EVE Online

Voi cred că jucați alt joc, la mine full fitted a fost vreo 500m, cu covert reconfig și interdiction nullifier luate "de rezervă", meta 4 launchers și `fo 30.000 de heavy missiles pe kinetic damage :goofy:
Da, dar un T3 cruiser merită folosit pentru PvE, PvP şi exploration. Fiecare din utilizările astea cerând un anume fitting, cu tot cu subsisteme diferite.
 
Mda, nu mai e cazul, s-a dus dracu`. Cam ca și pasiunea mea pentru Eve. Deja cred că am totalizat >2 bil în nave bulite.
 
EVE e suficient de dificil și fără ăia 4 terminați care au luat în brațe o poartă și se cred PvPeri. Deci feel free să gtfo out of 0.0 pînă o să ai SP-ul și experiența necesară să fii acolo cu T3-ul. Vream să-ți zic asta de dimineață, că aveam o presimțire.
 
Can I haz your stuff?
Acu' serios, dacă te-ai săturat, pune conturile în stază şi revii dacă ai chef; dacă nu, nu. Am văzut player cu cont de 6 ani şi 5M SP, deci se poate :smile:
 
Măi, ce naiba să zic, oamenii m-au lucrat frumos, dar sincer mie mi se pare că are o doză de realism care mie nu-mi este necesară. Am suficiente pe cap IRL, nu-mi trebuie un joc care să îmi (re)aducă pe cap problemele din viața de zi cu zi.

Vrea cineva să cumpere conturile? :biggrin:

P.S.: Velkan, nu e vorba de skill-urile de supraviețuit cu T3 în 0.0, nici 100m skillpoints și meta 14 nu te salvează de 6:1. Eu eram în mijlocul a 6 battleships Guristas și jde cruisere care abia se spawnaseră și hop și un red pe mine, jam/scramble, warp in încă 4-5 reds (notează, te rog, era doar un red în local... în 6 secunde erau 5 pe mine)... Eu tankam toate NPC fără probleme, dar webified nicio șansă când T3 e mare parte și speed tanking. 98% explosive resist, 97% kinetic resist, tot fit-ul era cap stable...

Oricum, a fost ceva idiot, practic Guristas m-au terminat ca DPS, nu imbecilii ăia care foloseau pe mine drone Vespa II. A kill is a kill tho, and a loss is a loss.
 
[Taranis, PvP: Neutron]
Magnetic Field Stabilizer II
Magnetic Field Stabilizer II
Internal Force Field Array I

1MN Afterburner II
J5b Phased Prototype Warp Scrambler I
X5 Prototype I Engine Enervator

Light Neutron Blaster II, Caldari Navy Antimatter Charge S
Light Neutron Blaster II, Caldari Navy Antimatter Charge S
Light Neutron Blaster II, Caldari Navy Antimatter Charge S
[empty high slot]

Small Hybrid Burst Aerator II
Small Ancillary Current Router I


Hobgoblin II x2

349 dps OH.

[Taranis, PvP: Neutron/Ion]
Magnetic Field Stabilizer II
Magnetic Field Stabilizer II
Interior Force Field Array

1MN Afterburner II
J5b Phased Prototype Warp Scrambler I
X5 Prototype I Engine Enervator

Light Neutron Blaster II, Caldari Navy Antimatter Charge S
Light Neutron Blaster II, Caldari Navy Antimatter Charge S
Light Ion Blaster II, Caldari Navy Antimatter Charge S
[empty high slot]

Small Hybrid Collision Accelerator I
Small Hybrid Burst Aerator I


Hobgoblin II x2

343 dps OH.

Tell your friends.
 
Unde, bre? :smile: Dar, dacă vrei neapărat, s-ar putea să meargă un AB Coreli C-Type. „S-ar putea” pentru că afaik au PG mai mare decît T2-ul.

Edit: Te oftici că nu ai antrenat Minmatar? :biggrin:

 
Păi e fit de PvP, și absolut toți pun faction ammo pentru PvP (T2, în situații speciale), deci într-o confruntare 1 la 1 (aceeași navă) pierzi garantat dacă folosești ammo standard pentru că ai din start cu 15% mai puțin damage.

Ăla nu e T3, e T1 tier 3. A fost un concurs recent cu nave desenate de jucători, iar cîștigătorul urmează să fie implementat în joc. Adică ăla.
 
Arată nașpa :biggrin:

T1 tier3 gen Abaddon pentru Amarr, amirite?

Sincer nu prea înțeleg care-i treaba cu battleships, de la o vreme mi se par cvasiinutile, adică ok, merge pentru ratting, dar mai bine merge T2 cruiser (which is gay). Mi se par bune într-o singură situație, fleet roam de DPS battleships combinate cu ceva logistics. Altfel meh.


Eu mă refeream la altceva. Abolition Amarr Battleship cu 400m3 drone cargo? WANT! :biggrin:
 
Abolition Amarr Battleship cu 400m3 drone cargo? WANT! :biggrin:
Let me rephrase that for you: "Abolition Amarr Battleship cu 400m3 drone cargo? WHAT!"
Mi se pare o tâmpenie să faci drone boat dintr-o navă Amarr, fwţi balanţa jocului rău de tot.

Şi să mă frec în T1 Tier 3, am mai auzit expresia asta ilogică în joc, e ca şi cum ai spune "Salam de calitatea 1 calitatea 3" - WTF.

LE: Look what I found:

Steve.jpg
 
Nu, e salam calitatea întîi condimentat sau ceva. Tech e una și tier e alta: T2 e un hull T1 îmbunătățit (o echivalare vagă ar fi tier 5, doar că e mai mult decît atît), pe cînd tier înseamnă nave cu funcții diferite din aceeași categorie.

Neo, treaba cu BS e că nu poți să obții același dmg + ehp + range pe un HAC.

Nici n-am văzut aia cu Abolition. De acord, eu n-aș lăsa o navă Amarr/Caldari să care mai mult de cîte un set de scout drones, și nici nu le-aș da posibilitatea să folosească 5 heavy drones.
 
A mai citit cineva Thursday în loc de Tuesday pentru patch, și a uitat să-și updateze training-ul? :goofy:
 
Um... era Thursday. Or not. Anyway, eu evaem numai training-uri LUNGI în coadă: unul care se termină în 2 săptămâni (31 zile total) şi altul care se termină în 5 zile (peste 20 de zile total).
So I'm good :smile:
Neo e cam la limită cu un caracter şi un prieten e în rahat, i se termină skill-urile în 12 ore.
 
Stai că nu înțeleg, care e faza? Mie mi se terminau mâine poimâne skillurile. Era de așteptat downtime/apocalipsa/etc? :biggrin:
 
Tyrannis 1.1 > 1.2, 5:00 - 17:30 UTC sau ceva. Deci eu estimam server căzut două zile, Battleship V redus la II pentru toată lumea, trei internați în spital cu arsuri de gradul I și Incursion amînat ca să lucreze la fix-uri.
 
Back
Top