Evenimente muzicale şi culturale

"Festival de teatru in aer liber la Bucuresti

Pe timpul verii, timp de patru week-end-uri consecutive, in perioada 14 iulie - 6 august 2007, in Parcul Tineretului din Bucuresti, se va desfasura Festivalul de teatru in aer liber ApaAerFoc. Evenimentul, organizat de Institutul Cultural Roman, aduce in Romania patru nume de marca din acest domeniu: Strange Fruit (Australia), Teatro Ka (Portugalia), Ilotopie (Franta) si Tuig (Olanda).

[...]"

Continuarea.
 
Mai mult sau mai puţin noutăţi:

Stufstock 5: Greenfest
- în perioada 16-19 august, la Vama Veche, cu trupe de peste hotare precum Cradle of Filth, Toy Dolls, The Dandy Warhols şi Defunkt, alături de nume autohtone precum Phoenix, Luna Amară, Kumm, Timpuri Noi şi Implant pentru Refuz. Abonamentul pentru 4 zile este 80RON, iar preţurile pe zile sunt 25RON, 30RON, 50RON şi, respectiv, 20RON. Programul concret nu a fost încă publicat din cauza schimbărilor care mai pot surveni.

Muse - zvonuri pentru 6 octombrie, Sala "Agronomia".
 
Veşti bune: Jethro Tull se reîntoarce în România pentru un concert la Sibiu, în data de 30 august. Veşti şi mai bune: se pare că intrarea va fi gratis. :smile:

Iar pentru fanii punk[-rock] - NOFX vor concerta la Preoteasa pe 11 septembrie, de la ora 19. În deschidere vor fi Smoke or Fire (US), OCS, CTC şi EMIL, iar preţul unui bilet va fi de 60RON în avans sau 70RON la intrare.
 
Din HotNews.ro:
Targul iconarilor si mesterilor cruceri la Muzeul Taranului Roman

De Ziua Crucii, la Muzeul Taranului Roman are loc Targul iconarilor si mesterilor cruceri. Mesteri populari, iconari, cruceri si artisti vor fi prezenti timp de trei zile din 14 si pana in 16 septembrie, de la 10 dimineata pana la 7 seara la praznicul cu mancaruri de post, dulceturi, compoturi, painisoare, mere si nuci organizat la Muzeul Taranului Roman.

In cadrul targului vor fi prezentate troite si cruci, icoane si izvoade, miniaturi, ingeri tesuti, proiectii, povesti despre cruceri si atelierele lor.
[...]

Continuarea.

PS: Muzeul Taranului Roman este muzeul meu favorit. Iar evenimentele (mai ales targurile) pe care le organizeaza mi-au placut intotdeauna. De la Targul Martisorului pana la Targul iconarilor si mesterilor cruceri, au fost mereu atragatoare.
 
Concert Iris 30 de ani: 'Cei ce vor fi'
Cu ocazia lansarii albumului * Iris 30 de ani- Cei ce vor fi * , faimoasa trupa de rock va sustine un concert extraordinar cu ecrane video si lumini la Aeroportul Baneasa in data de 5 octombrie 2007.
Bilete:
- Zona VIP, pret bilet: 75 RON
- Zona Aeroport, pret bilet: 25 RON

link
 
Vineri, 23 noiembrie, de la orele 22, la “Clubul Taranului”, din cadrul Muzeului Taranului Roman, va avea loc un concert sustinut de trupa Kumm. Link.
 
Concertul de colinde sustinut de corul Universitatii din Bucuresti va avea loc luni, 17 decembrie, la 19.30 in fata la Aula Magna a Facultatii de Drept.

Am participat la trei astfel de concerte de cand sunt in Bucuresti si pot sa zic ca sunt "the best thing money can buy". Mai ales ca sunt gratis.
Sala e mare, dar e Ok sa veniti un pic din timp.
Recomand concertul cu caldura. Am mai postat mesaje (si voi mai posta) despre asemenea evenimente pe grupul conferinte.

PS: 19:30 se pare ca e ora corecta.
 
Shit. Pe bune ? Si alea din spatele scenei "where the light never shines" pe care le scot la vanzare dupa ce-si fac full-ul ? :biggrin:
 
The first Amorphis gigs for 2008 have been added to the tour calendar:

26.01. Hullu Porock, Levi (FI)
09.02. Sala Agronomia, Bucharest (RO)
10.05. Rock Hard Festival, Gelsenkirchen (DE)
30.05. Zagreb Metal Fest, Zagreb (HR)
31.05. Legacy Festival, Belgrade (SR)
 
Si pe langa Iron Maiden am inteles ca ptr 2008 mai este anuntat si concertul trupei AC/DC... o sa caut informatii pe net daca nu mi-o ia cineva inainte.
 
Back
Top