De vânzare router wireless Asus + switch 8 porturi, modificate

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Că tot le-am găsit în cutia cu maimuțe, poate sunt de folos altcuiva. Deci.

Router wireless Asus WL-520GC (varianta fără USB):
- 4 porturi Fast Ethernet + WiFi 802.11 b/g cu o antenă cu mufă, deci cu un pigtail se poate pune o antenă mai bună;
- chip Broadcomm, 2 MB flash, 16 MB memorie;
- PPPoE și alte alea, merge pe RDS;
- home modding: radiatoare de aluminiu lipite cu pastă termoconductoare epoxidică de procesor și chip-ul de memorie, pentru a preveni blocarea/resetarea în caz de trafic intens; radiatorul de pe procesor e de la un southbridge și a fost decupat pentru ca să ocolească niște condensatori și tranzistori din apropiere;
- ultimul firmware DD-WRT recomandat, build 14929: mult mai puternic decât firmware-ul original, chiar dacă e versiunea micro (opțiuni mai puține ca să încapă în flash-ul minuscul), dar și așa permite VLAN-uri, funcții avansate pe wireless - bridge, repeater, client, AP, securitate până la WPA2 Enterprise cu TKIP + Radius, free hotspot cu acces obținut contra cost, inițiator wake-on-LAN pentru calculatoarele din rețeaua locală, statistici grafice privind traficul lunar și instantaneu, QoS configurabil, UPnP etc.

L-am folosit vreun an de zile, merge impecabil, arată ca nou, include alimentator și probabil îi găsesc și cutia pe undeva, preț 100 lei.


Switch ipTIME 10/100MB cu 8 porturi și fără management, cu un radiator de southbridge lipit pe procesor ca să nu sughită la trafic intens. Foarte puțin folosit, ca nou, cu alimentator, 50 lei. Sau luați din hipermarket unul nou cu 40 lei și-i montați singuri radiator, după ce-l luați la pilă ca să evite piesele din jur :wink:

Pentru alte informații vă stau la dispoziție. Produsele se pot vedea și proba în București, le pot expedia și-n țară.
 
Back
Top