Diablo

Uau, e a doua oară pe ziua de azi, dar asta e: yo, dawg, hit me up with that pirate vs. paying customer comparison (again).

Totuși, cred că e vorba despre același sistem ca la StarCraft, adică nu trebuie trebuie să fii online, dar dacă or să bage achievements/IM/etc., o să vrei să fii.

... the online-only requirement may anger customers who don't have an Internet connection, ...

Oh, piss off!
 
Deci sa inteleg ca o sa pot sa fac bani legal din Diablo 3? Well, that'll be interesting...
 
Știm cu toții că sistemul de skills (cu skill points) din Diablo 3 a fost schimbat, da? Acum ai 6 active skills (începi cu 2 slots disponibile, și primești +1 la lvl 6, 12, 18 și 24) și 3 passive skills (+1 la lvl 10, 20 și 30) care scalează, nu știu exact pe ce criterii - probabil în loc să zică +20-30 dmg, o să fie +50% of weapon damage sau așa ceva. E un interviu cu Jay Wilson pe IuTiub în care explică diverse. Motivul pentru care au renunțat la skill points e că vor ca fiecare skill să aibă o utilitate la un moment dat - cu skill points, dacă aveai Summon Fluffy Meadow Wasp la lvl 1 și Summon Vicious Ultrademon of the Beyond la lvl 30, toată lumea aștepta lvl 30 și punea tot acolo. :biggrin: S-ar părea că nici atributele nu mai sînt customizabile, deci controlul asupra dezvoltării caracterului se rezumă la items și runes.
 
Well, din punct de vedere al marketingului ar fi o idee buna, e destul de apropiat de perioada cadourilor de Craciun.
 
Slabe sanse. Aia de la pisigaraj e o data aruncata la intamplare sa nu ramana spatiu' gol.
Anu' asta ma foarte indoeisc ca o sa avem Diablo.
Online. Cu bani adevarati. Bleah.
 
Blizz a spus ca inca spera la o lansare in 2011 a lui Diablo 3 daca nu ma insel. Eu inca sper alaturi de ei :biggrin:
 
Devin cam enervanți, sincer. Vreau să încerc monk-ul ăla odată! :mda:

Au completat secțiunea de Items pe site, btw. Vine cam așa: leather, chain, plate, repeat model sub alt nume. :goofy:
 

Nu era în WarCraft III un filmuleț cu doi orci care se băteau cu un fel de demon într-un canion? Porcul ăsta încornorat seamănă suspicios de mult cu demonul respectiv.

În altă ordine de idei, tipa mi se pare cel mai realist realizat personaj pe care l-am văzut într-un trailer. (Dacă nu iei în calcul manichiura, dar mă rog... :biggrin:)
 
Last edited by a moderator:
Back
Top