Filme, seriale, actori, popcorn

Discussion in 'Hobby-uri, artă, cultură, știință' started by Pisoi, Aug 6, 2004.

 1. SCViper

  SCViper Membru Senior Sugar daddy

  De acord cu rebitu', am intalnit filme care s-au mai salvat (cat de cat) spre sfarsit.

  Bee Movie - comedie animata usoara, 7/10. Not bad at all Jerry.
   
 2. Pisoi

  Pisoi Monsieur Pussycat

  Rabbit sugera că, din contră, un film la care nu rezişti până la sfârşit ar merita un 4.

  Nu i-am dat 4 deoarece am văzut filme de 4 şi acesta nu se compară cu ele. Însă nici cu cele de 7 sau 8. Scara mea e destul de apropiată de cea a IMDB; aceasta e una din rarele excepţii.

  Dpmdv, am văzut suficient din film ca să îi apreciez calitatea monotonă. Indiferent ce surprize mi-ar fi oferit la sfârşit, nu ar fi sărit cu mai mult de jumătate de punct, în sus sau în jos. Sunt sigur că are mare succes la tineretul care nu a mai auzit Beatles, cum are Paul Potts la cei care nu ascultă operă. :tongue:
   
 3. Azazel

  Azazel Barbar

  Inainte de a vedea un film integral, vad fragmente, suficient de putine pentru a nu afla subiectul dar suficient de multe sa-mi dau seama daca merita vazut sau nu. Asta pentru ca IMDB e bun dar are si el problemele lui: un film japonez cu 9/10 votat de 1000 membri (din care 999 japonezi dar nu ai cum sa afli asta) e posibil sa nu-ti placa deloc. Poti gasi si filme asiatice placute dar riscul e mare.

  Mizeriile pentru Oscar (unde rolul principal e un evreu negru homosexual) iar sunt de evitat, nu sunt 100% sigur ca notele IMDB sunt "curate" pentru astfel de filme (sau americanii chiar sunt retardati).

  Across The Universe e unul din putinele filme pe care am renuntat sa le mai vad dupa scurtul preview. Little Miss Sunshine in schimb a reusit sa scape de filtrul previewului si din pacate, inca nu am reusit sa-l uit complet.
   
 4. Tora

  Tora Membru Senior

  Sunt curios ce parere aveti despre The Darjeeling Limited, notat pe imdb cu un suspect (pentru mine) 7.9.
   
 5. Azazel

  Azazel Barbar

  Toranaga, pe viitor la astfel de filme, un spoiler e obligatoriu. Iti recomand Little Miss Sunshine, are 8.1 si a luat si doua Oscare. :dracu:
   
 6. Velkan

  Velkan Moderator

 7. SCViper

  SCViper Membru Senior Sugar daddy

  Enchanted - Chiar mi-a placut, merita 8/10, dar e indicat sa nu fii intr-o dispozitie de genul "I hate life" cand il vezi :tongue:.
   
 8. fishy

  fishy Membru Senior

  Da. Un film bun.
   
 9. sabertooth

  sabertooth Membru Senior

  Machuca. Film chilian. Interesant. Merita vazut.
   
 10. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Vazut Michael Clayton. Submediocru, daca nu era George Clooney iesea direct pe DVD :frown:
   
 11. burebista

  burebista Manic Miner Sugar daddy

  American Gangster. Based on a true story. Aproape 3 ore tine. Trebuie ceva rabdare, per ansamblu e OK, dar ar fi putut fi ceva mai multe chestii gangsteresti p'acolo ca a devenit plictisitor la un moment dat.

  Lions for Lambs. Surprinzator. De scurt si de interesant. Un fel de lectie civica data americanilor. Un Michael Moore mai diluat. Numa' ca atunci cind m-am instalat mai bine sa-l vad s-a terminat. :biggrin:
   
 12. Tora

  Tora Membru Senior

  There will be blood - Film lung şi asemănător cu No country for old men. Actingul lui Daniel Day-Lewis merită. Restul nu.
   
 13. fishy

  fishy Membru Senior

 14. fishy

  fishy Membru Senior

  Un film excelent, 10/10: Mongol.
  P.S.: exista subtitrare si in romana.
   
 15. sabertooth

  sabertooth Membru Senior

  Marathon este un film placut care merita vazut.
   
 16. SCViper

  SCViper Membru Senior Sugar daddy

  Slava Domnului, credeam ca sunt eu defect pentru ca m-am plictisit de moarte la el. Actingul intr-adevar merita, dar nota de pe IMDB este absurd de mare avand in vedere tot restul.
   
 17. Rabbit

  Rabbit Nebun

  No Country for Old Men - thriller western-like, ciudat, interesant, cu psihopat (deci rulz), dar mai ales ciudat. Şi, nu în ultimul rând, ciudat. :biggrin:

  Reign Over Me - frumos, păcat că e american. Altfel, destul de interesant pentru cei interesaţi de filme cu ceva conţinut psihologic. Iar lui Adam Sandler nu-i stă deloc bine în rolul ăla.
   
 18. Pisoi

  Pisoi Monsieur Pussycat

  Nu am văzut filmul, dar bănuiesc la ce te referi cu privire la Sandler. There is more in him than meets the eye. E un actor bun care e agăţat în filme comerciale, pentru că probabil acestea sunt rolurile care i se oferă (sau din care face bani). Ca de altfel şi Will Ferrell, care e fantastic în The Producers. Sau Jim Carrey, care poate mult mai mult decât gunoaie de tipul The Mask.
   
 19. Rabbit

  Rabbit Nebun

  Ezit să spun că Sandler e un actor bun. E un personaj interesant şi plăcut, fie că e vorba de partea actoricească sau de „el însuşi” apărând în interviuri. Din cauza multitudinii de roluri în care apare ca un comedian îndrăgostit, mi-e greu să mi-l imaginez ca pe un om distrus, cu părul răvăşit şi într-o avansată stare de deterioare psihică.

  Unii oameni se potrivesc mai bine cu comedia, fie datorită felului actoricesc de a fi, fie rolurilor primite. Văzându-i într-o ipostază opusă, simţi că ceva nu e în regulă.
   
 20. Pisoi

  Pisoi Monsieur Pussycat

  N-am zis că e un Anthony Hopkins. :smile:
   
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice