EVE Online

Cum pot să dau de un trist care mi-a furat minereul? L-am alergat cu scanerul prin vreo trei belt-uri ca să-i aflu numele, şi l-am găsit, dar nu puteam să-l atac că avea ceva fregată T2 şi probabil mi-o luam. Dar aş vrea să-l reîntîlnesc eventually.

war, keep at range nu mergea în situaţia respectivă, că ăla dădea cu cruise missiles (range 80-something km), iar eu cu light missiles (20+ km).
 
Nu poţi să dai de ăla care ţi-a furat minereul :smile: Adică poţi, dar trebuie să ai o corporaţie mai mare şi axată pe PvP în spate.
Eu sunt într-o corporaţie mai blândă, mai pacifistă, băgăm problemele astea la pierderi colaterale. O idee ar fi să mergi la minerit alături de unul mai avansat şi care îl poate nenoroci pe ăla instant când se apucă de furat.
 
Mda, speram să fie a one time thing, dar văd că-s mulţi milogi prin EVE. Nr. 2 pe lista neagră. Aşa că pînă voi avea skill-uri să ies la minerit cu battleship-ul :dracu:, iau cu mine secure containers.
 
...şi poate dai de unii cu Hacking, să vezi ce râd de tine :smile:
Încearcă să ieşi la minerit cu încă 2 oameni: unul cu Industrial Ship după el şi unul cu ceva navă de luptă. Ăla cu nava de luptă poate să lipsească, dacă sunteţi gata să fugiţi de orice NPC pirat care se nimereşte să apară pe acolo.
Eu te pot ajuta cu un Iteron Mark III sau cu muşchii, dar la programul meu de lucru dubios, o să avem o problemă de sincronizare. But nevermind, începând cu săptămâna viitoare muncesc de la 02:00 la 10:00, aşa că după-amiezele o să fiu available :wink:
 
Wow, frumos microfonu'. Dar căştile sunt ca accesoriu? :tongue:
Eu o să am un week-end mai agitat, dar îmi găsesc timp să intru şi prin EVE. Povestim pre-, during and maybe post-game :smile:
(daţi un ping/buzz înainte să intraţi)
 
Ştie cineva în cît timp se respawnează centurile de asteroizi? Că tocmai m-am stabilit într-una cu GSCuri, dar mai erau vreo doi cu Covetor p-acolo, şi presimt că-n cîteva ore adună tot. :goofy:
 
Daily, după Downtime (asta fiind între 13:00 şi 14:00).
În altă ordine de idei, azi noapte am fost într-un Deadspace 4 şi mi-am furat-o, am pierdut Myrmidon-ul. Ghinion, că să-i faci :smile:
Am cumpărat unul nou, totuşi, aşa că sunt back in business :smile:
 
Sorry to hear. Dacă vrei, pot să te ajut cu remote armor repair/shield transporter/target painting. Cuirasatul de scandal e parcat, că nu pot încă să-l echipez cum trebuie.

In other news, la mine în centură îşi fac de cap 3x Hulk, 3x Retriever şi 1x Orca. Cînd şi-au scos toţi dronele, au astupat soarele. Let's go, downtime! :biggrin:
 
Păi mută-te în altă centură :smile: că sunt destule.
Ar fi o idee să te specializezi în aiding/electronic warfare.
 
I would, dar nu ştiu cît e de eficient în PvE. La EW mă refer. Aşa, pot să pilotez un Blackbird cu jammere T1. Logistică... hmm, cam 3 luni de training pentru un Basilisk.

Degeaba mă mut în altă centură, cred că le-au luat la rînd ăia şapte de mai sus. :biggrin: Şi mi-e cam lene să mut containere în alt sistem. Găsisem o zonă suspicios de liberă în 0.5, dar acolo nu cred că mă ţine tank-ul.
 
Adevărat, nu e aşa eficient dacă joci solo...
Anyway, cam în jumătate de ceas intru şi eu la cărneală prin EVE, dar nu mai merg în DED4, că mi-am învăţat lecţia :smile:
 
Apropo de lecţie, m-am luat de unul care mi-a umblat prin containere (am zis că îl fac cu dronele că avea fregată T1, nu m-am uitat că era member since 2005 sau ceva :goofy:) şi mi-a dat-o original - avea omul warp jammer şi tot tacîmul. Dar după aia mi-a trimis mail cu ce să fac pe viitor ca să n-o mai păţesc. So we're cool. :smile:

Am ajuns la 4/3 cu Learning (mai puţin Presence, pe care o las pe mai încolo) şi o să deviez puţin de la tras-cu-tunul skillz spre Astrogeology şi Mining Barge să-mi iau Retriever pînă la sfîrşitul săptămînii. Era să cad de pe scaun cînd am văzut că e doar ~4.5 mil. Mă rog, o să mai coste ceva şi Strip Miner-ele, dar merită: mining amount 540 m3 bucata (x2), în condiţiile în care actualmente eu scot ~300 m3 cu 3x Miner II.

Deci s-ar putea să mai apelez la Iteron-ul tău. Eventual upgradează-l. :biggrin:
 
5 scout drones level I, că atâta încape. Dacă vrei să creşti damage la drones, caută de învaţă Drone Interfacing.
Legat de învăţat, tocmai am cumpărat apăroape toate skill-urile pe care le pot învăţa; vreo 22 de skills :smile:
Choices, choices...
 
A, păi depinde contra cui mergi în bătălie :smile:
Anumiţi NPC sunt mai sensibili la diverse tiuri de damage (kinetic, explosive, heat, EM), deci e recomandat să foloseşti drone cu tip de damage adaptat respectivelor "sensibilităţi". Aşa că nu pot să-ţi dau un răspuns exact; depinde de situaţie.
Eu am fost leneş şi n-am învăţat decât Hammerhead II ca drone de level II, dar o să mă specializez când o să pot folosi un Dominix cu eficienţă. Până atunci mai e, însă...
Bine, aş putea să fac asta şi acum; în Myrmidon încap 15 drone, dar sincer, nu am vrut să-mi umplu capul cu note şi date despre cine ce damage primeşte, etc.
 
Back
Top