Discutii generale despre carcase

Nu stiam ca sunt 90% aia care vor carcase Full ATX, nu imi imaginez de ce.
Mai incetati cu Full-ATX-ul! Voi nu pricepeti ca NU este Full ATX?? Eu am serioase indoieli ca este ATX normal!
Mai mult nu inseamna mai bun. O carcasa cu vreo 15 are fi ok? Sau vreo 50? Cat un frigider ca dimensiuni? Buy a fucking truck if you need it :biggrin:
Pai mi-as fi luat Chieftec Jumbo: Full ATX, nu ca bibelourile astea, si 15 sloturi 5.25'' din care 14 cu adaptoare la 3.5''. Din nefericire, era prea scumpa pe vremea cand eram eu student. Chiar mai scumpa decat Antec-urile astea noi. Acum cred ca nici nu se mai fabrica.
Mda, nu exista adaptor de la 5 la 3 extern sau nu se incadreaza cu designul?
Dupa ce ca n-are sloturi 5.25'' suficiente vrei sa pui adaptoare?
 
Suficiente? Pentru ce? Chiar sunt curios ce pui pe alea 15 sloturi de consideri numărul ăsta suficient. :what:
 
Deci SilverStone TJ08-E still rulz...
Scot şi ei o dată o carcasă decentă ca preţ, normal că n-ajunge în ro. :mda:
 
Sunt nevoit să caut o carcasă pt. sistemul secundar, locul salvat pt. a pune piesele pare să nu fie de ajuns. Caut o carcasă orizontală (peste care o să pun Horizonu' 2206SW), "groasă" măcar de 15 cm (să încapă x1900XTX-u' cu Accelero) şi să aibă loc pt. sursă ATX. Piesele care vreau să le pun: o placă AsRock G31M-S, "campeonul" E6700 cu Scythe Mini Ninja în cap (şi pe care nu-l pot overclocka aproape deloc pt. că placa face undervolt la 1.2v raportaţi, probabil şi mai mult pe bune), un HDD slim şi cam atât.
Şi sursa. :biggrin2:

Am ce/de unde alege? Preferabil pe la (maxim!) 100 de lei.
Mulţămesc.
 
Aia nu e carcasă normală, merge doar cu placa originală sau un mITX fără plăci auxiliare (are sloturi de extensie orizontale, cu riser) și sursa originală (nu e ATX, e o sursă lungă și subțire). De-aia e și așa ieftină, că n-o cumpără nimeni.
 
Interesant, dar tot nu mă încântă să pun un C2D cu overclock (tot trag de placa asta, poate-l stabilizez măcar la 3 GHz) pe o sursă oarecare, oricât de IBM e.
M-am uitat prin ofertele magazinelor locale şi mai puţin locale, n-am găsit cam nimic. Dacă nu, asta este, rămâne fără x1900XTX şi-atunci n-o să fie nevoie nici de carcasă.


PS: mai rămâne să trec pe la magazine de cartier, poate găsesc pe la baeţi ceva. :biggrin2:
 
Poate faci vânt la platforma aia înspre mine să-ți arăt cum se procedează :hihi: Cu tot cu X1900XTX, am o vorbuliță cu placa aia :biggrin:
 
In mintea celor de la Corsair e cate un dobitoc in fiecare casa. Sau mintea lor judeca in timpuri de mult apuse.
 
Poate prima varianta, a doua mai mult ca sigur nu. Pe ComputerGames exista o sectiune de poze cu calculatoarele userilor, e plin de carcase de genul ala, aproape zilnic apar poze noi; eu as zice ca sunt foarte ancorati in realitatea cotidiana, poate noi suntem aia in afara acesteia...
 
Din fericire, gamerii cu fantezii pentru carcase reprezintă doar o minoritate între deținătorii sau doritorii de calculatoare, cam ca și roacherii violatori de babe între motocicliști :biggrin:
 
Back
Top