Diablo

Velkan

Moderator
(E vorba în principal de II, dar am pus un titlu vag pentru a se putea discuta aici de întreaga serie, inclusiv de Diablo III... când o fi gata.)

Cu toată agitaţia asta legată de StarCraft, mi-a revenit cheful de jucat... Diablo 2, PvM (de la zero că nu mai am salvările :goofy:). L-a terminat careva cu patch-ul 1.10? Cum? Sunt curios cât de hardcore joacă forumiştii de pe-aici. :biggrin:

Ce mă frământă pe mine: Necromant sau Asasin?
 
L-am terminat pe normal cu Necro acum cateva luni... mi se pare plictisitor daca nu joci cu cineva.
 
Sa-l ia dreaq de joc, am pierdut o gramada de vreme cu el...
Paladin lvl90 item dependant, optimizat pe magic find.
Sper ca niciodata sa nu mai pierd atata vreme jucandu-ma...
 
Sa-l ia dreaq de joc, am pierdut o gramada de vreme cu el...
Paladin lvl90 item dependant, optimizat pe magic find.
Sper ca niciodata sa nu mai pierd atata vreme jucandu-ma...

Încearcă WoW vreun an apoi compară :biggrin:
D2 LoD Druid lvl 50, nu am mai suportat apoi :biggrin:
 
Daca tot suntem la capitolul Blizzard: WoW anyone? L-am cumparat acum cateva zile :biggrin:.
 
E posibil să reîncep eu după 15 iunie. Am vreo 4 caractere pe serverul Neptulon, alianţă. Ideal ar fi să începi pe un server nou, unde sunt mulţi low lvl, ca să te poţi bucura de partea de început a jocului, care îţi va lăsa probabil cele mai puternice amintiri. Neptulon de exemplu e destul de vechi şi nu vei avea acces decât foarte greu la content de grup chiar şi la niveluri superioare.
 
Nu degenerati, ramaneti la Diablo... Pentru WoW faceti thread separat, cu titlul "WoW... joc sau manie? :biggrin:"
Nu m-a pasionat atat de mult incat sa joc pe nivelele superioare, insa l-am terminat pe Normal cu toate personajele... si cred ca incepe sa mi se faca pofta sa-l rejoc, cu un druid sau cu o asasina! :wink:
 
Daca tot suntem la capitolul Blizzard: WoW anyone? L-am cumparat acum cateva zile :biggrin:.

Ej nebun, du-te şi fă o baie foarte rece. E lucru` Diablo-ului jocul ăla :biggrin:
Şi oricum ai cumpărat cam degeaba WoW, ar fi trebuit să-ţi iei şi TBC, că la lvl60 o să fii gankat cu stil de cei de 70 aşa :biggrin:
 
La versiunea 1.10 nu mai merge players8 - sau nu am reusit eu sa o activez - si fara asta e mult prea booring pe primul nivel de dificulate. Totusi am jucat nitel si asa, cand aveam cu cine, de la 3 jucatori in sus deja devine ceva mai interesant, cat-de-cat...
 
/players x

Merge. :smile:

Din experienţa mea, late nightmare/hell: Paladin - chin, nici o şansă fără echipament high-end; Barbar - defensivă/rezistenţe excelente, atac jalnic dacă nu dai de o sabie bună; Vrăjitoare - prea mulţi imuni; Druid - nu ştiu, nu-mi place, nu joc; Necromant/Asasin - merge destul de bine; Amazoană - n-am încercat, dar ar trebui să meargă.

Am jucat prea mult Diablo ca să mai suport personajele non-crowd-control şi să alerg cu Paladinul după fiecare monstruleţ. Hence, Necromant pe bone spells sau Asasin pe lightning traps sunt cam singurele soluţii.
 
La mine nu a mers, nu spunea ca nu ar merge comanda dar nu se intampla nimic cu monstrii. Ma rog, acum nu il mai am pe HDD sa mai incerc odata...
 
@Neo: stai linistit ca-l iau si pe ala la salariul urmator :biggrin:.

PS: Daca cineva considera necesar un split ok, dar parerea mea e ca nu sunt chiar asa multi gameri inraiti pe aici...
 
Velkan, depinde ce-ai pus şi la skilluri. Nu mai ţin minte exact cum îi spune acum, dar paladinul are şi ceva de crowd control - o chestie care-ţi permite să dai de mai multe ori la fiecare atac.
Cu un paladin bine făcut, la PvP (e drept că am jucat puţin), doar vrăjitoarea mă făcea (de fapt era remiză, că nu puteam s-o omor, deşi o vânam ca disperatul :tongue:).

Acum separat, decât Diablo, sau WoW, unde trebuie să stai ca maniacul să faci nivel (la un punct Diablo devine chiar stupid - probabil de pe la nivelul 60 încolo :smile: ), ce-aţi zice de DOTA? Vreun fan pe-aici?
Poate facem ceva pe Hamachi.
 
Ce mă frământă pe mine: Necromant sau Asasin?

M-am apucat să joc cu un Lightning Trapper (mă rog, asta urmează să devină, acum sunt lvl 9), /players 8. :biggrin:

oblio, Zeal îi zice şi nu foloseşte la nimic. :tongue: Problema e că Diablo are un sistem artificial de creştere a dificultăţii: înainte de v1.10 au văzut că e jocul prea uşor, şi ce-au zis? „1000 HPs for all me men, pac-pac” :goofy: şi acum te ia durerea de cap dacă vezi formulele de scalare a HPs monştrilor pe NM şi hell.
 
Bogdane, la fel şi eu cu încă cineva. Ne-ar prinde bine 1-2 oameni nenoobi, să avem o echipă decentă. Nu clan, dar cât să nu luăm bătaie că ne ies oamenii, sau că sunt prea noobi :smile:
Dacă te interesează, dă-mi un PM, şi vedem cum facem 1-2 jocuri pe seară, periodic (o vreme o să fiu plecat, dar peste vreo 2 săptămâni facem cafturi majore :biggrin:).

Velkan - aşa ziceam şi eu. Până m-au omorât o dată viermii ăia mici pe Hell (în peşterile alea cu lavă). Era atâţia încât nu puteam să-i omor suficient de repede, dădeam cu Vengeance - un fel de omorât muştele cu bazooka. După 5 puncte în Zeal rezolvam cam tot. Iar pentru chestii heavy duty - Conviction + Vengeance + Fanaticism fac minuni :biggrin:

A, să nu uit. N-am jucat cu Necromancer pe 1.10 and beyond, dar pe 1.09 era imposibil să termini Hell cu el. Chiar şi nightmare era o aventură. Cam indiferent de combinaţia de skilluri. Ştiu că în 1.10 e mult mai capabil, dar asta trebuie să-mi spuneţi voi :tongue:
 
Back
Top