Evenimente muzicale şi culturale

Merge cineva la Ozzy?:rulez: Eu maine comand biletele. Sper sa nu mai intervina ceva.

Damn, vine si GNR. Daca am noroc, scap.:biggrin:. Dar probabil voi fi dus cu forta:slap:
 
Deci, da. Primul album Atheist după 17 ani de pauză va fi lansat pe 8 noiembrie și se va numi Jupiter.

Pentru cine nu știe, Atheist a făcut parte din scena de underground metal din Florida de la începutul anilor '90, trupa fiind responsabilă, alături de Cynic și Death, pentru dezvoltarea subgenului technical death metal. Au lansat trei albume: Piece of Time în 1989, Unquestionable Presence în 1991 (considerat cel mai bun) și Elements în 1993 (pe care eu îl consider cel mai bun).
 
Album nou Agalloch (Marrow of the Spirit) pe 23 noiembrie.

1. They Escaped the Weight of Darkness [3:41]
2. Into the Painted Grey [12:25]
3. The Watcher's Monolith [11:46]
4. Black Lake Nidstang [17:34]
5. Ghosts of the Midwinter Fires [9:40]
6. To Drown [10:27]

În altă ordine de idei, vreau Porcupine Tree în Romînia.
 
În altă ordine de idei, vreau Porcupine Tree în Romînia.
+1 + David Gilmour (Pink Floyd) + Mark Knopfler (Dire Straits) + Rush + The Who + David Bowie + Fleetwood Mac + Eagles + Lynyrd Skynyrd + Yes + Kaipa:smile:D).
 
Eu aș fi vrut să-l văd mai degrabă pe Waters, dar m-am împăcat cu gîndul că la el Europa se termină în Ungaria. De altfel, valabil și pentru Knopfler. Rush mă îndoiesc că ar aduna suficientă lume cît să justifice efortul, avînd în vedere că oamenii se iau în serios cînd fac un concert. Kaipa i-aș vedea venind, nu știu de ce. Restul nu mă interesează chiar atît de mult.

Btw, melodia nouă Rush, „Caravan”, de pe albumul de anul viitor sună chiar bine.
 
Rush e o trupa mai speciala pentru mine. Am descoperit-o relativ recent (acum 4-5 ani), cand am primit cadou albumul Moving Pictures. Vreau sa-ti zic ca timp de cateva zile am ascultat doar prima piesa (Tom Sawyer) pentru mi s-a parut atat de buna, incat credeam ca restul melodiilor sunt de umplutura :smile:. Dar m-am inselat. Si urmatoarele 3 melodii sunt la fel de bune. Am avut nevoie de vreo 2 saptamani sa termin albumul.:biggrin:
 
Merge careva la Artmania vara asta, 12-13 august? Trage soaţa de mine să mergem la Helloween şi Tarja, aşa că probabil o să mă întâlnesc şi cu nişte colegi bassişti.

Shout if you'z goin'. :goofy:
 
Eu încă oscilez, că tot mi s-a anulat Opeth & Katatonia și anul trecut nu mi-a plăcut când nu mi-am respectat tradiția și am sărit peste o ediție de festival. O să mă mai uit zilele astea după cazare și eventuale persoane amatoare cu care să vin din B.
 
I'm here! :biggrin: And waiting! Small tip: Nu vă înghesuiţi la bilete dacă nu vreţi să fiţi lângă scenă. Se poate vedea destul de bine scena şi din afara gardului. De banii ăia se poate lua bere! Bila e aproape!:hihi:
 
Back
Top