Diablo

Doublepost FML:

Dear Blizzard. Please explain.

sd19uc.jpg


Asta dupa ce am omorat 4 pack-uri albastre, din care ultimul avea Molten Teleport Desecrator Arcane Enchanted Vortex. Din pack-ul ala au picat 2 albastre. Cu 3 valor stack-uri si 2 nivele peste 60 + magic find gear.

L.E:
Asta a picat din el dupa ce l-am tras deoparte si l-am casapit.
2d8ni2o.jpg


"We fixed the drops. Trollface.jpg".
 
Momente ca ale lui Bogdan ma fac sa ma bucur ca am renuntat la gaming, nu merita asta stress dupa ce ai dat bani pe un joc.
 
Ai parte de mai mult stres pentru sex si totusi aproape nimeni nu se lasa. Stresul e parte din joc.
 
Jocurile sunt și ele o modalitate de interacțiune cu oamenii și pot duce la prietenii destul de durabile :smile:
 
Problema mea era cu bullshit claims-urile care vin de la Blizz, ca vezi doamne au fixat dropurile. Farmez in D3 destul de putin, doar cand chiar am peste 5 ore la dispozitie (adica sambata de obicei). Cand o fac ma astept sa gasesc macar dupa 5-6 ore de farming UN ITEM care sa merite pastrat. Pana acum, in 2 saptamani de pierdut minim cate 2 ore pe zi cu fiecare dintre cele 3 caractere de level 60 pe care le am, am gasit un singur item care sa se vinda pe AH cu peste un milion de gold.

In World of Warcraft, in raiduri nu-ti pica intotdeauna ceva ce poti pastra. Dar la o saptamana de raidat cateva ore pe noapte, te alegeai cu cel putin 3 iteme care sa-ti imbunatateasca semnificativ stats-urile. Comparat, Diablo 3 e mult mai zgarcit cu dropurile. Macar daca ar fi compensat pentru asta cu un gameplay captivant, dar dupa ce termini de 4 ori povestea cu fiecare tip de caracter posibil, devii un pic blazat.

Plus comunitatea e retarda. Ai zice ca oamenii s-au prins pana acum ca e o idee proasta sa charge head-long into packs cand esti singurul in zona dintr-un grup de 4. Nah. Sau ca e o idee la fel de proasta sa stai in desecration (foc). Nici asta. Sau ca daca te bagi intr-un party, nu stai AFK in timpul fight-urilor cu pack-uri de eliti si pe urma vii si lootezi.
 
Chiar merita minim 2 ore pe zi si minim 5 in weekend pentru un joc terminat de 4 ori cu fiecare tip de caracter posibil? Care e scopul? Intreb fara sa fi jucat Diablo 3, din curiozitate si nu din alt motiv. Mai joc si eu WoT cate 5-6 ore pe saptamana (in total), dar nu am trecut nici macar la tier 8 din 10, asta inseamna ca macar teoretic mai am un scop.
 
lots of bs

Repetă după mine: RNG.

@Adi - dude, oamenii nu pricep că există iteme care se vând cu zeci de dolari. Pică 30 d-alea într-o lună, nici nu mai trebuie să muncești, stai și joci D3 like a boss și vinzi stuff pe AH pe RL cash cu 15% către Blizz, win-win. Este de-a dreptul logic să nu pice chestii bune foarte des, altfel unii și-ar face un job din asta. Și așa Blizzard au fost nevoiți să schimbe reguli pentru unele țări asiatice, vine chinezu și crăshuie marketul de legendare lol că el mâncă puțin pă lună :biggrin:
 
Oarecum gresit. In WoW macar aveai ce face cu loot-ul. Erau instante grele, te adunai cu 25 de oameni si aveai un challenge. Aici l-ai batut pe Diablo de atatea ori singur ca nu mai e fun sa o faci intr-un grup de 4 din care 2 mor mereu in foc si unul in capcane. E un comentariu acolo care zice ca Diablo 3 a murit odata cu Blizzard North. Posibil. Astept cu mare interes X-Com: Enemy Unknown. E pre-ordered deja. Sper sa nu fie o dezamagire la fel de mare ca D3.
 
Let's start a fight, shall we?

Am niște gold deoparte (în World of Warcraft) cu care aș cumpăra Diablo. Convingeți-mă că merită. :tongue:
 
Merita daca n-ai ce face cu el si vrei sa iti ocupi timpul. Dar sunt metode mult mai ieftine si mai placute.
 
Back
Top