Diablo

8582.jpg
 
D3 e un mix de chestii pentru mine. In primul rand rage-ui pentru ca am pierdut o ora jumate incercand sa ma loghez azi noapte. Dupa care am mai apucat doar vreo juma de ora de joc efectiv.
Pe urma mai rage-ui si pentru ca nu are un mod offline, unde sa pot juca daca imi pica netul. Bag cracu-n DRM-ul lor, au facut o caruta de bani pe vremea cand 80% din oamenii pe care ii cunosteam jucau Starcraft si Diablo 2 piratat, nu inteleg DE CE KILU MEU tre sa ma loghez pe serverul tau sa pot juca SP. Ok, si daca tot vrei sa ma controlezi la oua cu serverul tau, macar FA NAIBI UNU CARE SA MEARGA. Nu sa arunce erori random cand incerc sa ma loghez. Muma voastra de ghertoi, daca puneati 5-6 servere in plus in noaptea lansarii va scadeau actiunile, sau ce?

Acum la joc:
Are efecte ceva mai bune decat 2. Si cam atat. Sper sa aiba campanie la fel de buna si sa scuipe loot calumea pe Nightmare, altfel nu merita nici 10 dolari.
Da, au pus povesti pe fiecare erou, Cristoase stai sa nu ma ud cand incepe sa-mi povesteasca vrajitoarea mea cum nu se integreaza ea deloc in lume. Pana mea, am venit sa joc Diablo, nu sa ascult povesti pe emoisti. MAKE WITH THE FRACKING MONSTERS, I dont care about your BS.
Questurile sunt absolut la fel ca in 2. Sistemul de looting e la fel. Interactiunile la fel. Uneori mai enervante ca apar pop-up-uri pe unde nu te astepti, de nu mai vezi sa dai in monstri de ele. Monstrii sunt OK-ish. Nu pot sa zic ca m-au impresionat prea tare pana acum. Aia de la sunet se laudau ca au facut ei rahatul praf cu atmosfera, integrare, urlete, nebunii. Sanchi, la fel de anost ca in 2.
Grafica. Grafica e ok-ish. Adica mai buna ca in 2. Da in pana mea, dupa 10 (14?) ani de asteptare ma asteptam la ceva mai pervers. Ceva care sa ma faca sa zic DA VERE ASA E, am asteptat atatia ani, da au indoit astia engine-ul grafic si stai sa te omoare aia numa ca sa vezi cum sare sange din tine. Sanchi. E enervant de plat si plictisitor.
Si in final gameplay-ul. Aici e bine. Da in 2 era bine. E greu sa strici gameplay-ul de Diablo. Trebuia sa se chinuie destul de tare sa-l strice. Nici nu l-au imbunatatit, nici nu l-au stricat.

Per total, D3 pentru mine e un fel de Meh...
 
Le-a picat lor netul în nu știu ce finală de SC2, de se juca pe cîteva zeci de mii de euro, și nu le-a păsat...


Care to explain? Eu n-am dat banul încă, dar am aruncat un ochi pe stream-uri, și nu sînt prea impresionat. Bine, și Diablo II e exagerat de plictisitor pînă pe la lvl 12/Actul II, dar asta DUPĂ ce îl termini de două ori cu fiecare personaj. :goofy:


Grafica e ok-ish. Adica mai buna ca in 2. Da in pana mea, dupa 10 (14?) ani de asteptare ma asteptam la ceva mai pervers.

Cam asta e și impresia mea.
 
Le-a picat lor netul în nu știu ce finală de SC2, de se juca pe cîteva zeci de mii de euro, și nu le-a păsat...
Ofc, why should they? :blizztard:


Care to explain? Eu n-am dat banul încă, dar am aruncat un ochi pe stream-uri, și nu sînt prea impresionat. Bine, și Diablo II e exagerat de plictisitor pînă pe la lvl 12/Actul II, dar asta DUPĂ ce îl termini de două ori cu fiecare personaj. :goofy:
Eu am fost foarte pasionat de Diablo II, ceea ce se pare că nu e cazul nici la tine nici la Bogdan. Practic este Diablo II cu grafică actualizată, extrem de bine optimizat, cu achievements și battle.net - nu, nu există nicio paralelă cu SC1 - SC2 :goofy:. Ar mai fi modul co-op, în care poți intra absolut instant în funcție de cine mai este online dintre friends, party până la 4 chars, which is awesome.

Cam asta e și impresia mea.
Nu știu la ce spanac vă așteptați, imho grafica este mai mult decât ok și atm îl joc pe laptop cu aproape tot la minim :biggrin: Nu aș spune că este uber super duper, dar nici SC2 nu este uber super duper (dar mult mai bună ca în SC1).

Oricum, ce este nasol este lipsa modului de joc offline, și mai prost este că dacă ai lag/net prost (cazul meu), ai lag și-n joc (i.e. te "teleportezi", mori fără să vezi cine dă-n tine, etc).

