EVE Online

Eu sînt revenit, dar fac training pentru Myrmidon, și n-am prea jucat.

Din cîte știu, unii fac și 8/10 solo în Ishtar cu tank pimp. Am văzut că se practică un 1600mm pentru buffer. Posibil ca asta să fie problema și la tine? Aggro inițial care te bagă în hull înainte să intre repper-ul? De ce zic asta: 1009 HP/15s înseamnă 67 HP/s. La Ishtar ai 414/9=46 HP/s (să zicem 60% din ce ai tu), dar nava are doar 1/3 din semnătura Hyperion-ului și e de trei ori mai rapidă. Deci tank-ul per se nu e mai slab.

[Ishtar, Serpentis]
True Sansha Medium Armor Repairer
1600mm Reinforced Rolled Tungsten Plates I
True Sansha Armor Thermic Hardener
True Sansha Armor Thermic Hardener
True Sansha Armor Kinetic Hardener

Republic Fleet 10MN Afterburner
Omnidirectional Tracking Link I
Medium Capacitor Battery II
Cap Recharger II
Cap Recharger II

200mm AutoCannon II, EMP S
200mm AutoCannon II, EMP S
Prototype Cloaking Device I
Sisters Core Probe Launcher, Sisters Core Scanner Probe I
Salvager II

Medium Sentry Damage Augmentor I
Medium Auxiliary Nano Pump I

Poți să pui și lasere în loc de AC-uri ca să nu te mai complici cu muniția.

Ce-i drept, e mai greu cu Sansha, că n-ai resist EM la fel de nesimțit ca th/ki, dar nici gaură nu e.

Dar, mă rog, dacă merge cu Hyperion-ul, n-ai de ce să-l schimbi. :smile:

Edit:

[Ishtar, Sansha]
True Sansha Medium Armor Repairer
True Sansha Medium Armor Repairer
Armor EM Hardener II
Armor EM Hardener II
Armor Thermic Hardener II

Republic Fleet 10MN Afterburner
Large Capacitor Battery II
Cap Recharger II
Cap Recharger II
Cap Recharger II

Medium Pulse Laser II, Multifrequency S
Medium Pulse Laser II, Multifrequency S
Prototype Cloaking Device I
Core Probe Launcher I, Core Scanner Probe I
[empty high slot]

Medium Capacitor Control Circuit I
Medium Auxiliary Nano Pump I

Vezi că pe mine mă ia valul cu faction stuff. :biggrin: Downgrade as needed.
 
Large Armor Repairer II are repair la mine 980/11.25s (87.111.../s)
Medium Armor Repairer II are 416/9s (47.333.../s)
Diferenţa e... substanţială :smile:
PLUS! Hyperion dă bonus 7.5% Armor Repair Amount / Gallente Battleship level. Am level III, deci asta îmi dă 1009 HP repaired / 11.25s, adică... 89.7/s. Aproape dublu faţă de Ishtar.
Viteza nu e nicidecum dublă la Ishtar, ci e... weit...
Ishtar cu True Sansha 10mn Afterburner: 568 m/s
Hyperion cu 100mn Afterburner II: 351 m/s
62% mai rapid e Ishtar-ul, e drept, dar am observat că ajută mai mult cantitatea versus calitatre. Cu Ishtar-ul transpir permanent chinuindumă s supravieţuiesc. Cu Hyperion-ul... fluier prin parc în 6/10 plex la ultima cameră. Mă aliniez la un Asteroid Belt şi aştept damage dealer-ul să-şi facă treaba. Ţiţili de miţili :smile:
Dacă ai chef şi te tentează, join us! We have cookies :smile: (şi 5 sisteme 0.0 sovereignty)

LE: pentru cei interesaţi, Alliance Tournament VIII este week-end-ul ăsta, şi următorul, şi următorul. Şi se dă live în format HD pe net :smile:
Watch me.
 
Am văzut și eu cîteva meciuri. Am rîs la Erebus Alliance vs. RED.OVERLORD de-am căzut pe sub masă.

Ai uitat o chestie totuși: se dă Ishtar (signature radius: 145 m) și Hyperion (sig. radius: 485 m) vs. un Pith Usurper care îți dă în cap cu torpile - explosion radius 450 m. Deci, fără să iei în calcul alte variabile, damage full pe Hyperion, și doar 32% pe Ishtar, un MAR fiind practic mai eficient decît un LAR, pentru că are de reparat mai puțin.
 
Da, nu ştiu ce-are Guristas cu Sansha, poate nu văd eu legătura. Am zis că sunt în Sansha region, nu?
 
Păi și înlocuiește Pith Usurper cu orice din lista asta, că toți folosesc și rachete. Iar sig. radius intră și în formula de tracking la turele, deci chiar dacă nu ar folosi...

Point is că Ishtar-ul e mai bestie decît pare, prin tank, viteză și semnătură mică. :smile:
 
Uff, ce încerc eu să explic de 5 posturi încoace e că în real combat against NPCs, Hyperion-ul se descurcă mult mai bine ca Ishtar-ul la tanking. Acu', o fi din cauza X sau cauza Y, nu ştiu. Cert e ce am observat eu...
La rachete, în Ishtar iau 80-120 damage pe bucată, în Hyperion iau... 22-30. În special de la batteries.
Concluzia e: una-i pe hârtie, alta-i în focul luptei.
E drept că n-am un Ishtar armor tanked. o să fac şi de-ăla şi să vedem...
 
