Man on Fire - foarte bine filmat, cadrele dau o senzaţie de acţiune, parcă eşti acolo. Subiectul este "fumat".
Fahrenheit 9/11 - un documentar care ne arată că ai noştri sunt mici copii pe lângă ai lor.
Moore are mult curaj sau mult spate.
You've Got Mail - comedie romantică de sâmbătă seara.
Seven Years in Tibet - un film foarte bun mai ales având în vedere că este un remake, prestaţii foarte bune iar acţiunea filmului în sine este destul să te ţină în faţa monitorului.
Taking Lives - thriller bunicel, atmosfera tensionată, actorii nu sunt în ziua lor cea mai bună, singurul care se remarcă este
Ethan Hawke.
Monster - filmul m-a scărbit şi impresionat deopotrivă, oscarul este binemeritat. Mai mult ca sigur un film care se remarcă prin prestaţia lui
Charlize Theron şi a atmosferei induse decât a poveştii.
Shawshank Redemption, The - maan, astă chiar este un film foarte reuşit, acţiunea, mesajul, actorii, totul concură la un peisaj dramatic, ce-i drept cu un final fericit.
Recruit, The - CIA în acţiune, mai degrabă
Pacino în acţiune. Un film peste medie, interesant ca tot, labirintul ideilor fiind bulversant la un moment dat.
Vanilla Sky - azi l-am văzut aşa că am proaspete opiniile. Mi-a adus aminte de
Game, The însă mi se pare clar la un nivel superior,
Tom Cruise joacă foare bine iar per ansamblu filmul te captivează şi nici tu nu mai realizezi ce e real şi ce e vis. Se apropie foarte riscant de a te băga în ceaţă însă doar se apropie.