Am înțeles, deci și tu faci spume la serialul care va apărea Lord of the RingsDacă faci un film inspirat din istorie, fookin get it right. Un film despre Roma din vremea lui Cezar în care juma' din romani sunt asiatici sau negri iar Cezar de fapt e Cezara, păi aia e bătaie de batjocură la adresa istoriei și inteligenței audienței doar fiindcă Netflix (și alții) au luat-o pe panta diversității forțate. Sau filme fantastice din lumi cu reguli clare: nu te apuci să-l rescrii pe Tolkien sau alții doar fiindcă tu ai o agendă nouă. De-aia au ajuns să facă filme proaste doar fiindcă bifează criteriul ăsta, în timp ce recunosc că scenarii foarte bune au fost abandonate fiindcă n-au suficientă diversitate.
Dacă tu poți ignora neconcordanțe uriașe când vezi filme, aia e treaba ta, dar nu-mi da mie în cap când asta îmi provoacă dezgust. Și nu e doar despre culoarea pielii sau sex. Cum ar fi să facă un Star Trek nou, da' cu o mică schimbare, că nu e navă spațială ci submarin, dar în rest prefăcându-se că schimbarea evidentă nu există, go on, play along? Cheamă caracatița pe toate frecvențele, this is Jean Luc Picard, pls retrageți-vă crabii că venim în pace? Sau să mai tragă un sezon din serialul ăla cu șahista genială, cum îi zice, în care în unul din episoade tipa e înlocuită de un mucea de 9 ani care joacă table în curtea școlii. Păi cum să nu le umpli frigiderul?

Bre, eu văd problema așa - am văzut de exemplu Foundation. Multe sex changes și mucho diversity pe acolo, dar overall mi s-a părut o serie mediocră și cu foarte mult eye candy, deși a surprins multe chestii mișto și chiar nu m-a deranjat că Demerzel era femeie, problema nu era ACOLO. Problema este că multe filme și seriale sunt scrise cu picioarele iar voi vă cramponați că buhu ăla-i negru, ăla e mulatru, nu au ce căuta - coae, mergi la teatru și actorul este negru dar bagă o interpretare Hamlet de excepție, te apuci să arunci cu roșii doar pentru că este negru? Ați înnebunit cu toții?