Detector radar. De care?

Exact acelasi lucru am vazut si la emitatorul de la alarma, pentru pager. Zapada se topeste in dreptul sau. :tongue:
 
Detectorul de radar nu emite nici o microunda decat daca e si jammer. Probabil zona sta mai calda pentru ca este un corp relativ masiv in spatele parbrizului care sa tina un echilibru termic. Incercati si cu altceva in afara de un detector, orice obiect asemanator pus sub parbriz si observati daca are acelasi efect.
Iar emitatorul de la pagerul de alarma nu cred ca emite suficient de mult timp sau de puternic cat sa topeasca zapada. Adica nu emite constant, doar pulsuri, iar puterea cu siguranta e prea mica. Un telefon emite mult mai puternic decat pagerul, de-asta are si acoperire pana la cea mai apropiata baza de celula de mai mult de 1 mila cat are pagerul. Fac pariu ca si aici tot ceva legat de caldura specifica este.
 
Aprob pozitiv antevorbitor. :smile: Jammere nici nu cred ca se mai fabrica, sunt ilegale peste tot in lume si detectabile imediat. Plus ca eu personal nu as sta cu chilotii langa un jammer care emite microunde. :biggrin: NO!
 
Detectorul când e pornit nu consumă curent electric? Asta nu produce o oarecare cantitate de căldură?
 
Ba da si inca consuma / se incalzeste in draci. Dar enuntul initial al problemei era:

De ce in zona detectorului montat in parbriz, nu se depune bruma si in general nici nu ingheata parbrizul? (era mai mult retoric)

Eu inteleg ca omul nu gaseste bruma pe masina rece, dimineata, in parcare. Si banuiesc ca nu lasa detectorul alimentat peste noapte. :smile:
 
Cine naiba lasă detectorul radar în geam la maşină peste noapte? În România mă refer, că din căte ştiu hulu încă n-a migrat.
 
Un singur amic de-al meu are detector de radar si din cate stiu nu-l da jos niciodata, nu a avut probleme cu ele fie vara fie iarna. Dar, nu e lipit de parbriz ci sta undeva pe bord, aproape de geam dar nu in contact direct cu acesta.
 
Cine nu lasă cheile în contact peste noapte în România? Când stăteam în Militari de vreo 2 ori au venit dimineața vecinii să îmi aducă cheile de la moto lăsate în contact, iar mașina anterioară era întotdeauna descuiată în fața blocului. Din cauza asta nu mi-au spart niciodată un geam și nu mi-au forțat încuietoarea ușii :smile:
 
Lanț racing!
 

Attachments

  • DID chain.jpg
    DID chain.jpg
    123.8 KB · Views: 43
Back
Top