Discutii generale despre surse

Antec Signature 650 @ spcr, acelaşi entuziasm. Cât despre silenţiozitate, până în 250-300W e considerată quiet, peste e nevoie de carcasă cu intake separat pentru sursă.
Un comentariu totuşi:
spcr said:
Asta-mi sună a fan ales pe sprânceană... btw, şi VX450 iese f. bine în teste ca silenţiozitate şi totuşi fan-ul din exemplarul prezent în a mea carcasă se aude bine mersi peste toate celelalte (adică se aude, că celelalte le ţin din Speedfan sub pragul audibil, mai precis sub nivelul audibil al sursei şi al HDD-ului - deci da, WD6400AAKS, îl percep clar, dacă nu-l conectez se simte diferenţa).
 
Yep, atit ii mai trebuia lu' Signature, masurarea amprentei sonore in conditii de laborator ca in rest e sursa perfecta.
Facind abstractie de pret ramin la parerea ca e cea mai buna sursa pentru un calculator mai plinut cu componente.

Spawn VX450 are un amic in P182. E8400 si un HD3850 sunt alimentate cu ea. Pot sa spun cu mina pe inima ca nu se aude nimic suparator din carcasa inchisa.
WD6400AAKS am eu in P182. E absolut mut pus pe silicoanele alea din tavita HDD-urilor. Si asta ascultat in toiul noptii.
 
E pe vine, Corsair HX450.
Daca ar mai baga si ceva de fo' 850W pentru un SLI/Crossfire bengos atunci chiar ca au acaparat toata plaja de surse de pe piata la categoria best-buy pret/performanta.
 
FSP Everest 700W @jonnyguru.
Nu pot decit sa-l copii pe OW

blankpicardfacepalmxa3.jpg


Oh FSP, FSP, FSP...

Incredibil, doua unitati trimise si ambele DOA. :frown:
Si uite asa s-a dus dreq dragostea mea dintii. :cry:
 
Hiper Power Supply Units Roundup @XBit Labs.
CWT über alles. :thumbs:
Thus, the new PSUs from Hiper pleased me a lot. They feature neat assembly, high wattage, stable operation, comfortable noise level and a good selection of connectors. I can recommend them for any PC configuration including advanced gaming stations with two top-end graphics cards.
 
Ciudata lumea asta, unii se prostesc (FSP) si altii se desteapta (CWT). Poate e adevarata vorba aia care spune ca, cantitatea de inteligenta ramane constanta... :biggrin:
 
Antec Signature 650 @Hardware Secrets.
This is so far the best power supply we’ve ever reviewed. It can not only deliver its labeled power at 50º C, but you will be able to pull up to 870 W from it. Under normal conditions – i.e. pulling between 40% and 60% of the power supply labeled power – you will see a fantastic 90% efficiency. Voltage stability and noise and ripple levels were outstanding.
In afara de eficienta care-i cam ciudata la nenea asta, inca un review care intareste calitatea seriei Signature.
Deci
If you are looking for the “perfect” power supply Antec Signature 650 is the product to buy.

PS. Am inceput sa ma uit urit la M-12 500-le meu de cind cu Signature asta. :nuts:
 
Da, insa calitatea asta are un pret... urias. 675 de RON pentru o sursa care nu va fi nici macar stresata de un sistem normal nu mi se pare un pret decent. Pentru sisteme hi-end din familia "n-ai ce face cu banii" ar putea sa fie OK insa...
 
Raspunsul Antec referitor la pretul normal de pe newegg: "Asa vrem noi sa vindem acolo". :smile:
 
I-aş ajuta dacă la întrebarea "What is the wattage of the next PSU you plan to buy?" aş putea alege sub 500W...
 
Va inteleg baieti, din pacate trendul e in sus nu in jos. :frown:
Oricum Corsair stau destul de decent cu o sursa de 400W si una de 450W modulara si nemodulara.
 
Dacă tot e amabil, întreabă-l atunci la un sistem HTPC dacă la un consum de 100W ce sursă să cumpăr pentru randament maxim: una de 350 Corsair sau una de 500W Corsair? Eu nu vreau sursă de 10$, vreau sursă cu randament maxim în zona 50-100W, poate să aibe și 800W putere maximă din partea mea.
 
O sursa certificata 80+ de fo' 400W ar trebui sa fie OK. La 20% load tre' sa aiba peste 80% eficienta. Iar diferenta intre 80% si 85% (de exemplu) e totusi insignifianta.
Daca ma holbez la VX450 (par egzample) vad cam asa:
- jonny zice 79% eficienta la 95W DC load.
- Gabe zice 87% eficienta la 91W DC load (asta oricum are o problema cu masurarea eficientei).
- Paul zice 83% la 128W.
- Lee zice 82% la 75W load.

Ideea e ca pentru 2-3% cit as mai cistiga pentru o sursa dimensionata mai bine nu stiu daca merita efortul producatorilor daca e asa cum a zis barba rosie, adica ar costa cam la fel producerea unei surse de 400 cit una de 300.
 
Back
Top