EVE Online

1. Un Drake full-passive iese mai bine decît Tengu ăla la toate capitolele (mai puțin agilitate) și costă maximum 50m, nu 650. Tot nu-i destul? Atunci un Nighthawk face toate astea mai bine decît un Drake pentru 150m.
Buey, mă laşi? 175 m/s şi 406 m Sig radius faţă de 600+ m/s şi sig radius 164 - contra missiles tanchează de... 8.46 ori mai slab contra missiles.
Plus că ai un Thermal Resist de plâns: 69% :tongue:

2. Tengu ăla e cît se poate de activ cît timp e bazat pe SB. Iar dacă vrei tank cu consum redus, în loc să bagi banii în hardenere pasive cu tank activ, bagă-i într-un SB care să consume mai puțin cap, și pune hardenere active. :smile:
Shield Booster-ul mai scump vine şi ăla :smile: - chiar vrei să-ţi prezint versiunea Ultimate? :smile:
3. [...]dacă vrei cu stats de tanking mai bune (dar care tot nu o să omoare nimic), îți trebuie ceva de genul:

[Tengu, dar de ce?]
[...]
4. După cum se vede, nu ai cu ce să înlocuiești Invulnerability Field dacă vrei omnitank, pentru că trebuie să dai jos încă trei module ca să pui hardenere specifice, iar per total o să iasă mai slab. Omnitank obții întotdeauna cu hardener pentru rezistența cea mai slabă + hardener(e) omni.
Tengu ăla e o ruşine a fitting-urilor. Tot din cauză de sig radius + speed. Tu subestimezi speed tanking-ul în EVE. Pe Ishtar, diferenţa e de la 40 damage la 5 damage (între 0 şi 562 m/s). La fel şi sig radius; mari diferenţe, în special contra missiles :smile:

7. BCU-urile Domination sînt la fel ca T2-urile, dar cu CPU mai mic. Ori pui CN/DG (stats identice), ori rămîi la T2. Și cred că e valabil și pentru LSB.

8. Motivul pentru care ai probleme de CPU e că LSB e prea mare pentru Tengu. Pune medium sau 2x small sau un singur small mai jmeker.

End. :happydork:

Lolza. Bineînţeles că nu există loadout all-round, dar când aud de "alea sunt chestiile cel mai folosite", I lol. Şi ce dacă sunt cele mai folosite? Asta nu înseamnă că nu pot fi îmbunătăţite.
 
Evident că e o rușine; ideea era că dacă vrei tank pasiv pe bune cu Tengu, trebuie o mizerie de genul ăla.

Cît privește „chestiile cele mai folosite”, mda, dar nu. T3 nu sînt atît de flexibile pe cît vrea CCP să pară. În practică, sînt 3-4 fitting-uri utilizabile (lol Tengu cu drone bay), care sînt la rîndul lor variații de 1-2 fitting-uri de bază, adică n-o să reinventeze nimeni roata de Tengu prea curînd. E demonstrat științific :tongue: că 6/6/4 e maximumul posibil de dps și necesar de tank/propulsie pentru majoritatea situațiilor. Cu mai puțin de 3 lows și/sau 6 highs îți faultezi dps-ul, iar cu mai mult de 4 lows și/sau 6 meds n-ai ce să faci.
 
Nu e dependență, e pure awesome game knowledge. :biggrin: N-am mai jucat de cîteva luni bune.

Now you take that back, mister! :mad:
 
Whiskas, Eve Online are de câteva ori mai mulți nerds decât WoW. Și-s toți pe același server :biggrin:

Cel mai lol a fost amu câteva zile când aveam un fleet commander roleplayer cu "warp to heading 270" și altu` din fleet "roger, 270" :happydork:
 
Oo, da's multe de-astea. Un FC avea pretenţia să fie numit "captain".
În alianţa HTA, în ops chat, FC-ul avea voice++. Dacă voiai să te bagi pe fir, ziceai "break", aşteptai până auzeai "Go Break" şi începeai să vorbeşti. Dacă FC-ul era adormit şi nu zicea nimic, tăceai ca mutul. People were kicked because they talked prior to that :smile:. Dacă aveai de raportat reds sau intel, ziceai "intel break"; dacă era ceva maro de tot, ziceai "Break-Break" - aia era pentru cazuri de urgenţă.
Plm, EVE e aşa, nu e neapărat un lucru rău, mai ales dacă stai să te gânfdeşti că o greşeală neînsemnată ("Warp to Planet 2, moon 9" în loc de "Warp to planet 9, moon 2") te poate costa toată flota (ca alianţă) sau munca pe ultimele x luni (ca jucător). Nu e ca-n WoW, unde ai rezolvat cu un corpse run de câteva minute.
Cine vrea laid back stuffz, există Empire, există High-Sec, unde poţi să stai în corporaţia default forever (am văzut unul care era în corporaţia default de vreo 4 ani, de prin 2006).
 
