Zilele astea am vazut cateva filme:
Green Zone. Ce-a zis
Velkan mai sus. Dar uitandu-ma la el nu puteam sa nu apreciez faptul ca s-au descurcat si fara bullshitul din Hurt Locker. Prefer conspiratia si impuscaturile clasice decat lacrima stoarsa de vestiarul durerii (am priceput titlul abia cand am inceput sa ma uit la filmul ala).
Edge of darkness. Okish... dar cam subtire actiunea. Si prea concentrata in sensul ca nu ai senzatia ca filmul ala este despre o investigatie, aflarea unui adevar ci ca e ceva de genul
wham, bam, thank you ma'am. In pus aproape nimic nu e ascuns, toate cartile sunt pe masa.
Hot tub time machine. Cica e comedie dar am omis fazele amuzante. Bine, poate m-am hlizit la o faza sau alta dar per total filmul e cam lame. Actorii parca n-au ce cauta impreuna si parca nu-s deloc credibili in joc. In fine, nici nu-i filmul de la care sa ai prea mari pretentii.
Mi se pare ciudat ca are nota mai mare decat Edge of darkness dar nu cred ca e cazul sa imi pun intrebari cand e vorba de gusturile si preferintelor alora multi care voteaza acolo. Mi-aduc aminte ca si Lock, stock... avea note mizerabile doar pentru ca rednecu' pricepe greu umorul ala pe care nu poti sa-l pui ca "Bancul zilei" pe ambalajul de hemburgăr.
Ma la coada, the best of the bunch,
Shutter Island. Exact opusul celorlalte. Simti cum se desfasoara actiunea in ritmul potrivit, actorii joaca bine si fac roluri bune impreuna. Asta chiar merita vazut.
L.E. Postul numarul 4444.
L.L.E.
She's out of my league. Mi s-a parut chiar ok. Desi are "gauri" gramada e destul de lejer, merge de relaxare si poate chiar si un pic de ras.
And then there's
2012. Aproape ca nu-mi vine sa cred ca te taxeaza sa-l vezi. Nici nu stiu cu ce sa incep. Cursa cu limuzina minune, "singurul" expert de pe pamant e american si toti liderii lumii se bazeaza numai si numai pe el (pe astia nu mai are cine sa-i gadile la oo?), avionul "rusesc" Antonov 500 (!?) de 300 de tone dar agil ca o pisicuta, etc. Nu vreau sa scap prea multe spoilere. Dar are efecte speciale (sunt uda toata) - o parte bune, o parte proaste - which makes it ok pentru ca nu ma uitam pentru film, ma uitam pentru efecte

. De vazut. Sunt sanse sa va schimbe viata

.