Filme, seriale, actori, popcorn

Clash of the Titans (2010).

Pun pariu că au făcut filmul ăsta doar pentru că li s-a părut că au un titlu mișto și au vrut să-l folosească. Ar fi mers ca interludiu la Titan Quest, altfel e haos: mă așteptam ca, din clipă în clipă, să apară Loki călare pe un dragon, să-i dea lui Perseu un trifoi cu patru foi. Nu mi s-a părut spectaculos nici măcar ca film de acțiune, iar faptul că cea mai importantă scenă de gen e pe la mijloc nu ajută deloc.

Destul de ușor de uitat.
 
Imho, ăla e genul de film pe care îl pui în playlist când ai alte planuri. :biggrin:

Mi-a plăcut în schimb Le concert (2009). Deși nota de pe IMDb mi se pare puțin cam prea mare, filmul își transmite destul de frumos ideea. Văd că mulți se plâng de clișee și stereotipuri, mie mi-a lăsat impresia că tocmai asta vrea să scoată în evidență.
 
Inception (2010).

Genial, capodoperă și toate alea. Am o singură problemă cu filmul: are o premiză mult prea penală pentru tot dramatismul ăla. Ușor de trecut cu vederea, dar... just saying.

Și mi se pare mie sau Joseph Gordon-Levitt (puștiul din 3rd Rock from the Sun) a devenit un actor foarte bun?
 
Cum naiba găsesc un film căruia i-am uitat titlul? :smile:
Filmul e cam aşa: un autor de cărţi horror dispare în nu-ş care orăşel prin nu'ş care ţară, şi un... detectiv or something e angajat de editura pentru care scrie autorul să-l găsească.
Ajunge detectivul acolo, şi ce să vezi... locuitorii orăşelului se transformă în Minions of Hell or smth şi pare-se că nenea scriitorul s-a prins cum să deschidă porţile iadului şi cam asta încearcă să facă.
Normal că personajul principal îl opreşte în cele din urmă... parcă.
Am văzut filmul ăsta de muuult şi noah, parcă aş vrea să-l revăd. E posibil ca acum să mi se pară o tâmpenie, da' noah...
 
Am citit despre film, am văzut şi trailer-ul, n-are nicio treabă cu ce zic eu.
Sorry :smile:
Era vorba de un book writer, nu dealer. Aia ştiu sigur.
 
Prince of Persia: The Sands of Time (2010).

Deranjant de mediocru dat fiind bugetul obscen pe care l-a avut. Și mult prea lung pentru binele lui. Iar Gemma Arterton... umm, nu știu dacă ăla e accent sau ce, dar, de fiecare dată cînd vorbea, vream să lovesc pe cineva. A, și e mult prea îmbrăcată. :biggrin:

Și, uau, „am atacat un oraș despre care știam că produce arme, dar n-am găsit nimic”. Real smooth, dudes.

Aștept totuși ziua în care o să apară un film după un joc cu poveste serioasă, gen Legacy of Kain. M-am cam săturat de Super Mario Bros. d-astea.


Centurion (2010).

E practic Apocalypto cu romani, doar că nu la fel de bun. Mi-au plăcut decorurile și costumele, și mi s-a părut foarte profesional făcut avînd în vedere bugetul relativ mic, dar ca poveste și personaje e slăbuț.
 
Salt (2010).

În primul rînd, moda asta cu nume de familie/substantiv comun trebuie să gtfo. În al doilea rînd, cine nu s-a prins de ambele twist-uri din Salt clar nu a văzut suficiente filme la viața lui. În al treilea rînd, cine îl compară cu trilogia Bourne trebuie să se lase de review-uri. Și în al patrulea rînd, Angelina trebuie să se pună pe mîncat că pare periculos de slabă.

Din păcate o să fie și Salt 2.

PS: Pariu că fără Angelina nu auzea nimeni de filmul ăsta?
 
Acolo măcar era această divă asasin care alerga pe acoperișuri cu rochia în vînt și Kalashnikov-ul în mînă. Aici zici că e homeless.
 
Back
Top