Sincer să fiu, îmi cam place partea asta de RP, având în vedere că practic crește imersiunea în joc :smile:

Nu compara totuși cu WoW, sunt chestii diferite. Ceea ce era foarte ok în WoW de exemplu și lipsește cu desăvârșire în Eve este custom interface + plugins, încep să mă satur de interfața extrem de limitată impusă de CCP :frown:
 
Pe mine cel mai rău mă oftică FC-ii orgasmați.

De acord cu Neo: UI trebuie f**king îmbunătățită.

Tip: Nu ești evegeek pînă nu recunoști tipul de turelă după modelul grafic. :goofy:
 
Mno deocamdată știu că alea large au doo tunuri și alea medii un tun și alea mici seamănă cu miner I, dar cam atât, could be wrong :goofy:
 
Am găsit ceva care îmi place. Now you like it too! :tongue:

[Harpy, PvP active]
Magnetic Field Stabilizer II
Pseudoelectron Containment Field I

1MN Afterburner II
J5b Phased Prototype Warp Scrambler I
Gistii B-Type Small Shield Booster
Magnetic Scattering Amplifier II

Light Neutron Blaster II, Caldari Navy Antimatter Charge S
Light Neutron Blaster II, Caldari Navy Antimatter Charge S
Light Neutron Blaster II, Caldari Navy Antimatter Charge S
Light Neutron Blaster II, Caldari Navy Antimatter Charge S
Rocket Launcher II, Caldari Navy Thorn Rocket

Small Anti-EM Screen Reinforcer I
Small Anti-Explosive Screen Reinforcer I

241 dps, 20 hp/s, 835 m/s, rezistențe 65/82/73/69.

Bă, voi intrați vreunul la ore normale? Că n-am cu cine să stau de vorbă; adică, trolling n00bs only gets me so far.
 
Io-s online mai tot timpul da` nu fac mai nimic în afară de training :biggrin: Mai nou am făcut un alt cont cu un industriaș prin buddy program, pare să meargă uns, ETA `fo 180d până la production și researcher elite.
 
Poi Rblin, unde sunt și eu și w4p și încă vreo câțiva care intră cam din ani în paște :biggrin:
 
+1
Eu intru în general f'o 2 ceasuri înainte de DT şi apoi numai noaptea târziu, că de la 1.0.4 nu mai pot intra de la lucru prin proxy. F*ck Python 2.7!
 
Tuesday Night Fun:

[Vagabond, Dramiel Killer]
Reactor Control Unit II
Reactor Control Unit II
Overdrive Injector System II
Nanofiber Internal Structure II
Overdrive Injector System II

100MN MicroWarpdrive II
Small Capacitor Booster II, Cap Booster 200
Warp Scrambler II
Stasis Webifier II

250mm Light Artillery Cannon II, Tremor S
250mm Light Artillery Cannon II, Tremor S
250mm Light Artillery Cannon II, Tremor S
[empty high slot]
[empty high slot]
[empty high slot]

Medium Dynamic Fuel Valve I
Medium Dynamic Fuel Valve I

Priviţi acest loadout cu atenţie!
 
Privesc, dar nu îmi place.

Cu ăla o să reușești cel mult un tackle temporar, dar mă îndoiesc că un pilot de Dramiel nu știe să evite ceva care are agilitate de două ori mai varză decît un battleship. În plus, presupunînd că reușește tackle, dacă tu ești în scram range, o să fie și el, ceea ce înseamnă că o să rămîneți amîndoi fără MWD (poți să ai surpriza neplăcută ca el să aibă un destul de comun scrambler faction cu range mai mare ca al tău și să te țină scramblat fără ca tu să ajungi la el, dar să zicem că nu are). Dar întrucît Dramiel se pilotează ori cu AB, ori cu propulsie dublă (AB + MWD), lui n-o să-i pese de MWD, pentru că webificat și cu AB oricum o să se miște cu 800 m/s, față de 500 ai tăi, deci o să poată să fugă fără probleme.

Alte observații: dps muuult prea mic ca să omori orice, iar injectorul ăla e prea mic ca să țină în funcțiune toate modulele.
 
Sunt doar eu psihopat că mi se pare că seamănă? :happydork:

redf2.jpg2010.08.25.10.13.09.jpg

redf.jpg2010.08.25.10.11.43.jpg

Eat ma laz0rz :rulz:
2010.08.24.08.39.42.jpg
 
Îs ceva desene animate penale. :tongue:
Nu-s ăia de pe vremuri care se plimbau de nebuni în nu'ş câte maşini + roboţi + plm, gen Transformers and stuff?
Velkan, de-aia era Tuesday Night fun, era un loadout la panaramă. BTW, am testat acelaşi lucru şi pe Proteus, guess what, e cap stable cu 100MN MWD :smile: - dar are un signature radius de carrier...
Eu mă bazez pe faptul că pilotul inamic o să fie WTF când o să vadă nesimţitu' că se apropie de el cu 8 km/s :smile:
 
Back
Top