Pe de altă parte, because of cracks/hacks și achievements mi se pare oarecum normală conexiunea permanentă la battle.net. My 0.02$, nu este vorba musai de DRM stuff cât este vorba de cheat stuff.


Și una peste alta, gameplayul contează cel mai mult aici, și aici jocul stă excelent. Și dialogurile de la fiecare quest, storyline individual pentru fiecare clasă - ceea ce este important - bucățile de lore împrăștiate peste tot în lume, povestea, da, povestea, chiar dacă nu este SWTOR - una peste alta jocul merită toți banii. Motiv pentru care deși l-am primit moca la WoW anual pass, mi-am comandat și CE (care încă n-a ajuns, blesteme).

YMMV in the end, of course.
 
Da, fix de cracks/hacks au pus e DRM-ul in mijlocul drumului, nu ca sa controleze ce si cat face comunitatea/cat castiga Blizz din asta. 'Tu-le-as auctionhouse-ul in cioc.

N-am luat Diablo 3 pentru grafica, da-n pana mea, daca era umpic mai naspa, credeam ca am dat banii de bere pe luna asta pe un mod de Diablo 2.
 
...Practic este Diablo II cu grafică actualizată, extrem de bine optimizat, cu achievements și battle.net...
Nu stiu cum or fi fost altii, insa eu exact asta mi-am dorit, pure awesomeness... :goofy:

N-am luat Diablo 3 pentru grafica, da-n pana mea, daca era umpic mai naspa, credeam ca am dat banii de bere pe luna asta pe un mod de Diablo 2.
Fa si tu un upgrade ceva, eu tocmai mi-am luat un HD 7770 OC, asa ca sa serbez ocazia. :smile:
 
Da, fix de cracks/hacks au pus e DRM-ul in mijlocul drumului, nu ca sa controleze ce si cat face comunitatea/cat castiga Blizz din asta. 'Tu-le-as auctionhouse-ul in cioc.
Da, de-aia au permabanned 5000 de useri de SC2 pentru cheating. Și AH e awesome, poate primul pas înspre gaming ca profitable freelancing job. FTW.


Nu stiu cum or fi fost altii, insa eu exact asta mi-am dorit, pure awesomeness... :goofy:
Exact. Diablo II a fost practic perfect la vremea lui, nu a trebuit mult umblat la el :smile:
 
@Neo: Vere, da deja chestia cu freelance-ing-ul din jocuri merge de niste ani buni. De ce crezi ca-s ferme de chinezi care aduna chestii in WoW? Acum o legalizeaza baietii in Diablo 3. I'm starting to resent the future of gaming Blizzard proposes.
@dreamer: Rulez deja la high pe 1680X1050. Pana nu scot varianta 3D nu cred ca se poate mai bine.
 
Păi stai nene, este vorba de ceva legal, nu ferme de chinezi la subsol...

Și ia-ți un monitor full HD măcar, tu crezi că mai bine de 1680x1050 e doar 3Dul? :biggrin:
 
Bag cracu-n el de joc, incerc sa ma loghez de juma de ora. E H-Hour+15:45 in kilu meu.

L.E: Pentru ce sa-mi iau un monitor full HD? Ca sa vad mai frumos cum scrie "Error 37" la logare?

L.L.E: M-am logat pe serverele de Asia, facut caracter nou acolo. Astia au loot mult mai misto si mai mult gold ca pe EU. Dupa un sfert de ora de joc am deja 1500 de gold si cateva albastre.
 
Am banuit ca o sa fie probleme cu logarea la lansarea jocul si am spus asta pe alte forumuri. Totusi pana si eu sunt mirat de cat de prost s-a descurcat Activision-Blizzard mai ales ca au avut de a face inainte cu multi utilizatori la WOW si la beta D3. Imi pare rau de cei care au dat 230RON pe un joc care nu pot sa il joace nici macar in single player din cauza decizilor boneheaded ale companiei producatoare.
 
Cu cît văd mai mult din D3, cu atît sînt mai dezamăgit. Mă rog, ca să fiu dezamăgit trebuie să fi avut așteptări inițial, ceea ce... mi se frînge, dar așa, ca idee... Jocul ăsta e ceva în fară de D2 cu skin nou? Credeam că Neo a zis-o la semi-mișto.

That guy[SUP]TM[/SUP].
 
@Velkan: povestea? :smile: (si poate sistemul updatat de skilluri)

Eu nu inteleg de ce se plange toata lumea de logare, eu la 2 noaptea (la o ora dupa lansare) am decis sa ies din TOR si sa-l incerc putin si dupa 2 erori am intrat fara probleme, a durat 1 minut. Ieri o eroare, azi totul ok.
Parerea mea e ca nu au vrut sa bage bagi intr-o caruta de servere doar pentru cateva ore in momentul lansarii, stiau ca apoi totul se va linisti, au experienta din WoW.
 
Eu nu pricep de ce se plânge toată lumea fără a fi jucat jocul. Get guest pass -> play -> complain, asta e ordinea :biggrin:
 
Back
Top