Doneaza cineva un telefon mobil? :)

spooky51

Obi-Wan Kenobi's cousin
Salutare,

Cum spuneam, doneaza cineva vreun mobil mai vechi, care sa mearga in reteaua Cosmote? Am bunul obicei sa le lovesc, pocnesc, stau pe ele, cu alte cuvinte nu am grija de telefon. Tocmai de asta am avut mereu telefoane ieftine, Nokia 1100 sau similare, nu ma intereseaza decat sa vorbesc la el si sa fie cat mai mic :biggrin: . Momentan rezerva mea de telefoane vechi s-a dus si in loc sa caut in talcioc unul la 20-30 de lei luat de la un etnic care l-a ciordit la randul sau prefer sa intreb aici daca nu are cineva un telefon mai vechi pe care nu-l foloseste :biggrin: dupa ce a trecut pe smartfon or something. Dau o bere, multumesc ! :smile:
 
Am un Nokia 1110i dar vad ca acumulatorul (BL-5CA) s-a umflat si nu mai e functional... Mai am si un Samsung, ultima oara functional, dar blocat pe Orange. Daca te intereseaza da un semn.
 
Mersi, ma intereseaza acel Nokia, am pastrat bateria de la cel vechi, care tinea vreo 8 zile :smile: , am si vreo 2 incarcatoare . La urmatorul drum in Bucuresti dau un semn de viata, banuiesc ca n-ai chef de pus pachete la Posta :smile:
 
Decît să pun pachet la Poșta Română mai bine merg cu bicicleta (pliabilă) juma din distanța București -Giurgiu.
OK, telefonul te așteaptă pentru a fi readus la viață. :smile:
 
Back
Top