E-book readers

Da, citisem pe un site de review-uri hardware ca are rf-id tag pe baza caruia cind pleaca din depozitul Amazon fac legatura seria Kindle-userul tau.
 
Si eu m-am asezat pe el, il avem in buzunarul de la spate de la blugi si am uitat ca este acolo, iar cand m-am urcat in masina am auzit ca a facut poc ceva. S-a indoit atat de tare ca s-au desfacut capacele fata/spate, insa l-am pus la loc cu multa blandete si functioneaza perfect.
Eu oricum sunt absolut indragostit de acest mic device, cred ca sunt cei mai bine cheltuiti bani pe care i-am dat pe gadgeturi in ultimii 10 ani.
 
Eu oricum sunt absolut indragostit de acest mic device, cred ca sunt cei mai bine cheltuiti bani pe care i-am dat pe gadgeturi in ultimii 10 ani.
Fix la fel gîndesc și eu. Păcat că nu sînt și cărți în română (sau un număr semnificativ în franceză), de vreo juma' de an citesc foarte mult numai în engleză.
 
Pe docspedia sunt 450 de mega de .mobi in romaneste, asta inseamna fix 839 de carti, imposibil sa nu gasesti ceva sa-ti placa pe acolo. :smile:
 
Nu stiu ce carti sunt pe docspedia, dar ce am vazut eu pe post de carti romanesti sunt niste scanari de calitate variabila, de obicei fara nici o corectura post-OCR si cu notele de subsol legate dubios. Am citit cateva carti romanesti in ultimele 3 luni (peste 10 titluri) si toate erau cu probleme.
 
În weekend i-am făcut cadou soră-mii un Kindle 3G, cumpărat cu 2 săptămâni înainte de anunțarea modelelor noi. Acum se încadrează la Kindle Keyboard 3G fără reclame, și are fix același preț. Am mai adăugat o husă și un încărcător, transport prin UPS (că altă variantă din SUA n-ai) și taxe vamale reținute încă de la momentul plății online, și uite cum am ieșit cam la același preț cu Kindle-ul chior cumpărat de la eMag. :wink:

Dar revenind - impresii. E o jucărie foarte finuță și bine gândită. Ecranul eInk este EXCELENT la citit, în plus e ajutat și de fonturile încorporate și posibilitățile de a regla dimensiunea textului, a spațiului dintre linii etc. Nu e cel mai bun ecran pentru navigat pe net, dar în caz de urgență merge și la asta. N-am încercat să pun cărți third party pe el. Mi-a plăcut de numa'; acum, dacă varianta touch are aceeași dimensiune a ecranului dar fără tastatură jos, va fi cu atât mai simpatic. Probabil că peste vreo juma' de an voi avea și eu unul, dacă nu cumva am noroc să prind în stoc de Crăciun...
 
M-aţi virusat, mi-am oferit un de-ăsta. Mda, 550 RON în .ro faţă de 99 USD la el acasă. În fine, cultura cere sacrificii... :biggrin:

Îl am de vreo două săptămâni. Experienţa cititului este plăcută, nu simt că mi-ar obosi ochii.

Nu mă înnebunesc după modul de afişare a cărţilor în bibliotecă (sunt fan declarat al folder browsing vs. ID3 tag browsing) dar înţeleg că mai poate ajuta şi Calibre la organizare. Urmează să aprofundez subiectul.
 
Cu mentiunea ca (din cate stiu) update-ul va putea fi facut prin cablu dupa aceasta data.
 
Da, și dacă l-ai avut pornit și conectat la net până acum, probabil și-a făcut singur update-urile.
 
Back
Top