EVGA GTX 260 + Sony Bravia KDL-26P3000

korby

The Cleavemaster
Sugar daddy
Joined
Jun 4, 2006
Messages
2,850
Io nu râd, tot de pe atunci le am şi merg perfect, cu acelaşi fâsâit, pt. urechea mea afonă sunt mai mult decât de ajuns.
 

korby

The Cleavemaster
Sugar daddy
Joined
Jun 4, 2006
Messages
2,850
Aşe, revin. Acelaşi TV pe noua placă Gigelbyte GV-N56GOC-1GI, când e conectat cablu' DVI-HDMI sunetul îmi sare automat pe TV. Nu doar din player (BS nu-ştiu-cât), ci orice sunet: Winamp, joace, etc.
Now what? Pot sa separ cumva sunetul din player (să fie redat pe TV) de restu' (să fie redate pe căştile/boxele infipte în Xonar)?
 

L

factorul uman
Joined
Oct 11, 2003
Messages
818
Erm, BS Player nu are setare pentru output de sunet pe un device dedicat? A la Winamp/Foobar/si orice alt player cunsocut de pe lumea asta?
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Messages
8,180
Probabil are ceva drivere/aplicaţii d-alea dăştepte care setează default sound device pe HDMI atunci când e un device conectat aşa - problema nu e că merge BSPlayer pe TV, ci că trec şi toate celelalte pe TV.
 

korby

The Cleavemaster
Sugar daddy
Joined
Jun 4, 2006
Messages
2,850
Nu-i cazu' de drivere sau aplicaţii aiurea, folosesc drivere de pe site-urile oficiale Intel, iNvidia, etc. şi BS Player v2.56. De acord şi foarte bine că merge sunetul BS Player-ului pe TV, dar întradevăr problema e cu restul sunetelor, cum ziceam - chiar şi Winamp cântă pe TV. Dacă e vorba de setări, help... iDumb™.
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Messages
7,877
Si Intel si nVidia fac driveri si aplicatii aiurea din cand in cand, cred ca Miahi are dreptate cu presupunerea respectiva.
 

korby

The Cleavemaster
Sugar daddy
Joined
Jun 4, 2006
Messages
2,850
Probabil. După mai multe verificări am observat că atunci când e conectat TV-u', se pune automat sunetul pe el în "Playback Devices". În acest caz problema mea devine: cum fac Winamp-u' să cânte pe Xonar când am TV conectat pe DVI-HDMI?
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Messages
8,180
Îi setezi Xonar-ul în locul "primary sound driver" în plugin-ul de output folosit (default Direct Sound Output) - preferences/plugins/output/configure.
 

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Messages
9,946
Sau cpanel -> sound -> muți defaul pe xonar cu hdmi conectat.
 

korby

The Cleavemaster
Sugar daddy
Joined
Jun 4, 2006
Messages
2,850
Mai revin de multe ori? :biggrin: GV-N56GOC-1GI de mai sus, TV-u' din titlu, Win7 64-bit. Sacadează când sunt conectate (DVI to HDMI). De obicei folosesc BS Player, dar am observat că face la fel şi cu altele (MPC, Winblowz Media Player, VLC, whatever). De hardware insuficient nu cred că e cazul (i7 la 4.5 GHz, 16 gigei RAM, etc). De obicei am pornite în paralel şi YM, uTorrent şi un Firefox cu vreo 15-20 de tab-uri.

Any tips?
 

IceCub

Membru Senior
Joined
Jun 27, 2005
Messages
2,485
MPC-HC cu DXVA ar trebui sa rezolve problema.
1. Scoate orice urma de codec (pack) din calculator.
2. Instaleaza ultima versiune de DirectX
3. Porneste MPC-HC
- intra la optiuni
- Playback -> Output -> bifeaza EVR Custom Pres.**
- Playback -> Output -> Resizer -> alege Bicubic A=-1.00 (PS 2.0)
- Internal filters -> selecteaza tot
- External filters -> scoate tot de acolo

Alternativ, poti incerca VLC dupa ce activezi GPU acceleration din setari.

Cam astea ar trebui sa fie setarile.
 
Top Bottom