Filme, seriale, actori, popcorn

burebista

Manic Miner
Sugar daddy
Joined
Sep 2, 2005
Location
Twilight Zone
Am vazut episodul pilot din The Boys. Din pacate subtitrarea e facuta cu goagle si l-am ascultat in engleza deci am pierdut f'un sfert din savoarea replicilor dar chiar si asa promite.
Un serial cu o alta abordare a super-eroilor.
Ah si pentru ca...Elisabeth Shue... :inlove:
 

burebista

Manic Miner
Sugar daddy
Joined
Sep 2, 2005
Location
Twilight Zone
Terminat The Boys, a fost bine. Ma pregatesc de Dark, iar La Casa de Papel S3 e pe teava (HDD adica).

Pina atunci pentru Mr. Q un teaser din S4 Ep.1 Preacher. 3 days remaining. :tongue:

 

Velkan

Moderator
Joined
Oct 30, 2006
Location
Bucureşti
Am văzut Endgame. În primul rînd, nu e la fel de bun ca Infinity War și, în al doilea rînd, m-am surprins sătul de Marvel.

Nu mi-a plăcut că l-au transformat pe Thanos dintr-un personaj cu motivație interesantă (deși ilogică) în generic bad guy man care vrea să distrugă universul, și m-au surprins neplăcut scenele de acțiune lipsite de creativitate comparativ cu filmul anterior. Bănuiesc că asta nu ține de regizori totuși, ci de faptul că, deși și în Infinity War aveau multe personaje, acolo au lucrat cu grupuri restrînse, pe cînd aici structura filmului (sau studioul) a cerut ca ultima confruntare să fie un clusterfuck cu toată lumea (pentru că a funcționat atît de bine în Age of Ultron).

Nu sînt mare fan Marvel, dar apreciez ce au reușit să facă în ultimii 10 ani. Pentru mine, Winter Soldier rămîne cel mai bun film serios din MCU (combinație perfectă de regizori foarte buni pe acțiune fizică și subiect „realist”), iar Ragnarok cel mai bun film neserios (din nou, combinație ideală de regizor creativ și subiect cu bullshit cosmic).

Singurul film care mă interesează cît de cît pe viitor e Doctor Strange, dar părerea mea e că nu vor avea același succes cu faza următoare, mai ales dacă vor continua pe direcția actuală cu Natalie Portman în rolul lui Thor și alte prostii d-astea.

PS: Scena din Tokyo în care Jeremy Renner îl bate pe Hiroyuki Sanada e mai puțin credibilă decît ratonul vorbitor. :biggrin:
 

burebista

Manic Miner
Sugar daddy
Joined
Sep 2, 2005
Location
Twilight Zone
S1 Ep.7 din Dark. Îs buimac. Și mai am încă trei episoade și alt sezon plin.

Dacă vreți să-l vedeți aveți răbdare că e slow paced, ascultați-l în germană și încercați să rețineți numele personajelor că de la un moment dat se încurcă treaba.
 
Top Bottom