Discutii generale despre carcase

Exista o nisa de prostituate prospere si pentru roacherii violatori de babe intre motociclisti.
 
Din fericire, gamerii cu fantezii pentru carcase reprezintă doar o minoritate între deținătorii sau doritorii de calculatoare, cam ca și roacherii violatori de babe între motocicliști :biggrin:
Gamerii sunt o minoritate printre computer home users, mai ales pe taramurile unde consolele sunt la moda, in schimb toti motociclistii sunt roacheri violatori de babe, e proba la examenul de permis.

Exista o nisa de prostituate prospere si pentru roacherii violatori de babe intre motociclisti.
Motociclistii nu platesc, iar prostituatele nu o fac fara bani. Pe deasupra babe prostituate se gasesc extrem de rar (dupa o varsta se lasa de meserie), iar o tipa tanara si buna nu tine niciodata locul unei babe. Fara babe violate dispare legenda, deci nu se poate.
 
Ca gamerii sunt o minoritate printre utilizatorii casnici de PC-uri, si chiar si gamerii nu mai arunca asa usor $150 pe o carcasa doar pentru ca arata frumos (discutabil), e mare (prea mare, tot discutabil) si scrie pe ea Corsair? Si ca titlul era de genul "o carcasa in fiecare casa"? OK, o sa incerc o schema cu sageti, alta data.
 
Sunteti rupti de realitate. Producatorii tot timpul vor veni cu solutii la cererile pietei. Mai mult decat atat, si formatorii de opinie zic exact invers fata de cum ganditi voi. Vreti sa improscati FAIL undeva? Improscati-l pe fruntea celor care cer asa ceva. :wink:
 
Producătorii vin cu soluții la cererile pieței, cu excepția cazurilor în care împing pe piață niște produse cu care speră să creeze o cerere :smile: „Build it and they will come.” Sunt atâtea inutilități care se vând doar fiindcă marketingul își face treaba foarte bine și poate să inducă iluzia unei nevoi. Sunt atât de multe produse care intră bine mersi la categoria „mofturi”. Socoteala companiilor e că îi costă 50 cenți să bage 10 LED-uri albastre pe placa de bază, da' pentru care sunt niște [strike]fraieri[/strike] clienți dispuși să dea niște zeci de dolari.

Nu zic că ar trebui să ne mulțumim cu bare minimum și că o cutie de carton e suficientă în locul unei carcase, ci doar că nu orice se oferă merită cumpărat de oricine. Adică, vorba aia, sunt clienți și pentru firmele de aerotaxi, care te plimbă cu elicopterul de câte ori îți tună, da' asta nu înseamnă că e o soluție viabilă de transport pentru noi ăștia care stăm la coadă la piață.
 
A compara aerotaxi cu o carcasă de 150$ mi se pare exagerat. Carcasele top-end pot ajunge la prețuri mult mai mari decât respectiva, fyi.

Corsairul respectiv mi se pare superb pentru wire management, unitățile pe șine, arată oarecum aspectuos, mă rog, în general poate acum vreo 8 ani aș fi cumpărat-o dacă mi-aș fi permis. Acum sunt mult prea fanboy Lian-Li și nu m-aș mai atinge de altceva :biggrin:

Ce mi se pare aiuristic este că au dispărut carcasele ieftine și bune, cum era odată Antec SLK3000B. Aici este marea problemă.
 
@puter: Nene, incearca tu sa scoti un produs prost pe piata in speranta ca vei avea cerere! Build it! They will surely come! :wink:
 
Daca toata lumea (clientu' adica) ar avea reprezentat in minte exact cum trebuie sa arate ceea ce isi doreste, firmele ar investi in ghicitori, nu sondaje.
Unele chestii de tip "wow" (revolutionare) apar din accident, altele din viziune/inspiratie. In caz contrar se lanseaza lucruri ordinare, "commodites", cum ar zice marketingul. Care totusi se vand, in virtutea curentelor de opinie grijuliu formate sau a "numelui".
Apropo de asta, mie imi inspira un usor iz Antec-ish carcasa ceea.
 
Puteai sa adaugi din start "Conclusion: Needs to Go Back to the Drawing Board", nu mai pierdeam timpul citind articolul. De fapt nu merita mentionata carcasa, rebuturi sunt o gramada pe lumea asta.
 
Oare fiindcă n-au deloc user view o dau în bară atât de grosolan? Dar și prețul...pe măsura incompetenței.
 
Probabil "user insights", adica studiu asupra a ce vor si ce apreciaza userii.

Mie mi se pare un concept interesant, chiar daca nu imi place designul de valiza si manerul cred ca sunt destui care il apreciaza (eu nu am nevoie de maner, cei care au ar fi fericiti), insa problemele sunt interne (drive cages, mai ales) si pretul e intr-adevar urias pentru o carcasa fara sursa, chiar de aluminiu si chiar Lian Li. Oamenii astia nu au aflat ca suntem in plina criza si oamenii nu mai arunca asa usor cu banii?
 
Back
Top