Experienţe hardware/software mai neobişnuite...

IceCub

Membru Senior
Joined
Jun 27, 2005
Messages
2,488
Ar trebui sa "omoare" RDS broadcasturile DHCP pe porturile clientilor din echipamentele lor. Ai fi surprins sa vezi cati nu sunt in stare sa conecteze un ruter corect la retea.
 
  • Like
Reactions: Neo

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Messages
8,467
Cred că routerele normale ignoră interfața odată configurată cu PPPoE. Mikrotik-ul meu e mai special pentru că e configurat manual și nu m-am gândit să opresc DHCP client-ul de pe portul ăla ethernet. Chestia e că totul funcționa în afară de DNS. Totuși nu reușesc să mă conectez la chestia aia, încă e activ serverul DHCP, și e destul de agresiv (lease 2 minute, probabil special pentru config, ca să uite repede PC-ul conectat după ce s-a configurat).
 
  • Like
Reactions: Neo

Thor

Membru Junior
Sugar daddy
Joined
Dec 6, 2004
Messages
2,084
Am constatat cu neplăcere că pe WiFi-ul de acasă, unele aplicații de pe telefon nu merg (Reddit, Materialistic), deși browserele nu au probleme. Am incercat chestiile evidente, cu DNS, dar nu se schimbă nimic. Iar logcat eu plin de junk. Fuck it, chiar nu am chef să fac troubleshooting.
 

jarod

Super Moderator
Sugar daddy
Joined
Nov 27, 2003
Messages
1,636
E cam greu de investigat fără o captură de pachete.
 

ipman

Membru Senior
Joined
Nov 7, 2003
Messages
4,671
Verificare rapida: faci hotspot de pe unul din telefoanele mobile.
Alta verificare rapida: aplicatiile au in permiuni acces la wireless? Mi s-a intamplat si mie si nu inteleg cum au ramas faara permisiunea aia, eu sunt covins ca nu am schimbat setarile constient.
 

Thor

Membru Junior
Sugar daddy
Joined
Dec 6, 2004
Messages
2,084
Am testat cu hotspot - a mers fără probleme.

Apoi am făcut restore to factory settings pe router și am refăcut configurația. Merge acum. TP-Link....
 
Top Bottom