Experienţe hardware/software mai neobişnuite...

IceCub, evident.

AdrianB1, momentan nu mai am nici o placa video pe acasa. Am vandut tot.:smile: Trec pe laptop. Sistemul asta e al parintilor.

Oricum, tocmai am gasit pe situl intel un driver care cica rezolva problema asta. La mine face mai mult rau decat bine. (adica tot nu afiseaza bine 1680x, si ca bonus nu mai pot selecta nici 1440x, cea mai mare rez wide fiind ceva de genu 12xx). Dar macar m-am convins ca e de la video. Daca o sa am timp si chef o sa iau o placa video dedicata. Ceva ieftin la SH.

Multumesc celor care au incercat sa ma ajute.

L.E.: miahi, sigur ca am facut si update de bios. :smile:
 
Last edited:
Am păţit şi eu ceva asemănător cu o placă onboard (nu vroia să afişeze corect 1280x1024, orice altceva era ok), s-a rezolvat cu un update de BIOS (ne-video, de placă de bază). Nu mi-e clar de ce, în changelogs nu se spunea nimic de vreo modificare de video.
 
Pfff!... Azi se trezeşte Avira să-mi semnaleze ceva troian în SP2004. Wtf?!... Bag un scan online, stupoare! Şi da, e acelaşi fişier cu cel de pe site, nealterat. Evident, nu mai folosesc varianta aia, e obsolete, dar am folosit-o acum câţiva ani, niciun antivirus n-a zis nici pâs...
 
"Submite" fisierul ca false positive (au astia undeva pe situl lor treaba asta). Probabil analiza heuristica a detectat ceva ce semana cu un malware mai recent. Cu anumite setari pana si compresia mai deosebita a fisierelor face Avira sa tipe.
 
M-am apucat acum vreo câteva săptămâni să mut toate casetele video pe calculator. Am terminat cu cele Hi8 și am trecut la VHS (diferența mare e durata medie a filmului, casetele VHS au 3 ore, cele Hi8 au o oră). Formatul capturii la toate casetele e identic, ceva slab sau deloc comprimat (80 GB pe oră) dintr-un preset de la tuner.

Le convertesc cu VirtualDub în H264 (codec - x264 VfW, 2 threads) pe același computer. Aceleași setări și bitrate, la toate mai puțin unul am ~45 fps, la unul am ~20 fps. Wft? (nu e vorba de Wednesday, Thursday and Friday).
 
Interlaced, noisy, prostii de-astea? La astea ar putea să stea ceva mai mult, că-s mai complicat de determinat vectorii.
 
Inca o experienta mai neobisnuita:

Cred ca de un an, nu mai imi merge site-ul Microsoft-ului.:goofy:
Habar am ce are. Am incercat cu alt browser, cu alt SO, cu alta configuratie... Mi-am schimbat si netu (Cablelink->Fiberlink). Nimic. Tot nu vrea.:smile:
Nici cand un program ma intraba daca vreau sa down .NET, sau DX..

Foarte ciudat.. Dar la Micromoale nu ma mira nimic:wink: La naiba.. Cand o sa mearga o sa ma intreb de ce merge:tongue:
 
Interlaced, noisy, prostii de-astea? La astea ar putea să stea ceva mai mult, că-s mai complicat de determinat vectorii.

După cum spuneam, setările sunt la fel la toate filmele. Și nu au nici un filtru suplimentar, doar conversie audio (Lame) și video (x264) cu setările advanced default (pus de mână doar bitrate).
 
Nu merge adica apare ceva ca in poza.
Virusat nu e ca doar am incercat si cu alta configuratie, alt OS (xp, vista)..
Doar la M$ face asa. In rest merge perfect:smile:
 

Attachments

  • sdsds..JPG
    sdsds..JPG
    49.6 KB · Views: 38
Pai da-i inainte cu Diagnose Connection Problems.
Daca nici macar nu te-ai obosit sa faci setari, vrei sa-ti rezolvam noi problema? Si inca fara sa vedem o eroare? Asa, pocnind din degete?

PS: Virusate sunt probabil toate configuratiile, toate hardurile, toate partitiile, toate executabilele si neexecutabilele. :smile:
 
Erm, ca să nu mai vorbim de "More Information" ăla de acolo :smile:
Pot fi o căruţă de chestii, eu bănui ceva IP aiurea pus în hosts :smile:
 
Zilele trecute am dat peste un desktop cu o placa grafica mai putin obisnuita: Mobility Radeon X700 pe slot PCIE x16 :rolleyes:
 

Attachments

  • radeon-x700m..gif
    radeon-x700m..gif
    17.7 KB · Views: 35
... Mobility Radeon X700 pe slot PCIE x16 ..
A prezentat L un Mobility X600 pe AGP acum ceva vreme, deci se poate :smile: Sau era PCIe? Oricum, daca exista suprastoc sau oferta de cipuri ieftine, de ce sa nu le implementezi...
 
Exista vreun motiv intemeiat (altul decat acela ca e Asus) pentru care o placa de baza de server detecteaza 3.2 V pe linia de -5 V?
(Asta se intampla in BIOS, deci nu e chestie de incurcat senzorii in software.)
 
Back
Top