Diverse componente

Fred

Membru Senior
Nu vreau sa le vand pe toate si nu neaparat aici, ci mai degraba vreau o idee despre cat merita, sa stiu daca le pun pe OLX sau nu.

  1. Placa de baza Gigabyte cu procesor i3 7100.
  2. Placa de baza Gigabyte Z370M D3H cu procesor i3 8100.
  3. HDD Seagate 4 TB 4000VN000. Sunt cumparate noi acum vreo 2 ani, dar SMART zice ca au aproape 6 ani de functionare, inclin sa cred ca ce raporteaza e inteles gresit sau ca Seagate nu prea respecta standardele.
  4. Placa video Gainward 1050
  5. Placa de baza Asrock 970 Extreme4, CPU FX6300, cooler Scythe

La nevoie exista si memorie pentru ele, DDR3 sau DDR4, set de 2x8GB. Garantie integrala 3 luni pentru membri.
 
După ce vă ridicați produsele de la fata asta, vă rog sa-mi spuneți si mie dacă e competitivă. :biggrin:
 
HDD: am 4, dar trebuie bagate intr-un calculator si golite mai intai. Se poate rezolva la nevoie in cateva zile.

Placa video: nu stiu cat merita, sta in dulap. O luasem pentru un proiect pe care l-am abandonat, nici nu stiu daca are 100 de ore de functionare in total. E mai mult praf pe partea opusa ventilatorului, ca sta cu partea aia in sus.
 
Tocmai am aflat de niste Samsung 850 EVO 250 GB noi, sigilate, asking price 225 lei. Nu sunt ale mele, sunt ale unui prieten care le-a cumparat pentru firma lui, nu le-a folosit pe toate, i-au ramas cateva nedesfacute.

Vad pe cutie production date septembrie 2017, el le-a luat pe la inceputul lui 2018 si asta inseamna ca teoretic nu mai au garantie (persoana juridica, 1 an), dar Samsung zice ca au 5 ani, nu stiu daca e valabil ce zic ei.

Disponibile doar in Bucuresti si, doar pana diseara, Cluj.
 
SSD sau HDD? SSD posibil, HDD sigur nu, sunt prea sensibile la socuri ca sa am incredere in curier ca nu joaca fotbal.
 
HDDurile sunt ok dacă le pui în pungă antistatică, multe bule în jur și cutie măricică. Poate să tragă și la poartă cu pachetul.
 
Dupa cum spunea cineva mai devreme: discurile pica ori la inceput, ori dupa multa vreme. Eu cred ca unele din cele care pica la inceput sunt si din cauza ca au mai scapat pe jos. Poate gresesc, nu stiu, dar nu vreau sa risc degeaba.
 
Era vorba de SSD, totusi am zis ca nu cumpar inca, pentru ca nu ma prind care e diferenta intre seria 850 si 860.
 
tenor.gif
 
Din cate stiu nu e nici o diferenta sesizabila de catre utilizator, specificatiile sunt aproximativ identice. Niste guri rele spun ca 860 e un 850 rebranded, dar nu sunt decat zvonuri rautacioase ale unor hateri.
 
Back
Top