Diablo

Nup, îl jucam p-ăla din trei litere, nume de fată. :tongue:

Dar da, ăla e filmulețul. (Wtf, Mannoroth - you KNOW I'll never remember that. :biggrin:)
 
Velkan, nu pangari lupta dintre Thrall, Grom Hellscream si Mannoroth te rog :biggrin:
Anyway, vad un pic asemanarea in momentul in care apare monstrul, dar asemanarile se opresc acolo :smile:
 
Come oooooon...
 

Attachments

  • DIII.png
    DIII.png
    368.6 KB · Views: 59
Sistem de skilluri simplificat prea mult și faptul că, după 4 ani de lucru, n-o să aibă PvP la lansare, de exemplu. Și Auction House, la care am un deja-vu din EVE.

Asta combinat cu faptul că D3 nu e tocmai originalitatea întruchipată.
 
Screw PvP, sa aiba un single-player misto, si daca ar fi doar D2 adus la zi dpdv grafic si tot l-as cumpara... :biggrin:
 
4 ani? Lucrul la D3 a inceput prin 2002 - 2003 cand inca exista Blizzard North. Eu din ce review-uri la beta am citit mi se pare ca va fi epic. :biggrin:
 
Sistem de skilluri simplificat prea mult și faptul că, după 4 ani de lucru, n-o să aibă PvP la lansare, de exemplu. Și Auction House, la care am un deja-vu din EVE.

Asta combinat cu faptul că D3 nu e tocmai originalitatea întruchipată.


AH din EvE e foarte mișto dacă știi s-o folosești, s-au schimbat multe de când nu te-ai mai jucat tu :biggrin:

D3 nu e original? Noooo, nu se poate. Clar nu se inspiră din *cough* Diablo/Diablo II. Who the fock cares, este Diablo 3. Get over it :biggrin:
 
N-am criticat lipsa de originalitate, am spus doar că, pentru un joc care preia univers/clase/skilluri/itemuri/lore/rune/etc. din jocurile anterioare, și la care se lucrează de - mi se spune - 10 ani, mi se pare dubios să vină și fără PvP pe motiv că n-au găsit încă un sistem potrivit.

AH s-a schimbat cum? Nu mai dai bani reali pentru itemuri in-game? Că asta e problema principală.
 
Aia chiar nu este o problemă, având în vedere că poți să și iei bani reali pentru itemuri in-game. Legally. Which is good.
 
Aia chiar nu este o problemă, având în vedere că poți să și iei bani reali pentru itemuri in-game. Legally. Which is good.
Oau...legal?
Facem reconversie profesionala si ne schimbam meseria in "gameri"?

Cum ar suna: "caut imba player pentru fast run, item X rezerved for 1K €" - ding, ding?
 
Și care ar fi problema? A fi gamer se pare că încă mai suferă de problema "nu pot să fac bani din asta" și "rezervat retarzilor" în .ro. Which is wrong.

WoW Arena, SC2 leagues -> cash. Pentru țările care nu au capu-n cwr ca .ro, unde din cauza legislației nu poți participa.
 
Problema e ca datorita acestor chestiuni imi strica mie placerea jocului. Intru in party cu un imba gear player dar care n-a jucat pe bune in viata lui si ma face sa wipez pana ma duc nervos la culcare. Nu am timp sa joc la nivel "hardcore" incat sa am guilda puternica si/sau amici on-line ca sa pot sa ma joc numai cu ei. Iar in acelasi timp nu sunt nici noob bot care sa nu cunoasca jocul cu toate detaliile lui. In 2008-2009 daca vedeai pe cineva pe Ashes of Al'ar inseamma ca stia TK-ul ca pe propriile lui buzunare....acum p#&@.
 
Cei care au acum Ashes of A'lar înseamnă că au făcut TK solo :smile:

Harden up a bit dude.
 
Eee, te faci ca nu intelegi ce am spus. Parca ai lucra la Blizzard. :tongue: Vorbeam de vremea BC, iar daca acum vezi pe unu calare pe "drake of the south wind" nu iti garanteaza nimeni ca macar stie o rotatie banala pentru pve dps...nu mai vb de pvp. Dar destul off topic.

Sunt mult prea patruns de universul Bllizzard asa incat garantat voi juca vara asta Diablo 3 pana o sa imi iasa pe urechi chiar cu riscul de a ma enerva uneori pana la a da cu tastatura sau mouse-ul de pamant (cum fac acum cam la fiecare pug de DS10H/DS25).

PS: N-am prins beta asa ca mi-am luat "annual pass" la WoW si in plus i-am zis lui sefu ca nu mai vreau concediu de 1 mai si ca imi iau cateva zile incepand cu 15. :biggrin:
 
Back
Top