Păi zi, man, așa. Normal că Hyperion-ul e mai bun dacă, cu Ishtar-ul, tankezi damage-ul primar al NPC-urilor (EM) cu resist nativ 0% și cu signature umflată de modulele de scut. Wild guess: 3 extendere și 2 purgere, caz în care ai signature crescută de la 145 la 241 m, și ori n-ai modul de propulsie (2 hardenere EM, care oricum te duc în 75% EM, deci puțin), ori ai resist EM și mai mic (1 hardener + propulsie). Ori ai propulsie, 2 hardenere și 2 extendere, caz în care ai regen prea mic. 'm I right? :smile:

Shield tank-urile vs. NPC-uri cu EM primar sînt la fel de nașpa ca armor tank-urile vs. Angel Cartel. Mă refer la plex-uri și L5-uri, nu la misiuni normale, unde merge cam orice.

Anywho, eu mai am doar 111 zile pînă la Ishtar. :goofy:
 
Am citit, dar n-am făcut legătura. Și ai tot pus fituri cu armor tank, și am presupus că asta folosești. :tongue:
 
Da, am văzut un fit shield-based pe Battleclinic şi mi-a plăcut. Acuma îmi pare rău că lam folosit, dar noah. merge şi cu Hyperion-ul, temporar :smile:
 
Da, am citit. Erau lowsec şi până acuma, dar din când în când, dacă aveai bulan (cam o dată la 5-10 misiuni) mai pica una în High Sec. Acuma nu mai e niciuna în High Sec.
Era mai bine dacă le nerfuiau şi le puneau pe toate în High Sec şi gata. Mă rog, nici eu n-am treabă cu ele, m-am "dresat" să consider că nu există şi gata.
 
Așa o fi. Eu am făcut cîteva în corp și toate au fost în highsec - doar agenții erau în lowsec. Și au fost mereu de distracție, nu pentru profit. Probabil dacă le faci solo în carrier (alea în care poți să intri) iese și profit, altfel, solo cu HAC sau SC durează prea mult, iar dacă le faci în grup, trebuie să împarți recompensa.

Acum adaugă la asta faptul că în lowsec vei fi gankat 100% (să fim serioși, evident că puținele locații cu agenți vor fi campate), iar dacă aduci cu tine mai multă lume, deja se cheamă că ai prea mult timp liber. Deci în momentul de față mi se par accesibile doar celor care controlează zona. Și chiar și așa aș prefera un L4 Q20 într-un 0.2 sau ceva, într-un Tengu nescanabil, decît un L5.
 
Nu le poţi face solo în Carrier, nu poţi trece de acceleration gates. Încă n-am văzut gates care să accepte Carrier. Or fi şi excepţii, nu zic nu, dar nu le-am ochit :smile:
L5-urile se fac doar pentru LP, de obicei concentrat pe un player, care după aia cumpără items pentru corp. Şi e clar că sunt făcute de grupuri organizate, în mod batch, câte 5+ deodată. La ce LP dă una, dacă te chinui ca şi corporaţie faci cel puţin de-un (de exemplu) Megathron Navy Issue pe zi.
În altă ordine de idei, azi am făcut 50+M solo, în 2 ceasuri, numai din Sansha Havens/Hubs, cu Ishtar armor tanked. Interesant e că au ajuns dronele mele Hammerhead II să reuşească să dea jos şi Centus Tyrants... Deci când vii prin zonă? :smile:
 
Items pentru corp, adică pentru alții? I don't like where this is going. :tongue:

Deci vin prin zonă cînd oi putea să pilotez un Myrmidon. Estimez cam 30 de zile. :goofy:
 
Items pentru alţii din corp, în sensul de noi toţi facem misiunile, unul la LP-ul, omul plăteşte echipa înapoi prin items.
În fine, veste tristă: am pierdut un Ishtar în Sansha Provisional HQ. Am citit eu că dă HQ-ul 13500 damage, dar n-am fost atent ce tip de damage dă: Explosive. Exact pe ce nu eram eu tanked. A fost nevoie de one shot. M-am trezit în capsulă, nici timp să mă enervez n-am avut. Aşa că am revenit în Hyperion şi până la urmă 6 inşi i-am venit de hac.
True Sansha Battleship a dat loot... crap şi salvage... zero. Ăsta a fost cel mai enervant lucru!
Am refituit celălalt Ishtar pentru armor. Minor setback in the end.
 
It always is a minor setback, sometimes merely a setback :biggrin:

PS: sunt eu nub sau de fapt important este escalation-ul care îl primești? Bounty-ul pe boss-ul din escalation este 33.9mil totuși :biggrin:
 
Bounty-ul e nimica toată pe lângă ce lootpoate să dea. 34M se fac într-o oră din anomalii obişnuite.
Spre exemplu, Overseer Eftober din Sansha War Supply Complex poate să dea un Phantasm BPC (Blueprint pentru Phantasm), care face vreo 100 de milioane în market. Şi dacă ai mult noroc, dai de un Centum A-Type Large Armor Repairer, care e vreo 350 de milioane pe piaţă. Sau chiar şi items mai scumpe, care pot ajunge la 500-600 de milioane pe piaţă.
Ergo, escalationul e bun de primit, dar şi mai bun este loot-ul care pică. În complexul de care am zis mai sus n-a fost să fie. Nu-i nimic, mai vin şi altele :smile:
 
E și în Icecrown Citadel, de fapt cam peste tot de la o vreme, a ajuns vorbă de duh la noi în ghildă :biggrin:
 
Back
Top