EVE Online

Da, Neo, sigur. Că dacă poţi tu să pui Micro Warp Drive (se plândea Adrian de prescurtări, da' are dreptate, uite cum abuzezi :tongue:), eu nu pot. Nţ, nţ.
Şi limita nu e de bandwidth, un Dominix are fix cât bandwidth trebuie pentru 5 Heavy Drones (25 Mbit per bucată), problema e că limita de Drones e dată de skill. OK, există posibilitatea să înveţi un alt skill care îţi permite să foloseşti mai mult de 5 simultan, dar pentru asta îţi trebuie un Drone Control Unit I pentru fiecare dronă în plus. Asta n-ar fi o problemă, atâta vreme cât nu bagi în seamă power requirement-ul, care este de 75,000 MW. pe româneşte, 5 drone e maxim unless you're using a Capital Ship, dar aici dăm în altă ligă.
Ştiu că dronele nu se pot lansa toate, îmi cer scuze că n-am menţionat explicit, aveam de gând dar am omis. Deh, obişnuinţa. Ideea era că pe măsură ce distrugi una, eu scot alta din buzunar... und so weiter, ad nauseam, comprende? :smile:
 
Tu n-ai înţeles principiul.

Teoretic, repet, pur teoretic, a încerca să distrugi drone e fail. Sunt prea rapide pentru tracking-ul tunurilor şi rachetele... eh. Ideea e să sari pe ăla de controlează dronele, iar aici MWD este invaluable. Apropos, nu abuzez de prescurtări, da` pur şi simplu, fiind topic dedicat...

Da, io am MWD, tu ai MWD, tu fugi de mine şi dronele-s pe mine, fug şi eu până îţi ies din raza de drone control cu tot cu drone şi unica şansă să ţi le recuperezi e să le dai scoop. Şi lansezi alte drone şi tot aşa du-te vino. Şi dacă vreau musai să te distrug, pot s-o fac foarte uşor apoi. Ca să fii eficient VS MWD trebuie webifiers sau echivalente, să mă poţi ţine pe loc. A, şi încearcă să montezi şi d-alea şi MWD şi cap boosters că o să ţi-o ia power grid-ul pe uluci.

Drone stuff e cu dus şi întors, nu este overpowered în sensul că "this iz the way". Adică unu` cu o fregată rapidă şi tunuri bune te poate face arşice în mighty-ul tău drone carrier :biggrin: Evident, totul depinde cum îţi acoperi spatele.

Din nou, discuţia este pur theorycrafting iar Jaffar face mişto în mod regulat de mine, deci nu-l băga în samă :biggrin:

Şi skillurile mele sunt la pământ at the moment şi mai am o lună de abstinenţă :frown:
 
Păi eu cu sfaturile mă limitez la zona de beginner, nu are rost să pomenim de drag racing când învăţăm să ne dăm cu bicla pe alee. Dronele sunt gold la înceoput, şi fiindcă durează numai 2-3 zile să înveţi să pilotezi alte nave similare ale altei facţiuni, recomandam nave cu drone. Ajută în misiuni level I şi II.
 
Nu e vorba de nivel avansat/beginner, trebuie să iei în calcul şi cât costă dronele. Un drone carrier costă ceva milioane ISK, un fitting decent încă pe-atât şi o dronă heavy... Nu toată lumea are buzunare aşe adânci ca `mneata, tu nu vezi că Velkan încearcă diverse manevre :biggrin:
 
Stai liniştit, că eu nici skillz de drone heavy n-am. 5 drone medii Hammerhead II costă vreo 3 milioane ISK. Şi cu ajutorul lor faci orice misiuni level I/II. Şi dronele nu se consumă ca ammo... Le repari dacă au ceva damage şi gata...
Velkan, zi, frate, dacă ai nevoie de boost la cash, sunt darnic :smile:
 
Man, nu ştiu cum ai făcut tu misiuni cu Hammerhead II şi n-ai pierdut nici una, eu am făcut un calcul şi ieşeam în pierdere cu ~1 mil ISK pe misiune, mi le pocneau de numa-numa.

Pe urmă am început să tankez eu NPCurile şi apoi să scot dronele, tactica dă roade ceva mai bine. Dar trebuie să fii blindat binişor, damage control, armor plates, etc, altfel ţi-o furi :smile:
 
Right, m-am bagat si eu pe trial, pare un joc promitator, am jucat vreo ora in total, dar am si eu o rugaminte: spuneti-mi si mie ce sa NU fac in joc, adica lucrurile pe care as putea sa le dau in bara (exemple: career choices, skill training, misiuni pe care le esuez si imi strica reputatia cu x/y, etc.). Mentionez faptul ca am facut cam toate tutorialele pe care puteam sa le fac.
 
N-ai cum să faci toate tutorialele într-o oră. Ai 3 seturi de 10 misiuni, plus arc mission-ul care te cam plimbă prin univers.
In other words, în primele 2-3 zile nu prea ai ce să strici, doar să nu te apuci să te dai la containters care par părăsite. Those are traps.
Dacă ai interesul să joci for good (adică multă vreme), ca skills trebuie să faci cele de learning mai întâi.
 
doar să nu te apuci să te dai la containters care par părăsite. Those are traps.

Şi să nu calci în low-sec (<0.5).
Conteinerele poţi să le deschizi, dar nu e indicat să şi iei din ele. De asemenea, poţi face o şmecherie aici. Îţi pui un bucmarc undeva în spaţiu, departe şi dai warp fix după ce ai luat din conteiner. Dacă eşti aproape perfect aliniat cu botul înspre bookmark-ul respectiv, ai şanse să scapi. Dar nu prea merită, în general e câte 1 (o) bucată de tritanium şi face mult mai puţin decât nava ta :smile:
 
Si voi cand spuneti learning inseamna din categoria learning pe cel numit learning, sau toate cele din categoria learning? Oricum m-am apucat de L-->L, sunt in queue.
 
