Maxu, nu am ratat sursa aia, i-am facut omului o propunere, nu am chef sa dau pe ea 300 de roni, cand modelul de 300 w e 130 de roni cu facura si garantie la sitax.(astept sa mai aduca).
Dashu, eu lucrez in domeniul confectiilor si adaosurile comerciale cu care lucreaza marile firme sunt de ordinul a 1000-3000% fata de costul de productie, ma astept la chestiile astea si in domeniul asta.
War4peace, nu stiu ce sa zic de table, chiar si cu antifonare, si sincer nu stiu cum e mai bine: open air cu convectie naturala si auzi orice zgomot, sau tabla cu antifonare, dar si pui ventilatoare sa ai flux de aer fortat.
Asa cum am mai afirmat, nu stiu fizica, degajari termale si alte chestii, si nu pot sa spun decat :"eu cred", si eu cred ca open air la componente low level mainstream e acceptabil.
As vrea sa facem un calcul si la costuri:
-la open air investeti intr-o sursa silentioasa/racita pasiv, un ninja pasiv, si o solutie pt hdd.
-la carcasa investesti in:sursa, merge si un pic mai zgomotoasa, un ninja (cu un vent pe el poate), o solutie pt hdd tot trebuie ca, de, carcasa nu cred sa fie de ajuns, fanuri pentru carcasa, si bineinteles o carcasa si antifonarea ei.
Acum asta e opinia mea, in cazul meu, care am un biet dula core amd 5000+, nu rachete quad oc la xxx, si care nu mi am luat 9800 datorita degajarii termice, si ma uit sa iau un seria 5 cand or aparea si modele racite pasiv.
Ar fi o chestie sa pun sistemul meu intr-o carcasa pe care sa o antifonez, eu imi cunosc temperaturile si zgomotul, si dupa sa vad cate ventilatoare trebuie sa pun ca sa am aceleasi temperaturi si cum se vor auzi ele.
Din pacate nu am bani sa cumpar o carcasa,antifonare si ventilatoare doar ca sa vad treaba asta.
Dar ar fi o chestie, nu credeti?
Chiar acum fac un test: deasupra lu nenea ninja, era seasonicu cu ventu de 12 care tragea aer cald din ninja si il scuipa afara.Am mutat sursa sa vad ce impact are lipsa ventului de la sursa in orthos.
Cu Seasonic on top of Ninja nu puteam sa trec peste 63 de grade in load cu Orthos, sa vedem acum.
Soft: abit eq si cpuid pentru monitorizare.Revin in jumate de ora cu rezultate.
Asa cum ar zice burebista: piticii nu ma lasa sa dorm.