Filme, seriale, actori, popcorn

hulubei

questionable intruder
Joined
Aug 1, 2004
Messages
3,190
Velkan, nu as prea compara Banlieue cu Crank. Mi se par pur si simplu prea diferite ca punere in practica desi ideea de baza e una singura "agitatie pana obosesti chiar tu in fotoliu".
 

Thor

Membru Junior
Joined
Dec 6, 2004
Messages
2,116
Am vazut si eu cele doua filme din seria "Banlieue 13". Trecand peste usorul disconfort cauzat de limba franceza, care nu imi e familiara in colana sonora a filmelor la care ma uit de obicei (blame Hollywood for that) si scenariile subtirele si previzibile, peliculele mi-au placut.

Cel putin cascadoriile si secventele de actiune sunt foarte antrenante. In plus mi-a placut constrastul fata de filmele americane care abunda de explozii. Cred ca o sa revad si Leon pentru cascadoriile cu masini. :biggrin:
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Messages
4,510
Exact aia mă întrebam şi eu. Săracul asasin izolat, atâta îi mai trebuia, cascadorii cu maşini :smile:
 

hulubei

questionable intruder
Joined
Aug 1, 2004
Messages
3,190
Atunci sa nu uiti sa (re)vezi si Doberman. Si daca e vorba musai de masini si doar masini, macar primul film din seria Taxi.
 

Thor

Membru Junior
Joined
Dec 6, 2004
Messages
2,116
Hmmm, TF e cam batut la fund de drumul prin Pasul Stelvio. Cineva are imaginatie bogata si aude chestii. Deci intra la categoria SF.
 

Christinne

Membru
Joined
Sep 22, 2009
Messages
19
O să revin cu mai multe titluri când mi le amintesc, și mai noi :biggrin:

Mersi de urări.

Apropo, dacă am văzut un film și nu mai știu cum se numește, pot să întreb aici? Există un alt topic pentru așa ceva și nu am văzut eu?
 

IceCub

Membru Senior
Joined
Jun 27, 2005
Messages
2,493
Pentru fanii Stargate:

David Hewlett (interpretul rolului Rodney McKay din Stargate Atlantis) se afla in Romania (Bucuresti) pentru filmarile la "The Whistleblower".

O chestie interesanta este faptul ca pe IMDB au aparut detalii despre Stargate Extinction (film ce doreste a finaliza seria Stargate Atlantis terminata subit). David Hewlett se arata indignat astazi pe pagina sa de Tweeter cu privire la faptul a ca fost "distribuit" in acest film, cu toate ca nu a stabilit nimic concret cu producatorii.

David Hewlett said:
Stargate:Extinction is on my imdb listing...where did that come from...and when do I start? :wink: http://www.imdb.com/name/nm0382110/
 
Top Bottom