eBay, PayPal

Înainte de a vă speria şi a visa urât la noapte, nu uitaţi că voi nu puteţi decât trimite bani cu PayPal, nu şi primi. :wink:
 
Bai, io am impresia ca astia de la PP sunt ori:
a) Incredibil de nesimtiti
ori
b) Nepasatori

Imi fac linistit ca omu cont, bag cc #, fac pe dracu in patru sa vad extrasul de cont on-line, ca de aia am cerut on-line banking de la Bancpost (sa nu va faceti carduri pe acolo btw), bag rahatul ala de cod de patru cifre, verific contul si dau sa fac o plata (contul e in lei, dar tranzactia aia a lor s-a putut face) si... eroare. Cica "the payment cannot be funded with a credit card at this time".

Boon... at this time inseamna pentru ei probabil luna asta, ca de doua zile de cand mi-am facut si activat contul tot asa imi zice. In loc sa ma linistesc si sa sterg contul, ma gandesc ca poate chiar au nevoie de tranzactiile mele si hai sa-i mailuim. Dupa 3 mailuri trimise pe parcursul a doua zile, still no reply. Dupa alte cateva injuraturi de mame si de sfinti, hai sa le dau telefon. La numarul afisat la Help imi raspunde o firma de ... "astrologie si puteri astrale". Might be because i'm romanian si numarul ala e de US.
 

Attachments

  • paypal cc error.JPG
    paypal cc error.JPG
    23.5 KB · Views: 191
Nici o grijă, de Bancpost m-am convins singur. The slowest bank in town. Slow şi la inteligenţă şi la servicii.
 
Făcut cont, adăugat card. Nesimţiţii cer 1,5 Euro ca să îmi dea voie să plătesc sume mai mari de 100 de euro, dar uite că eu n-am chef şi le dau cu tifla :tongue:
De aproape un an fac cumpărături cu card-ul şi mereu, lună de lună, îmi dispar ban din cont: între 3 şi 10 RON lunar. Nu mă deranjează, aplic metoda "lasă-mă să te las" şi sper că nu o să mă pomenesc într-o zi cu salariul luat şi cont 0 pe card :wink:

LE: Nemernicii de la Ebay nu mă lasă să îmi adaug card-ul, cică nu e bun. E bun la PayPal, la GameForge, la AllPosters, dar ei strâmbă din nas. Să le fie de bine!
 
...Saga continua

Am incercat sa schimb valuta in euro (era setata pe USD) si sa fac o tranzactie. Si ca urmare a acestei nesabuinte mi-au suspendat contul si imi cer o factura de utilitati trimisa prin fax cu nush ce cod de bare si o pagina printata de la ei de pe site. Dupa primele reactii de fecundari orale si imprecatiuni la adresa rudelor de grad I si II am reusit sa ma adun, sa gasesc o factura cu adresa mea curenta pe ea si sa o trimit la numarul de telefon dat de ei. Cica dupa ce primesc faxul meu, imi vine o confirmare pe e-mail. De vreo 12 ore astept confirmarea aia...
 
Mi-am făcut şi eu cont cu un ING Visa Electron. După verficarea cu 1,5€, mi-au cerut şi mie confirmarea adresei cu o factură trimisă pe fax. Confirmarea că l-au primit nu a venit imediat, a durat vreo 2 zile, însă măcar mi-au activat contul imediat. Astăzi l-am şi folosit, prin urmare mă declar mulţumit!
 
@bogdan192: asta e practica foarte curenta pe la toti online bookies, e impotriva conturilor multiple si procedurile sunt cerute de legislatia anti money laundering.

@w4p: in functie de procesator, unele site-uri nu au posibilitatea de a acepta carduri romanesti. Majoritatea procesatorilor care au romania blacklisted sunt din UK.
 
florin, cardul tau e card de debit ING care are numai sigla Visa Electron, sau are si Visa classic pe el?
 
"Cardul ING" e visa electron afaik... daca are cvv2 de 3 cifre pe spate, poate fi folosit la plati electronice.
Din punct de vedere al procesatorului, nu e mare diferenta intre visa electron si visa classic, si nici intre card de debit si card de credit.
Personal, am renuntat la ING pentru ca au comisioane prea mari. Libra nu are comisioane deloc pentru nici o operatie facuta la bancomat sau prin internet banking. Avantajul la ING e alimentarea la bancomat si reteaua mai dezvoltata in teritoriu.
 
florin, cardul tau e card de debit ING care are numai sigla Visa Electron, sau are si Visa classic pe el?

Doar Visa Electron, este Cont'ROL şi are acel cod de 3 cifre. Comisioanele sunt măricele, dar merită, măcar pentru că nu ştiu cum arată un funcţionar plictisit.:smile:
 
Eu am fost un pic derutat, ca astia cer visa classic, le-am trimis un email sa-i intreb daca merge visa electron, mi-au raspuns dupa vreo 5 zile si m-au lamurit de m-au spart (ceva gen rtfm). Drept pentru care urma sa ma duc la ING sa-mi fac un visa classic pentru contul de euro, dar daca ziceti ca merge si cu cardurile electron e super.
 
Visa Electron de la ING, facut cont pe PayPal, activat fara piedici, cumparat software si trimis bani (dolari si Euro) fara probleme pana acum. :smile:
 
Încă un utilizator de Visa Electron de la ING, special făcut pentru cumpărături pe net, plătit diverse abonamente and stuff. Nici o problemă până acum, nici cu Paypal, nici cu altele.
 
Daca nu te deranjeaza sa se uite astia pe toate tranzactiile... sunt decenti. In Romania deja asta ii plaseaza peste medie. Dar baietii se uita la patternuri de folosire chiar si la tranzactii de cateva zeci de dolari. Eu foloseam cardul la tranzactii de multe sute de euro pe saptamana, numai la case de pariuri. Si cand am vrut sa platesc un colet cu "plante medicinale" :rolleyes: din Olanda mi-au dat repede telefon sa intrebe daca sa aprobe tranzactia sau mi-a furat cineva cardu'. Pentru paranoici, poate asta e un plus.
 
Back
Top