Filme, seriale, actori, popcorn

Daybreakers (2009).

2019. Printr-un fel de epidemie, vampirii ajung rasa dominantă pe planetă - muncitori, civilizați, tehnologizați. Problema e că, din cauza asimilării rasei umane, ajung în pragul înfometării, astfel că lucrează intens la un substitut pentru sînge. Personajul lui Ethan Hawke e un vampir bio, hematolog șef, care descoperă întîmplător ceva mai mult decît un substitut.

Overall okish, și cu un Matrix-feel.


The Taking of Pelham 1 2 3 (2009).

Niște unii deturnează un metrou newyorkez în ideea de a-l răscumpăra, iar personajul lui Denzel, simplu angajat la transporturi, e prins la mijloc pe post de negociator.

Filmul e decent ca intensitate în prima parte, bazîndu-se pe dialogul dintre Denzel și Travolta (teh evil dude), dar o dă în bălării grav spre final.


Star Trek (2009).

Bun bun. :bravo:
 
+1 pentru Star Trek. E chiar un film pe care l-am văzut de două ori. Tânărul Spock e Sylar din Heroes, în caz că e cineva familiar cu ambele producţii :smile: - actor talentat, joacă excelent, i se potrivesc foarte bine ambele roluri. Eu sper să aibă un viitor mare.
LE: Zachary Quinto, ăsta-i gagiul.
 
+2x2x2 pentru Stai ca Trek. :biggrin: Reboot, ca cica se poarta astea acu, bunicel spre foarte bun.
Si ca tot vorbim de reboot-uri (sau rebut-uri) vazui aseara Robin Hood. Adica Gladiatoru cu arcuri si sageti. O sa zic doar atat: scenariul a fost scris de un idiot. Sau de mai mult idioti care au comunicat prin Morse. Morse d-astea:
walrus.jpg
 
Cica s-a terminat Lost. Finalul e unul simplu, credibil dpdv religios. Per total serialul a avut farmec, suspans, intriga si ceva logica in ultima parte.
 
Dacă mă uit la ultimele două episoade prind ceva? Că-s curios de final, am reușit să urmăresc doar vreo două sezoane la început iar după ce au luat-o în bălării i-am lăsat să se ducă singuri.
 
Ultimile 2 episoade explica tot. Oricum explicatia e rezumata la 2-3 fraze, restul fiind "arta cinematografica".
 
Actorul Jean Constantin a decedat, miercuri, la varsta de 81 de ani, in locuinta sa de la Constanta... :frown:

RIP Maestre!
 
Văzut Wolfman... damn, iar ţigani=români? Cineva să le hekărească saitu :tongue:

Mda, ce pretenții să mai ai :|

Lost s-a terminat într-un mare fail.. pardon fel. Mi s-a părut un serial făcut de dragul audienței și încasărilor, foarte multe loose threads care nici nu s-a intenționat să fie explicate vreodată - e.g.: cine a construit statuia sau ce spanac caută ursul ăla polar în sezonul 1. Pur și simplu hai să aruncăm 32135139 de chestii, să le amestecăm și să vedem ce iese.

Flash Forward face ceva asemănător, dar s-au explicat extrem de multe pe finalul sezonului 1. Din păcate, ăsta a fost anulat, probabil nu avea prea multe chestii necunoscute care se doreau a fi cunoscute.
 
Tocmai ce am terminat de vazut primul sezon la V, din lipsa de altceva si in ideea ca va fi continuat :smile:. Nu e rau, dar nu m-a prins ca alte seriale de gen, poate e adresat altui segment de varsta... In aceeasi ordine de idei, stie cineva cum e Warehouse 13 ? Pare interesant, si cica il vor continua si pe asta...
 
Incepand de ieri, la chioscurile de ziare, imprena cu Gazeta Sporturilor - "Eu cand vreau sa fluier, fluier" - DVD. Din pacate au mai bagat si reclame ale sponsorilor pe ici pe colea. Eftin.
 
Brooklyn's Finest (2009).

Avem trei fire narative, care se mai intersectează pe alocuri și în final, urmărind un polițist de duzină ajuns aproape de pensionare (Richard Gere), un agent de la Narcotice (Ethan Hawke) care se chinuie să-și întrețină familia, și un ofițer sub acoperire (Don Cheadle) care a devenit cam apropiat de traficantul pe care trebuie să-l prindă.
Mie îmi aduce a Training Day, cel puțin prin unul dintre subiecte. Plăcut.

1408 (2007).

Aici John Cusack e un scriitor de cărți horror și sceptic profesionist care investighează ceea ce pare yet another legendă urbană, dar nu e tocmai așa. Filmul e un horror bazat pe tensiune, nu pe gore. Plăcut.

The Forbidden Kingdom (2008).

Ămm, un fel de Karate Kid adus în mileniul III, cu Jackie Chan și Jet Li, decoruri mișto și coregrafie tipică pentru filmele chinezești cu bătăi. Nu pierdeți nimic dacă nu-l vedeți, dar nici nu cred că v-ar părea timpul pierdut dacă l-ați vedea.
 
Tocmai ce am terminat de vazut primul sezon la V, din lipsa de altceva si in ideea ca va fi continuat :smile:. Nu e rau, dar nu m-a prins ca alte seriale de gen...

Idemn si aici. Mi-a luat 3 zile sa vad primul sezon. Piticul din creier a gasit cateva chestii despre care sa trecut cu vederea in film:
- De unde naiba au venit "Vizitatorii"?
- Cum se face ca nimeni nu intreaba de ce au infatisare umana?
 
Shutter Island (2010).

1954. DiCaprio (o luăm pe scurtătură :biggrin:) investighează dispariția unei paciente dintr-un spital psihiatric de pe o insulă izolată. Treptat, descoperă că pe insulă se fac experimente dubioase, și chiar că ar putea fi subiectul unuia. Sau nu...

Nu îl ratați.


The Blair Witch Project (1999).

Așa, lol it out. Gata? Plăcut maxim.
 
Back
Top