Experienţe hardware/software mai neobişnuite...

Am ars sursa. Da' totuşi nu s-a ars. Cel puţin, ete ce i-a făcut surubelniţei care nu era deloc pe lângă cablu' de alimentare.



I'm innocent, I swear! :goofy:
 

Attachments

  • DSCN1186.jpg
    DSCN1186.jpg
    138.1 KB · Views: 66
Se dă PC cu windows 7. Se dă HTC Touch Pro 2 cu windows mobile 6.5. Rezultă nervi. Să explic.

În primul rând am descoperit un nou ROM update oficial. Bun, downloadez, instalez. Instalarea îngheață la 11%. 2 ore. Observ că PSPul, conectat la PC și rulând ca side-show device pentru niște plugins de riva tuner, făcea figuri. Îl deconectez. Update failed pe HTC.

Până la urmă, în disperare de cauză (PC restart and all), a trebuit să refac update-ul de ROM pe PCul prietenei, unde a funcționat.

Partea a doua: Active Sync.

Pe lângă faptul că MS Outlook nu știe remove duplicates de retardat ce este (Microshit help zice pentru duplicates removal următoarele: select the duplicate; right click the duplicate, select delete - a se vedea aici mostră de prostie cruntă, sau sadism întins la limitele bunului simț), în ultimul ROM update pentru telefon au scos și opțiunea select all contacts pentru delete. Ergo trebe selectat fiecare contact apoi șterse. Incredibil.

Partea a treia: USB trouble.

Asta nu o pot înțelege. Fie placa de bază nu poate furniza suficient curent pe toate porturile USB care sunt pe header de pe MB, fie, nu înțeleg. Active Sync nu merge niciodată pe același port USB. Nu vrea. De-al dracului.

Nu mai înțeleg nimic și sincer îmi vine să torn 5 litri de benzină peste tot ansamblul și să-i dau foc :mad:
 
Nu mai înțeleg nimic și sincer îmi vine să torn 5 litri de benzină peste tot ansamblul și să-i dau foc :mad:
E o idee buna. Cred ca e din cauza ca folosesti un OS pe HTC prea nou si insuficient testat, eu m-am oprit la Windows Mobile 5 si toate bug-urile sunt deja cunoscute (si tot nereparate) :tongue:
 
Păi problema devine cam așa. Telefonul a venit cu WM 6.1, apoi au apărut ROM upgrades la WM 6.5 și acum prin martie la WM 6.5 cu Manilla nou. Ce e bun e că telefonul se mișcă mult mai bine după upgrades din toate punctele de vedere și, mulțumită XDA Developers, există puzderie de plugins care fac viața mult mai ușoară.

Și ce este insuficient testat la WM 6.5 având în vedere că acuș-acuș apare WM 7? :biggrin:
 
E, astea sunt răutăţi deja :smile:
Neo, sorry că nu pot să-ţi dau un sfat mai exact, dar dacă ai Outlook, vezi că sunt add-ons 3rd party pentru Outlook care se ocupă de management-ul contactelor... poate te ajută vreunul.
 
Mda, știu, și toate costă de la 20$ în sus, de parcă calculează și integrale Riemann pentru a da remove sau merge la duplicates :mda:

Motive pentru care iubesc telefonul ăsta atașate - cu plugin-urile potrivite devine extrem de rapid, arătos și configurabil ca o mânușă oricăror nevoi ale userului casnic :hihi:


ScreenShot2.Png ScreenShot3.Png ScreenShot4.Png ScreenShot5.Png ScreenShot6.Png
 
Complet pe lîngă, dar Windows Mobile sucks ass big time din perspectiva ergonomiei interacțiunii cu utilizatorul.
 
Default da, de acord. Modificat, nu. Sau Android/Symbian te întreabă "want me to open camera, master?" :biggrin:
 
Mda, știu, și toate costă de la 20$ în sus, de parcă calculează și integrale Riemann pentru a da remove sau merge la duplicates :mda:
D'accord; dar nu găseşti ceva demo/shareware? Eu aveam nevoie să export 1000+ mail-uri ca HTML şi am găsit un 30-day trial. Normal că am avut nevoie de el doar 10 minute :smile:
 
Zilele trecute trebuia sa recuperez niste informatii de pe un HDD. Fiindu-mi lene sa desfac calculatorul am dat o fuga si am cumparat un adaptor IDE -> USB 2.0. Setez HDD-ul pe master, conectez adaptorul, dupa care mufa de alimentare, dar aceasta fiind facuta dintr-un material stupid (un fel de cauciuc) am reusit sa o bag invers. Nu a fost conectata mai mult de 1 sec, dar a fost suficient ca o componenta electronica sa cada fumegand pe parchet... :what:
Rezultatul a fost un HDD prajit.

I know it's a long shot, dar are careva vre-un HDD Seagate de 120GB cu mecanica bulita? :goofy:
 
ultimate audio experience

Ok, experienţa de ieri a fost superbizară, so here goes:
- problemă sunet, nu se mai aude nimic...
*fyi, ceva P4 cu 865 totul onboard şi nişte cutii de-alea de le zice boxe... gândiţi-vă la cele mai ieftine arătări de gen pe care le puteţi găsi
- diagnostic: drv audio gone
- lăsat Win să-şi pună drv indicat de el - buf! restart
- analizat BSOD = audio drv
- verificat hardware, sound onboard, wtf, AD1980 şi ăsta vrea să pună Realtek??! - aflat amănunt picant, cineva încercase să "updateze" drv de sunet în stilul "io am Realtek, therefore, toţi au Realtek". Sweet.
- pun drv orijinel, oricum era unul singur pe pag la Asus, merge...
... dar ceva nu e-n regulă cu sunetul, bag un winamp, radio merge, wait, ba nu, or fi boxele naşpa da' nici chiar aşa... Bag un trailer pe youtube, explozii, aplauze etc merg, vocile din filme nu se aud... WTF??! :what: În unele cazuri se auzea în loc ceva ca un pârâit dar nu se putea desluşi nimic.
- codecuri, flash (tocmai apăruse update în dimineaţa aia, au mai fost versiuni cu probleme de sunet...), dX update, VLC... tot aşa
- mi-amintesc de faza cu drv Realtek, dau un google, so yeah, mai sunt şi alţii cu "Nu pot dezinstala drv Realtek, help!!!11", zic, or fi ceva rămăşiţe de la drv Realtek, dezinstalez drv sunet AD, caut un drv cleaner, nu merge, caut altul, clean, restart, tot acolo Mr. R, buf! restart
"Damn cleaner!"
- check "show hidden devices...", nici urmă de R. Check ReinstallBackups nici urmă de R...
- caut manual fişierele din drv R, le găsesc în o mie de locuri, shift+del - evident, de fiecare dată când ratam unul - se lăsa cu BSOD - restart, că-l lăsam să-şi pună minunea de drv multdorit de el, cum altfel să verific dacă mai e au ba?
- finally clean, nu le-a mai găsit, deşi tot ca "Realtek" vedea respectivul device (am căutat un pic în Registry, la HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\ nu era niciun HDAUDIO sau Realtek sau AC97 aşa c-am renunţat, o fi ceva rămas pe-acolo)
- pus drv AD, ok, sunet... Oh, NOOOOO!!! :capu:
@^&^&*@*&^!!! :nervos:
- tot aşa. Dau să bag nişte căşti pe care le-adusesem cu mine, "Staţi aşa, c-avem căşti..." le pune...

:eek:

:goofy:

:nuts:

fază de film cu proşti
 
Back
Top