eBay, PayPal

Pache, singurul mod de a o face legal e să te duci acolo. Hai că nu e prea scump :biggrin:
 
Revenind ontopic, am vrut azi să cumpăr un serviciu online (4 Euro) via Paypal (fiindcă tovarăşii care oferă serviciul au renunţat la formula standard numită Credit Card billing...). Odată intrat în cont, am aflat că nu sunt "verified user" (stupoare). Că trebuie să le trimit 1,5 Euro pentru asta. Mă rog, dacă trebuie, trebuie. Dar stai că nu e de ajuns; trebuie de asemenea să aştept până îmi vine acasă hârtia aia lunară de la bancă cu tranzacţiile efectuate (mda, interesant) şi pe-acolo pe undeva este un număr de 4 cifre pe care trebuie să îl adaug eu pe site ca să devin verified user. Până atunci, gioco di mano.
Nu ştiu... sunt singurul fraier căruia i se pare că sistemul ăsta e backwards? I mean, aveam impresia că dreptunghiurile astea mici de plastic au fost create ca să accelereze plăţile, nu să le facă mai lente... WTF?
Între timp, nu pot să achiziţionez serviciul respectiv. Nu că aş muri fără el, dar e al dracului de frustrant; e ca şi cum m-aş duce la supermarket, aş vrea să plătesc cu card-ul şi vânzătorul mi-ar spune: "a, nu, eu nu te cunosc; ia vino mătăluţă zilnic să stai de poveşti cu mine, mai dai o şpăguţă, o cafea, o ţigară, şi poate după aceea o să poţi să plăteşti aici cu card-ul..."

LE: acuma văzui că îmi cere şi o copie după o factură de utilităţi. Păi şi dacă eu stau în chirie ce dracu fac? You know what, PayPal? Shove my account right up your poponeaţă! Şi-acolo să putrezească până oi veni eu să-l scot.
 
Last edited:
Probabil ca la noi o sa fie cu adevarat disponibil (adica skip toata bataia de cap) abia peste cativa ani, cand va deveni un lucru obisnuit si nea Săndel de la Cucuietii din deal n-o sa se incrunte cand pronunt "paypal". Nici macar sistemul de bancomate nu e bine pus la punct si voi vreti paypal... ce gluma buna.
 
@ war4peace Daca citeai ce au scris si altii inaintea ta, iti dadeai seama ca asa face PP. E politica lor standard de cacao pe care am injurat-o si eu cand am dat de ea. Daca ai rabdare sa treci peste toate sicanele, nu-i o problema asa mare. Eu am verificat contul (o metoda usoara e sa-ti vezi tranzactiile cu un serviciu de internet banking) dupa care sa le trimiti faxul ala cu orice factura care are numele si adresa ta pe el. Asta vor... nu musai utilitati. Dupa care ii injuri un pic si poti sa cumperi orice de pe net care accepta PP. Btw, alaltaieri mi-a ajuns jucarioara din HK si azi am fost cu ea sa ma impusc prin bateria 9-10. Laser frate Galaxy-ul.
 
Da, da, numai că eu stau în chirie în cu totul alt oraş, aşa că pentru mine este o mare bătaie de cap. Pe de o parte îi înţeleg, dar pe de alta... mi se pare o tâmpenie să aştepţi ţâşpe zile (chiar şi numai o dată) ca să poţi să cumperi un căcăţiş care costă 4 euro (şi de care ai nevoie acum).
 
Acum am fcut si eu prima comanda via eBay/PayPal pentru o carte.
Valoarea tranzactiei a fost de GBP 3,80.
Sa vedem ce se va intampla.
 
Salut
Mi-am facut cont la PayPal si am completat autentificarea.
Am trimis de 2 ori bani (Taifun Mastercard de la BancPost in lei), dar nu mi-au cerut inca vreo factura de la energie electrica...
 
Da, da, numai că eu stau în chirie în cu totul alt oraş, aşa că pentru mine este o mare bătaie de cap.
Ditto. Şi oricum, nu înţeleg de ce tre' să ceară activări suplimentare contra cost când scrie clar pe sait că Personal Account-ul e free şi că fără Expanded Use pur şi simplu ai o limită la sumele posibil de trimis. WTF?! Şi dacă-s mulţumit cu limita aia de ce să-mi fac Expanded Use Bullcrap şi de ce să mă rerereînregistrez? Grrr... :mad:

easy on limbaj, anger management, goozfrabaa/whoosa :biggrin: Neo
 
Ar fi mai credibil dacă n-ar avea link-uri la "OUR PAYPAL ALTERNATIVE" în fiecare post :frown:.
 
WTF?! Tot citesc pe net cum că, dacă ai cont PayPal făcut cu MasterCard, nu poţi primi bani în respectivul cont. Cică nu poţi face withdraw decât cu Visa! Ai careva MasterCard şi-ai făcut withdraw cu succes?
 
Back
Top