Sa va povestesc si eu ce s-a intamplat pe la inceputul lunii decembrie, cand am facut sistemul lu' fratemeu; obiectele in cauza au fost o placa video HIS HD4850 IceQ4, un cablu DVI si un monitor Horizon 22" - restul nu cred ca a avut importanta. Deci, fac si eu sistemul respectiv, il testez bine la firma dupa care-l duc acasa. Stupoare, no signal detected desi sistemul parea sa booteze normal. Nici o problema, testez monitorul cu semnal din laptop, tot nimic, schimb cablul DVI, acelasi rezultat. L-am pus pe analog si no problem, semnal ok, totul merge cum trebuie. A doua zi ma prezint la firma cu monitorul unde am un al doilea soc, DVI-ul merge fara probleme, testat pe 3 placi video si 2 cabluri DVI. Ajung cu el acasa, same shit, no signal on DVI; dupa un weekend pe analog aduc de la firma un alt cablu DVI si cu asta am in sfarsit semnal digital. Doar de amorul artei incerc si cablul DVI pe care-l aveam initial si mergea si asta asa ca l-am lasat asa...
Deci in rezumat, dupa 3-4 zile de experimente am revenit la configuratia initiala placa video - cablu - monitor si totul merge perfect de peste 2 luni de zile. Si dupa aia unii ma considera nebun cand le spun ca la calculatoare nu merge cu logica.