De unde cumparam? Secrets Revealed

Despre ce magazin e vorba? Si PcGarage livra la un moment dat cu un angajat propriu, dar nici vorba de o asemenea aberatie. Stii, ei au voie sa spuna ce vor, nu inseamna ca au dreptate si ca o sa le tina figura cu OPC-ul.
 
Nu mai stiu exact care era magazinul, dadusem de ei cand cautam carcasa. O sa caut prin calculatorul de la servici.
 
Dumnezeu sa ne apere

Dumnezeu sa ne apere de certuri cu oameni de pe la diverse firme.Exemple:
-pe un laptop de la un scarbici rulam ceva softuri de monitorizare de tempuri, undervolting, bla bla bla.Repectivul bineinteles ca incepe sa dea semne de oboseala:restarturi, bla bla.Pun totul la voltaje default, la fel.Il duc la Emag, si imi zic ca au gasit softul si ca e din cauza lui, si ca nu mai are garantie din cauza asta.
Sun amicu administrator de la firma respectiva, care avea un amic pe acolo.Instant s a rezolvat l au acceptat inapoi.
WTF?
Alt exemplu: ma duc cu o placa video la emag, tot asa a unui amic administrator la o firma care nu avea timp si ma rugase sa o duc acolo.
Un drac de placa gen 9300, ceva sa fie pus intr un pc fara placa video, o ieftineala imputita.
Ce imi zic cei de la emag: Domne, placa nu a avut racire!
Ba sunteti nebuni, credeti ca am sta cu prosopu pe ea?
Ce racire, ca avea un caca de heatsink cat o cutie de chibrite care era rece ca si congelatoru de acasa.
Plus alte chestii pe la tot felu de dubiosenii de firme..
Apropo cine aduce in Romanica brandul de placi video
Saphire?Stie cineva pe cineva de pe acolo?
Ca ma uitam lung la un 5750, dar cu un Accelero S1 pe el, sa nu urle la mine si poate cunoasteti pe cineva pe acolo..
 
Caută un magazin care ţi-o "construieşte". Culoarea, mă refer.
Exista în Alba Iulia un astfel de magazin, îţi alegeai nuanţa şi era o maşinăria în spate care îţi scuipa spray-ul plin cu vopseaua respectivă. Plăteai şi plecai.
 
Am dat cu vopsea de maşină pe plastic şi s-a prins excelent. Şi la nivel mai înalt decât simplă amatoreală; făceam tuning de monitoare, carcase... Dacă e degresat ca lumea, prinde spray-ul pe el de n-are treabă. Ai nevoie de mână sigură şi un pic de antrenament.
 
Noi le folosim pe astea la vopsit plastic si metal (la replicile noastre). Tin bine la julituri si au avantajul ca nu lucesc in soare.
 
De unde cumpar si eu doua bucati placi video BFG GTX285 OCX, ca nici un magazin (on-line sau cu desfacere nu le are si nici nu iti primesc comanda sa iti aduca -bineinteles cu plata unui avans)?
De fapt, nu prea am vazut pe stoc nici un GTX285, indiferent de fabricant.

Stie cineva cine e importator in Romania pentru BFG Tech? Eventual si o vorba buna pentru o comanda ferma?
 
De unde cumpar asta?
PowerGenix PGX1HRCH-4AAZiNc-1.6v 4-Position Charger with 4 AA High Voltage 1.6v 2500 mWh ZiNc Rechargeable Batteries
Nu-mi spuneti Amazon :smile:. Pe amazon.de nu le-am gasit. Parca aia livrau in Ro. Ceva sugestii? Aduce cineva la noi asa ceva?
Eventual si asta.
 
Primii acumulatori de 1,6V (NiZn), nu 1,2V (NiMH). Flash-ul se încarcă mai repede în aparatele digitale, şi în general dau mai mult „suc” până când aparatul zice că s-au golit bateriile. Distracţie nouă, preţ pe măsură; io aş sta pe NiMH, ceva Sanyo/eneloop, Maha/Powerex, Hahnel. De fapt, dintre acumulatorii Hahnel, Panasonic şi GP ReCyco ce-i frec acum prin bliţuri, ReCyco m-au ţinut cel mai bine.
 
Scuze, chiar n-am observat voltajul :smile: Imi aminteste de premiera acumulatorilor Li-Pol din Nokia 6310/6310i = :love:. Intrebarea mea este... la 1.6V in loc de 1.5V cat au in mod normal AA-urile la x2 n-ar fi o problema, dar la x4 ar insemna 0.4V in plus. Oare or aparea probleme? Nu ma gandesc la flash, ci la componente mai sensibile.
 
io aş sta pe NiMH
Bun, pai plecand de la premisa de mai sus, ce accu buni recomandati cu low self discharge rate dar si capabili sa dea ceva juice cand e nevoie? Nu am nimic mare consumator ca blitzul lui puter deci parca mai important ar fi sa poata sa mearga cu lunile intr-un device. Cam raman cu Eneloop, nu?

Pana la urma as putea sa iau o combinatie de accu, 4 pentru long-life, 4 heavy duty. Ce marca/model pentru fiecare categorie si ce charger mai inteligent recomandati (cu un ochi si pe pret, nu vreau sa ma intind prea mult).
 
Cu lunile? Pentru asta acumulatorii nu-s cei mai buni. Acumulatorii sunt pentru utilizare frecventă cu consum mediu-ridicat, încât să-i încarci la câteva săptămâni. Pentru consum mediu-ridicat dar cu un interval mai larg de utilizare sunt bateriile alcaline, iar pentru consum mic şi utilizare foarte îndelungată (gen telecomenzi) sunt mai bune bateriile clasice cu zinc.

Dacă echipamentul folosit o să necesite schimbarea bateriilor doar de câteva ori pe an, nu se justifică nici financiar să treci pe acumulatori, nici ca nivel de încărcare - după 2 luni, bateriile alea vor fi mai pline decât acumulatorii chiar şi stând degeaba.
 
Era o mica exagerare acolo. Nu planuiesc sa dau 10-20lei pe bucata si sa-i tin in telecomanda. Dar vreau sa pot sa ii incarc si sa ii tin in stand by pana vor fi folositi fara sa am surpriza ca atunci cand ii bag in camera mai am de 2-3 cadre.

Idem pentru acumulatorii din mouse si tastatura care in principiu mai mult stau degeaba dar care ma atrag mai mult decat bateriile (in cateva luni mi-am amortizat investitia in accu).
 
Back
Top