Discutii generale despre surse

Sa ma corecteze cineva daca gresesc dar, din cate stiu eu, monitorul nu e o constanta. Consuma in functie de cat alb afiseaza.
 
Ba este, nu are treabă cu procentul de alb ci cu setarea la brightness care nu e fost schimbată. Monitoarele LCD au filtre pe pixeli, dar lămpile de la backlight tot atât consumă la un anume brightness level.
 
Da, este ceva de acel gen, cu tot cu brick-ul aferent.
http://www.silentpcreview.com/Winmate_DD-24AX
http://www.silentpcreview.com/forums/viewtopic.php?t=55153
http://www.silentpcreview.com/forums/viewtopic.php?t=55084
http://shop.ebay.ca/merchant/electrodacus
Cam astea sunt link-urile in care se discuta despre acea sursa.
Astept vreun nene care si intelege ce vorbesc aia acolo daca e de bine sau de rau:biggrin: .
Cine vrea, facem o lista, punem bani, comandam de acolo, de vorbit vorbesc eu cu nenea si paypalu e bun peste tot.
Spre sa iesim mai bine la transport, iar la vama sper sa rezolv eu, eventual vorbesc inainte cu el daca accepta sa declare o valoare foarte mica pentru vama.
Ce parere aveti?
Sper sa gasesc o varianta sa transport altfel, pentru ca nenea zice ca transportu cu avionul este 60$, ceea ce mi se pare imens, si poate la mai multe bucati face discount.

PS

Acum vad ca iese cam prea scumput, trebuie sa vad daca se discuta pretul pentru asa mini boxu pare o varianta mai buna.
Eu unul as cam da 45$ pentru o sursa completa, plus shipping 15$.
Mai mult nu merita pentru mine.
Opinii?
 
Păi din ce văd pe ebay nu e chiar așa o afacere, singura sursă completă e 68CAD, restu-s doar DC-DC-uri, care necesită ceva gen incărcător de laptop, iar un incărcător de laptop de 120W și de calitate bună costă ceva. Față de prețul cu care ai deschis discuția ($35 + câțiva $ shipping ground), $45+15 tot mi se pare mult. Mă rog, la mine e nice to have.
 
Teoretic ar trebui sa fie ceva de genul asta. Un brick de 200W care se conecteaza printr-un un adaptor (activ) la conectorul ATX.
Eu cu siguranta vreau unul. Brickurile alea au eficienta mult mai buna decat o sursa clasica mai ales pentru ca se apropie de consumul standard al unui PC.

Ştiu ce e, am una în "miniPC". :smile: Mă interesau date tehnice, dimensiuni, mai ales că nu prea am văzut surse de genul ăsta de 200W. Acum văd că are 130W, cam puţin pentru sistemul care mă interesa. Dar s-ar putea să iau una oricum, dacă nu face faţă poate îmi fac de lucru şi-i mai scad consumul. :biggrin:
Dar transportul pentru Europa pare foarte scump.
 
Nu, e de 120 sau 130W și costă 69CAD. Dacă ai un brick de 100W@18V (de la un laptop) sursa de 120 e doar 20CAD. Plus transport internațional ($20 doar sursa, $60 cu brick).
 
Corsair CX400W @SPCR.
Good said:
Electrically, the Corsair CX400W performed solidly throughout the testing, including the cross-loading. It produced amazingly low ripple and noise, and maintained excellent voltage regulation throughout. It had no trouble producing full rated power and staying cool on the cool test bench or inside the extremely hot test box.
Bad said:
Acoustics was the only aspect of its performance that was not remarkable. Its controller sped up the fan speed at a much lower power level than we expected.
 
Afirmația asta din urmă e atât de "generally speaking" încât nu mă pot abține. Poate însemna că e o sursă mai mult decât decentă, dar și că i-a zgâriat pe creieri cu zgomotul și se speră că clientela este mai tare de urechi :biggrin:
 
Ai un tabel cu dBA-ul mai lenesule. See yourself. :tongue:

2jeefrp.jpg


Imi place ca sursa asta de 400W la 500W load tot 35 dBA scoate. :biggrin:
 
Mda, o să văd eu cu ce schimb ventilatorul când o să am chestii care consumă mai mult de 150W :smile:.
 
Nu ignorati nici sursele Nexus daca vine vorba de silent. Presteaza foarte bine dpdv electric si la urechiometru par silentioase. [H]OCP si HardwareSecrets despre acelasi Nexus RX-6300.
Pina vine SPCR-ul cu dBA-ul (Value 430 au scos-o cea mai silentioasa sursa cu fan care se invirte) bune si review-urile astea doua.
 
Păi cam ei au început cu asta, e datoria lor să continue :smile:. Eu încă mai am o sursă NX-3000, pe care am scos-o la pensie anul trecut doar pentru că e ATX 1.x (15A@12V, 30A@5V), chiar dacă mergea perfect şi cu Opteron 170, era cam la limită (scădea un pic sub 12V la overclocking).
 
Nexus Value 430 vad ca nu mai e pe stoc pe nicaieri. EoL sau pauza de importuri de sarbatori?
 
Nu arde. Un pitic cu auz fin se agita, dar momentan il tin sub control cu scuza "criza, canci prima". Sa vedem cat mai tine.
 
Deci pana la urma nexusu ala value vine imediat dupa o sursa de 3 ori mai scumpa ma refer doar la zgomot?
Burebista, crezi ca importatorul are cumva o sursa din aia pe undeva de auzit?
Sau crezi ca daca pentru un Nightjar/Seasonic x650 s-ar fi deranjat, pentru un value nu se deranjeaza?
Si oare la garantie o accepta si daca fanu incepe sa caraie pe limba lui?
 
Back
Top