş abona, să moară Bibi, de ce crezi că-mi curg balele după o motocicletă, măcar să merg cu fata...
Am amici cu maşini, zici că-s leşinaţi, n-ar merge 15 km nici morţi să facă un grătar la pădure, da' freacă 5-7 ore asfaltul până la "mare" şi "munte" (aka "stat printre asfalt/nisip la terasă, dar în alt oraş") - wtf is wrong with those people?
Da' o dăm în offtopic, though.
 
Timpul, shmimpul... Ce dracu faceţi tot weekend-ul, de vineri seara până duminica noaptea?

Eu, de exemplu, in fiecare weekend fac un drum pana acasa, la 200km de Buc, acolo am prietena, familie, pisica, caine, etc. Ajung vineri noaptea, ma intorc in Buc duminica, unde ma pregatesc psihic pentru o noua saptamana.:capu:

Unii dintre noi chiar nu au timp de mers la film/padure. Cu mersul la film pierzi o juma' de zi. Cu mersul la padure o zi intreaga. De un an zic ca ma duc la pescuit... Cu bicicleta nu am mers mai mult de 50 km anul asta...

P.S. Nu pot sa cred cat urasc orasul asta de rahat. Daca nu as pleca in fiecare weekend, cred ca as innebuni.:disperat:
 
Mă rog, la tine e acelaşi lucru ca şi ieşitul în pădure. Eu nu înţeleg oamenii care nu ies defel, sau când ies, se duc în aceleaşi destinaţii expirate.
 
Back
Top