De unde cumparam? Secrets Revealed

Am doua experiente proaspete, ambele pozitive.

Este vorba in primul rand de PCGarage care a avut o prestatie de nota 10 atat ca promptitudine cat si ca solicitudine. Livrarea decurge si ea conform programarii. Evident nu am verificat partea cu garantia dar sper sa nu am nevoie ... :smile:

Sunt multumit pe de alta parte si de Shop-IT care au fost si ei prompti in contactarea clientului si in livrarea unui notebook care merge excelent.

Am contactat si Mediadot pentru produsele pe care le doream acum, dar nu au fost prea prompti si nu puteau oferi multe dintre produsele solicitate desi figurau ca fiind in stoc sau livrabile la comanda.
Presupun, dupa reactiile avute, ca erau efectiv depasiti de volumul comenzilor. Probabil ca in alte perioade ale anului pot face fata ...:smile:

As fi incercat si la ITDirect despre care am auzit multe lucruri bune, dar oferta lor era, cel putin in acest moment, mai limitata decat ceea ce doream eu.


L.E. O intrebare privind o placa audio EMU 0404 USB.
Imi poate spune cineva ceva despre soundcreation.ro ?
 
L.E. O intrebare privind o placa audio EMU 0404 USB.
Imi poate spune cineva ceva despre soundcreation.ro ?

De la ei mi-am luat şi eu 0404USB şi au fost ok. Mici probleme cu livrarea pentru că au scris pe colet adresa de acasă, deşi le-am cerut ca livrarea să se facă la altă adresă. Aşa că am primit-o cu 2 zile întârziere, cei de la Cargus nefiind nici ei de mare ajutor.
 
Stie cineva cine e distribuitorul direct sau macar cel mai mare dintre ei (daca sunt mai multi) pentru HP ?
Un amic cauta HP w2408 si nu a dat peste asa ceva in magazinele obisnuite.

Multumesc anticipat.
 
Parcă găsise puterfixer un site acum muuult timp care vindea chestii de genul ăsta, dar la preţuri la care aproape că ţi-ai fi luat un sistem complet.
 
Da, găsisem importatorul VIA Embedded în România, da' nu-mi amintesc site-ul. Oricum nu era ceva evident, produsele apăreau numai în listă, pe site era varză. Iar modelul găsit de Adrian nu apare încă nici pe site-urile de specialitate din afară. :frown:
 
OOook... Aş dori să ştiu dacă aveţi cunoştinţă de vreun site US-based (sau EU-based) care are shipping şi în ţărişoara noastră bananieră. Şi care acceptă carduri ING sau Banca Transilvania valide şi cu bani pe ele :smile:
Newegg nu, Amazon nu, Ebay nu, cică Startech ar trimite, rămâne de văzut. Am făcut o comandă la ei deja.
Aş dori ceva de genul Newegg, dar să trimită în TOATE ţările din UE (adică şi în .ro).
Dacă ştie cineva ceva...
 
Update de la Startech:
Thank you for your interest in Startech.com products.

At this time the shipping costs for Order# USW108521 will be as follows:187.50 USD by UPS

I would also like to state that if you have a shipping collect account please feel free to use this at any time.

Please confirm that you agree to the shipping fees, and that I should proceed with processing this order.

Doamne! Eu am comandat o chestie de 49 USD :smile:
Deci pas. Neeext!
 
Caută pe cineva dispus să expedieze prin USPS (United States Postal Services), care să-ţi vină prin Poşta Română. Pentru asta va trebui să-şi mişte fundul la un oficiu poştal, să dea declaraţie vamală etc., nu vine curierul la sediu ca la UPC.
 
Am deja pe cineva care îmi poate trimite. Duma e că eu vreau să comand direct, să am control asupra produselor comandate, flow-ului de livrare, etc. Nu vreau să comande Gigi de la newegg, să-mi trimită mie prin poştă, să fac drumuri şi eu şi el când aş putea să fac altceva mai plăcut cu timpul meu (şi al lui Gigi). Şi chiar şi cel mai bun prieten Gigi din lumea asta se cam satură de plimbat după 2-3 comenzi pe lună, numai fiindcă, you know, suntem noi "preteni".
 
De o firmă care să accepte expedierea prin USPS vorbeam :wink: Nu de un intermediar persoană fizică.
 
Păi în primul rând caut o firmă care să trimită în România, urmând ca după aceea să mă preocupe prin ce serviciu poştal se efectuează transportul. Spre exemplu, Amazon folosesc UPC, dar taxele nu sunt enorme (absurde chiar), ci OK. 30 USD pentru express delivery (don't use it, Vama românească are delays de 10 zile) şi 8-9 USD pentru un delivery normal. Dar nu trimit componente IT, spre exemplu.

Ce vreau eu: Un magazin virtual cu componente IT care să trimită aceste componente ÎN ROMÂNIA. Nu vreau magazine autohtone, gen eMag, fiindcă nu au opţiune de plată cu cardul, de exemplu.
 
Emag are de mult opţiune de plată cu cardul. Şi pcgarage are, în rest, într-adevăr, nu prea au sau îţi cer ţie comisionul pe care îl plătesc ei. :mda:
Vroiam să te întreb ce faci în caz că ai nevoie de service, dar dacă mă gândesc cât mi-au ţinut pcgarage o placă de bază în service... cred că dacă o trimiteam în US şi retur rezolvam mai repede. :biggrin:
 
Back
Top