Evenimente muzicale şi culturale

Numai la muzică vă stă gândul, nu? :smile:

"Istoria critica a literaturii romane", la care criticul literar Nicolae Manolescu lucreaza de dinainte de 1989, va aparea in aceasta primavara la Editura Paralela 45, potrivit NewsIn. Lucrarea, care depaseste doua mii de pagini, va ajunge pe rafturile librariilor la sfirsitul lui aprilie sau la inceputul lui mai, dupa estimarile editurii.

Calin Vlasie a subliniat importanta majora a aparitiei acestei carti, echivalind-o ca impact cu aparitia "Istoriei literaturii romane de la origini pina in prezent", de G. Calinescu, publicata in 1941. Nimeni, in afara de Manolescu, nu ar fi fost in stare sa definitiveze un astfel de proiect, a mai adaugat directorul editurii.
 
Pe 19 ianuarie revin în concert Paradise Lost (cu Negură Bunget în deschidere) la Pavilionul 18 din Romexpo, Bucureşti. Biletele au trecut în "etapa" a doua, adică cea de 70RON.

Amorphis şi Haggard (cu formaţia autohtonă Frozen Dusk în deschidere) vor susţine un concert în data de 9 februarie 2008 tot la Pavilionul 18 de la Romexpo. Preţul biletelor va fi de 60RON până pe 9 ianuarie şi 75RON după.

Se mai anunţă şi un concert Alphaville pe 5 aprilie 2008, organizat la Arenele Romane. Mai multe detalii sunt disponibile la Kompas Events.
 
Count me in. Dar belet n-o să-mi iau înainte... şi anul trecut au avut concert în RO :rolleyes:
Sper ca Amorphis să se audă ceva mai bine decât la Artmania :capu:
war, korby se referea la sesiune...
 
Din "Sapte Seri":
Metallica
25 iulie, 21.00, Vassil Levski Stadium, Sofia, Bulgaria
Bilete disponibile prin eventim la punctele de vanzare din Carrefour si Germanos.

KISS
16 mai, ora 19, Akademik Stadium, Sofia, Bulgaria
Acelasi mod de obtinere a biletelor.
 
Metallica în România. Punct. :tongue:

Biletele costa 350, 250, 200, 120, respectiv 100 de lei, in functie de pozitia in stadion. Acestea vor fi puse in vanzare incepand de sambata, 5 aprilie, ora 00.00, pe www.myticket.ro, urmand ca de luni, 7 aprilie, biletele sa fie disponibile si in magazinele Diverta. La cererea expresa a trupei, membrii fan-clubului oficial Metallica vor avea la dispozitie 24 de ore de exclusivitate pentru a putea achizitiona bilete in fata scenei.
 
Si eu am un bilet de dat la Anathema, ca nu mai ajung in Bucuresti. Daca sunt amatori, let me know.
 
Ternipe si Roma Fest Gypsy - Bucuresti - 12.06

• Infiintata in 1989 in Ungaria, Ternipe este una din cele mai indragite formatii rromani din Europa
• In dialect tiganesc numele trupei – TerniPe! – defineste cu cea mai mare acuratete ceea ce exprima muzica lor: tinerete!
• TerniPe! reediteaza intr-o maniera originala traditiile folclorice tiganesti, combinand improvizatiile vocale si instrumentale cu ritmuri de dans traditional in cea mai pura forma de exprimare artistica
• In deschiderea concertului va fi un spectacol de dans sustinut de trupa Roma Fest Gypsy

Video 1 & Video 2.

Sala Polivalenta, 35,00 lei / 55,00 lei / 75,00 lei.
 
Artmania '08, 18-20 iulie, Sibiu. Tiamat, Negură Bunget, Agua de Annique (dacă era The Gathering era :love:). Restul nu ştiu sau nu mă interesează. :tongue:
 
Back
Top