Diablo

Am terminat Diablo 2 doar cu barbarul. Si stiu ca m-am chinuit de mi-au iesit capacele sa il fac pe Bhaal. Acum, mai de curand, de cand am inceput sa citesc guides pentru construirea unui caracter, am ajuns la concluzia ca eu am facut caracterul destul de neprofesionist. :wink:
Momentan joc cu asasina si incerc sa fac o treaba buna cu ea.
Important e cine joaca rolul principal. Imi amintesc si de GOKU ca trebuie ecranizat cu Jackie Chan in rol principal si n-am mai auzit nimic de filmul asta.
 
Acum cateva luni Blizzard a cumparat domeniul Diablo3.com

http://www.diablofans.com/

Well, there's no point in beating around the bush any longer, so let's get right down to it. A few months ago we were contacted by Blizzard in regards to the Diablo3.com domain name. While they appreciate all the work that's been put into running this big Diablo fan community over the years, they still want the domain name. Hmm, I wonder why? [...]
 
Credeam ca sunt singurul nebun care mai joaca Diablo 2.
Aveti caractere pe europa? (non ladder)
Dati un semn.
Eu tot mai sper la un Diablo3, curand :biggrin: .
 
Din fericire, ca, vorba ta, sunt prea multe deja, si, probabil exista destui fani Diablo care au si viata sociala si nu vor sa joace MMORPG-uri... Vad insa in tariler ca exista destule similitudini cu LOTR, monstruletul seamana cam mult a balrog, armata celor rai zici ca e facuta din uruk-hai... hmmm, ar putea fi interesant. :biggrin:
 
Eu vad asemanari mari cu World of Warcraft, acelasi stil de grafica colorata ciudat, acelsi tip de caractere si armuri; sincer treaba asta ma cam scarbeste, Diablo avea un alt stil, daca va fi un fel de Warcraft hack'n'slash nu cred ca il voi juca mai mult de cateva ore, chiar nu inteleg de ce au boala asta cu pomii mov, creaturi cu muchii ascutite, picioare ingrosate mult in zona inferioara si alte aberatii din aceeasi categorie...
 
Mie mi se pare ca arata ok.
E inca putin cam devreme pentru pareri legate de stilul "artistic" al jocului.
Oricum, se pare ca nu esti singuru:
 

Attachments

  • 29060811264305489700.jpg
    29060811264305489700.jpg
    88.2 KB · Views: 86
Efectul ala soft (probabil bloom) e foarte probabil sa poata fi dezactivat; eu am vazut un film destul de lung si stilul graficii e grav spre WoW, cu ceva mai multe detalii la caractere si cam atat. :frown:
 
Cam răsuflată totuşi povestea, din cîte înţeleg pînă acum. Iar eroul care a învins răul, dar a fost inevitabil corupt în cele din urmă? Nu mai merge. Plus că Diablo nu are ce căuta în joc pentru că riscă să-l transforme în The Young and the Restless Reloaded, adică nu prea mai contează că acum 20 de ani s-a zis că nu poate reînvia, că acum e altceva. Ştiu că Diablo nu a impresionat niciodată prin poveste, dar să nu exagerăm totuşi; mi s-ar părea mai interesant un Tyrael corupt (probleme în Rai de astă dată :biggrin:) de distrugerea cristalului din D2 sau ceva de genul.

Şi sper de asemenea să nu iasă în 2014, s-arate vechi de patru ani, ca predecesorul.
 
True.

Deţi, înc-o dată, deţi, ce zice Blizzard pînă acum:

Poveste?
Răul se întoarce (spre dreapta) din nou.

Personaje?
Avem cinci clase, dar nu spunem care.

Inventar?
Reorganizat. Fiecare obiect ocupă un slot indiferent că e platoşă sau inel.

Grafică?
3D, efecte, eye-candy, rag-doll physics, interacţiune cu mediul, Havok rulz, Titan Quest şi mai cum?

Battle.net?
Desigur.

Cerinţe de sistem?
Nu încă. (Deci aveţi timp să strîngeţi bani.)

Lansare?
Cînd va fi gata®.

Cît costă?
Ne mai gîndim.

http://www.diablofans.com/

Fiind vorba de Blizzard, nu prea are cum să iasă rău, iar trailer-ul o confirmă. :smile:
 
Cam plat. Meteor shower, fire blast, fireball, ice orb, freezing blast, spark, chain lightning, [cool spell name goes here], toate sunt la fel, doar animaţia diferă. Sunt de fapt vreo trei vrăji mari şi late care îşi schimbă pe parcurs numele şi damage-ul.
 
Wow, efectele sunt chiar superbe. Abia astept sa-l joc. Poate par usor de impresionat, dar de la Blizzard ma asteptam la ceva mai simplu din punct de vedere grafic.
 
Mie mi s-a parut că arată excelent efectele. Bine, împreună cu flashbacks din seriile precedente, pentru feelingul complet. :smile:
 
O chestiune mai deosebita cu care m-am confruntat la Diablo 2.
Recunosc ca sunt un ciudat, dar prefer sa joc Diablo 2 Classic cu patchul 1.09. Mi se pare ca s-a complicat jocul prea mult dupa acest patch. Am jucat cu mare placere cu un barbar cu Sword Mastery la level 20 si o sabie unica dar am observat o chestie ciudata: Mephisto a fost ciuca batailor dar la Diablo desi aparea indicatia 77% sanse sa il pocnesc, nr de lovituri ce le primea indica mai degraba sanse sub 33%. Asta plus faptul ca Oblivion Knights ma atingeau serios si cu peste 75% rezistente cu un barbar de nivelul 32 m-a facut sa renunt la joc. Pe de alta parte incepeam sa devin dependent de acest joc asa ca treaba asta a fost per total buna.

Oricum treaba asta m-a cam facut curios. Ati mai dat de astfel de problema si daca da, aveti ceva solutii ?
 
Back
Top