• Marți, 28 ianuarie, forumul va fi transferat pe un server nou cu începere la ora 10:00. Forumul va fi închis pe serverul vechi și va fi reactivat pe serverul nou după finalizarea transferului. Propagarea prin internet a schimbării adresei IP s-ar putea să dureze între 20 de minute și câteva ore, în funcție de serviciul DNS folosit de vizitatori.

Filme, seriale, actori, popcorn

ursamajor

צָפְנַת פַּעְנֵחַ
Sugar daddy
Joined
Nov 4, 2005
Location
BR
N-am apucat să văd niciun episod din Expanse și Mandalorian pe-aici prin munți. Am avut chestii mai mișto de făcut. Am jucat Monopoly cu gagicile. :biggrin: N-a fost nimeni ca mine cu 4 gagici la munte. :hihi:
 

taxon

Membru
Joined
Aug 2, 2013
Ei, ajuns acasa, bagi a patra si recuperezi.

Intre timp eu am imprumutat de la bibiloteca Once upon a time, vazut impreuna cu jumatatea a buna.
Pe mine, fiind jumatatea a rea cel putin in materie de cinema, OUTH nu a reusit sa ma clatine in vreun fel, Tarantino, mdeh.
Jumatatea a buna, in schimb, super cunoscatoare de filme, actori, povesti, birfe, a avut reactii de entuziasm si incintare, tragind linia cu "Oau, ce film!".
Draguta cum e, a avut rabdare sa ii explice si profanului cum a adus Tarantino povestea din condei si a amestecat fictiunea cu realitatea astfel incit sa spuna o poveste frumoasa si nu oroarea care a fost de fapt.
Dresat fiind acum, tre' sa admit: "Dom'le, i-a iesit si de data asta!"
Apropo, ca va stiu gospodari: nu aveti vreun aruncator de flacari prin debara sau magazie?
 

burebista

Manic Miner
Sugar daddy
Joined
Sep 2, 2005
Location
Twilight Zone
Trimite-i respectele mele doamnei. Jos palaria. :notworthy:
Intr-adevar ca sa-l savurezi pe deplin ar trebui sa stii istoria acelor ani de la Hollywood. Nici eu nu-s mare cunoscator dar macar auzisem de Manson si Tate. :smile:
Dupa mine faza cu Bruce Lee ar trebui sa intre in antologia filmelor. :biggrin:
 

Velkan

Moderator
Joined
Oct 30, 2006
Location
Bucureşti
Star Wars e un univers falimentar, care are nevoie de idei noi și riscuri asumate. Disney e o megacorporație care de vreo 80 de ani reîmpachetează idei și le vinde pentru brand recognition. Rezultatul nu e greu de întrevăzut.

1917 (2019)
Despre doi infanteriști britanici din Primul Război Mondial care trebuie să transmită un ordin de retragere unui batalion avansat care e pe cale să fie măcelărit de nemți. E un film despre ororile războiului, presărat cu momente de umanitate, doar că dintr-o perspectivă mai intimă.
Actorii, decorurile, muzica și cinematografia sînt excelente. Acțiunea este sporadică și realistă. Scenele sînt înlănțuite ca o filmare continuă, astfel că dă senzația de progresie și imersiune. E plăcut să vezi cum poate să arate un film pus cap la cap de niște oameni care știu ce fac.

Ford v Ferrari (2019)
Despre eforturile lui Carroll Shelby și Ken Miles, contractați de Ford să proiecteze o mașină de curse care să detroneze Ferrari la Le Mans ‘66. Un film despre relații interumane, perseverență, încredere și dedicație. Matt Damon și Christian Bale foarte buni. E genul de film în care probabil ar fi mers un final mai hollywoodian, dar pe de altă parte apreciez că au redat evenimentele reale.

Joker (2019)
Nu am avut răbdare să-l văd pe tot, dar nu e nici pe departe această capodoperă cinematografică de Oscar - e un film plictisitor, mediocru și previzibil, deghizat în comentariu social ca să pară mai deștept decît audiența. E cel mai rău lucru din istoria lumii? Nu. E Joaquin Phoenix un actor foarte bun? Da. Deci meh.
 

burebista

Manic Miner
Sugar daddy
Joined
Sep 2, 2005
Location
Twilight Zone
Midway. Hollywood crap at his finest. :facepalm:
Poate doar citeva efecte speciale sa fi fost spectaculoase, in rest Pearl Harbor e capodopera pe linga asta.
 

spooky51

Obi-Wan Kenobi's cousin
Joined
Jan 5, 2007
Location
Cioroxville
Universul Star Wars e departe de a fi falimentar, doar daca s-ar face filme dupa romanele sale ar iesi inca 20 de filme. Apropo, romanele sunt foarte bune, antrenante, nu te plictisesti citindu-le. Ultimele filme sunt niste porcarii care urmaresc evolutia lui Skywalker, cartile urmaresc linia imperiului sub comanda lui Thrawn.

Aventurile cartilor sunt majoritatea din Razboiul Clonelor, iar ce e inainte de asta sunt doar in benzile desenate. Daca Disney vrea o serie money maker n-are decat sa-l lase pe Dave Filoni sa faca filme legate de acea perioada si ai 100% blockbuster. Oamenii se uita la Star Wars pentru batalii cu sabii laser, nu pentru filozofie de viata interstelara.
 

Velkan

Moderator
Joined
Oct 30, 2006
Location
Bucureşti
Mă refeream la limitările universului cinematic construit de trilogia originală și cunoscut de public, de care Disney nu se poate distanța pentru că acolo sînt banii.
Sînt convins că idei există, dar Disney nu va face altceva decît o variație de „fiu de țăran care simte Forța și își descoperă menirea de a ajuta rebelii să salveze galaxia de o forță malefică, ajutat de un mentor bătrîn și de un grup de prieteni reprezentativi socio-cultural, descoperind pe parcurs că de fapt nu e fiu de țăran, ci e cumva înrudit cu forța malefică”.
 

spooky51

Obi-Wan Kenobi's cousin
Joined
Jan 5, 2007
Location
Cioroxville
Midway. Hollywood crap at his finest. :facepalm:
Poate doar citeva efecte speciale sa fi fost spectaculoase, in rest Pearl Harbor e capodopera pe linga asta.
Dude, Midway a fost ok, actorii cam anosti si actiunea pe fast forward pentru a acoperi o perioada mai lunga, cateva clisee si "eroisme", insa fara a devia prea mult de la realitate. Nimeni nu s-a indragostit, nimeni nici macar nu s-a pupat, nimeni nu a cantat si au fost multe explozii, chiar a fost ok.
 

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Location
The Emerald Dream
Midway este un Indianapolis Men of Courage fără Nicholas Cage (deci automat 50% mai puțin cool) și fără rechini (automat 38% mai puțin cool). Mi s-a părut oribil după primele 10 minute când încearcă o brumă de world building dar apoi se duce naibii de tot. Cam ca Japonia în WW2.
 
Top Bottom