Despre tot ce inseamna DVBT / DVBC (normal sau HD).

lai

meh
O sa fie util in cazul in care vrei acces la canalele care cer decodare si implicit abonament mai scump. :smile:
 

Neo

The Good Doctor
Sugar daddy
Poate mă repet, dar ce-i așa de interesant la TV de merită ditamai discuția? :biggrin:
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Interesant la TV de vazut? Nimic, tbh. Dar am un gadget cu o functie neexplorata :biggrin: Sa nu-mi zici ca nu te-ai uitat candva la cele doua porturi PCIe x16 fara nici un pitic curios cum ar fi cu SLI :biggrin: chiar daca nu-ti trebuie.
 

Quark

Zis și Brucan
Up. Avand in vedere penele de curent tot mai dese si faptul ca dupa o astfel de intrerupere UPC isi revine in juma' de ora, sunt curios daca au avansat astia cu emisiile dvb-t. A mai crescut semnalul? S-au inmultit emitoarele? S-au mai ieftinit antenele?
 

Quark

Zis și Brucan
Bun, am citit, m-am updatat. Desi ce spune Dreamer e logic, ei bine iata ca sunt suficienti bani la buget pentru ca pana la sfarsitul lui 2016, 92% din populatie sa poata receptiona in bune conditii ce se emite (adica TVR 1,2 si 3) in DVB-T2!!! Desigur ca este cunoscut faptul ca romanul de la sate nu are tv cu receptor dvb-t2, dar traim in Romania si e o chestiune de mandrie nationala sa fim cei mai avansati din Europa la capitolul emisie TV.

A, si desigur ca nicio alta televiziune din Ro nu si-a anuntat intentia de a transmite in eter emisiunile sale, in afara de falita TVR.

Bravo!

Si desigur ca televizoarele dvb-t nu pot decoda dvb-t2. :biggrin:

De asemenea au incetat atat transmisiunile analogice (cu exceptia TVR1) cat si cele dvb-t.

And now we are doomed. :biggrin:
 

Quark

Zis și Brucan
Ele vin la pachet. Cand pica, pica tot. Discutia era ce faci cand n-ai nici TV si nici net. Si nici parabolica, desigur.
 

Quark

Zis și Brucan
Pentru o târtiţå bine prajita sunt gata sa consum cativa megi din traficul de date pe mobil. :biggrin:
 
Top