Ideea este că la Learning sunt câte 2 skills care afectează atributele, unul de "tier 1" şi unul de "tier 2". În principiu, le vrei pe toate de tier 1 la level 4 (în afară de cele 2 care afectează charisma), şi cele de tier 2 la level 3, când încep să se simtă reduceri mari de tot în training times. După care bagi t1 la lvl 5 şi t2 în continuare.
 
Please use ultra-noob language, nu stiu ce-s tier 1 si tier2. Momentan o sa bag tot ce pot (din learning) pana la lvl maxim, si asa joc wow mult deci ma doare in cot daca sta ala si antreneaza skills acolo :smile:
 
La Learning nu e Tier 1 şi Tier 2, actually. Fii atent cum îţi dai seama:
- în Market, te duci pe categoria Learning şi dai click pe categorie. În dreapta, o să îţi apară lista cu toate skill-urile din categorie, şi ce e cel mai important, ai nişte semne în dreptul fiecărui skill, care te ajută să ai un visual check asupra statusului:
1. dreptunghi roşu înseamnă că nu poţi să înveţi skill-ul respectiv deocamdată (n-ai prerequisites).
2. Dreptunghi verde înseamnă că ai prerequisites OK, deci poţi să îl înveţi, dar încă nu l-ai cumpărat.
3. Semn de checkmark verde înseamnă că ai învăţat deja acel skill.

În general, right click / Show info este baza pentru o mulţime de chestii; pentru market items, poţi afla de ce prerequisites ai nevoie, ce atribute are obiectul, ce descriere are, etc.
 
Tier 1 = basic
Tier 2 = advanced

W4p, eu zic să te uiţi pe-acolo bine. Nu mai ştiu exact care anume, dar sunt grupate câte două, ambele afectând unul dintre atribute. Nu mai citi pe diagonală, dacă-mi dai dismiss din start nu înseamnă că ai şi dreptate. Am zis Tier 1 şi Tier 2 ca o analogie la WoW, pe care Viper îl joacă în disperare. Şi-l joacă aşa profund că uită să mai facă analogii :biggrin:


Tier.
 
Yea, nice analogy Neo, acum suntem pe la T9 cu T10 pe vine, numai la T1/T2 nu ma gandeam eu :biggrin:. Eeeniuei, ma duc sa vad ce mai fac pe acolo, revin cu detalii cand ma mai asigur daca sunt sau nu hooked :smile:.
 
Cred că Neo se referă - de exemplu - la Logic ca fiind T2-ul lui Analytical Mind, ambele afectînd inteligenţa.

În opinia mea, battleship-urile Caldari suferă din cauza drone bay-ului mic; nu încap 5 heavy drones în niciunul. La început, am crezut şi eu că dronele nu au mare importanţă, până când nu mi s-a demonstrat că poţi să faci damage mai mare şi mai ieftin cu drone decât cu tot armamentul din dotare... şi de la distanţă.

E mai degrabă feature decît dezavantaj. :tongue: Plus că tu ai bonusuri pentru drone, deci nu se pune.

În altă ordine de idei, dacă insişti, mi-ar cam trebui un Caldari Battleship (ză skill, not ză actual ship), adică vreo 3,5 mil. :smile:

În şi mai altă ordine de idei, mi-am luat şi echipat de scandal Caracal-ul. 10,000+ hp rulz.

O să încerc şi să join corporaţia aia de care zici; acum vreau să mai fac vreo două misiuni (23 jumps to go rulz not :frown:) să văd ce ştie nava cea nouă. :biggrin:
 
Cred că Neo se referă - de exemplu - la Logic ca fiind T2-ul lui Analytical Mind, ambele afectînd inteligenţa.

Uite cum înţelege unu` care nu joacă WoW :biggrin:

SCViper, soz my e-peen iz small, w00t T9/10 :rolleyes:
 
SCViper:
Pentru profesii, foloseşte cu încredere certificatele (Character Sheet > Certificates) - sînt ca nişte atestate pe care le obţii cînd ai skill-urile corespunzătoare profesiei, dar pot fi folosite şi invers, adică îţi alegi profesia şi afli ce skill-uri îţi sînt necesare.

Pentru eficienţă maximă, ar mai trebui să ştii cam ce face fiecare rasă: de exemplu, Gallente - drone, armor tanking; Amarr - lasere, armor tanking; Caldari - lansatoare, shield tanking, EWar; Minmatar - mixt, etc.

Term of the day:
EWar = electronic warfare.
 
[despre drones]
E mai degrabă feature decît dezavantaj. :tongue: Plus că tu ai bonusuri pentru drone, deci nu se pune.
Mie îmi pare doar rău că nu reuşesc să mă fac înţeles cum trebuie, şi aparent nici jocul nu poate, şi am văuzt aceeaşi concepţie eronată în mai multe rânduri. Am să spun din nou:
Bloodline-ul sau Faction Affinity nu influenţează caracterul în materie de ce ştie să facă în joc. Capacităţile caracterului în joc sunt legate STRICT DE SKILLS, pe care le înveţi la fel de bine, indiferent de bloodline.
În altă ordine de idei, dacă insişti, mi-ar cam trebui un Caldari Battleship (ză skill, not ză actual ship), adică vreo 3,5 mil. :smile:
Nema Prabliema!
Uite cum înţelege unu` care nu joacă WoW :biggrin:
Mă rog, eu doar doream să fiu exact, să nu confuzez omul, but suit yourself :smile:
 
Back
Top