Detector radar. De care?

neaxu;103435B 18 ZBS [B said:
|[/B] B 18 ZBU | B 18 ZBV | B 18 ZBW | B 18 ZBZ | B 18 ZCA | B 18 ZCF | B 18 ZCH | B 18 ZCI | B 18 ZCJ | B 18 ZCK | B 18 ZCN

Astazi am vazut in trafic doua din noile masini ale politiei: B-18-ZBU si B-18-ZCH. De fapt am vazut mai multe astfel de masini in trafic zilele astea, dar nu am dat importanta numerelor de inmatriculare. Partea buna este ca sunt usor de recunoscut: Logan MCV cu sistemul de avertizare optica/acustica vizibil diferit fata de versiunile precedente.
 
Are mai putina importanta bugetul meu , ideea era ca se spun multe in topicul asta, insa solutii practice, modele de detectoare , ce stiu sa faca, avantaje, dezavantaje, sunt prea putine.

Ca sa raspund totusi, acum am un Whistler (nu stiu de care) pe care am dat vreo 300 de lei acum muulti ani. Probabil ca tot pe acolo, 300 - 500 maxim.
 
Cam puțin. Unii laudă Yupiteru, modele destul ieftine și cică ar fi reușite. Dar nu știu, eu parcă tot pe Beltronics aș merge. Nu de alta dar personal prefer să măresc suma dată pe detector decât să o completez mai apoi cu amenzi. Dar s-a cam dublat suma pe care trebuie să o investești, ca să fii cât mai sigur pe lângă detector e bună și o stație CB, un model bunicel + antenă pentru o rază mai mare costă cam cât un detector bun.
 
Ok, multumesc, macar acum am idee care sunt extremele. Mie si 500 mi se pare mult, insa am sa vad cum vor evolua lucrurile, pana acum nu cred ca am luat 10 amenzi in 15 ani de şoferie si nu merg ca melcul, chestie de noroc si colegi de trafic extrem de amabili.:smile:
 
Eu am jumătate din anii tăi și n-am nici o amendă. :cool:

Suma e destul de mare, dar și amenzile s-au scumpit, la 60 lei punctul de amendă...fă un calcul simplu. Am uitat de navigație, cu hărțile actualizate te anunță de radarele fixe care nu sunt detectabile (cele cu senzori pe calea de rulare). Deci detector+stație+navigație. Scump domle, scump!
 
Suma e destul de mare, dar și amenzile s-au scumpit, la 60 lei punctul de amendă... Deci detector+stație+navigație. Scump domle, scump!

Eu-s de parere ca merita facuta orice investitie, atata timp cat nu cotizezi la buget si implicit la salariile hotomanilor veiozari.

Da, pare din ce în ce mai greu să faci lucruri ilegale :biggrin:.

Pai cum sa nu fie, cand astia vad datu' cu radaru ca o sursa sigura si usoara de a spori incasarile la buget si fac tot posibiliu sa le mentina investind in echipamente din ce in ce mai performante.
Ma deranjeaza ca n-ar sta unu in dreptu' unei scoli sau crasme... se pun cu radaru in camp si vaneaza iepuri!

Mare dreptate aveau aia din clipu publicitar: N-ai cu cine, n-ai cu cine!
 
Nu sunt ilegale pentru că ai voie să le cumperi şi să le foloseşti.
 
Se pare ca inca nu s-a inteles ca fara iepure antemergator, poti sa-ti iei si detector de 1000 EUR ca tot te filmeaza. :tongue:
 
Păi ce mare lucru, cumpărăm/inchiriem a 2- a masină, plus detetector de radar, plus GPS, plus statie si rugam un amic care nu prea are ce face cu carnetul sa mearga in fata noastră.:biggrin:
 
Buuun, iar dupa ce ne-am trezit... ne dam seama ca trebuie sa contracaram cumva vanatoarea tablagistilor.

Dupa cum se prezinta situatia cu noile radare cu POP, trebuie sa mariti bugetul alocat detectorului,
iar daca sotia/prietena suporta zgomotul generat de CB, puteti lua in calcul si acest device.
Pentru care nu trebuie sa scoateti mai mult de 300-400Ron (sau 200 ron, second)

Daca-i cineva interesat despre fenomenul CB, in limita cunostintelor mele va stau la dispozitie.
 
Nu e mai simplu să te tragi cu un 170-200CP ++ ? Sunt curios când şi cum se ţin după tine cu vapoarele alea de MCV-uri.
 
De ce crezi tu ca trebuie sa se tina dupa tine? Fotografia poate la fel de usor sa iti ajunga acasa.
 
Se pare ca foamea de la buget e mare rau. Umbla vorba pe un forum auto cum ca in urmatoarele doua saptamani se vor face si controale pentru purtarea centurii de siguranta si ca se va tine cont si de ocupantii locurilor din spate. In acest caz cine primeste amenda? Soferul sau pasagerul?
 
Back
Top