De unde cumparam? Secrets Revealed

Imi trebuie un buck converter reglabil 15-30V => 5-12V, dar reglajul sa fie cumva electronic, nu manual, adica prin USB, serial, i2c, un ESP32 integrat in el, etc.
Exista asa ceva? Cum caut?
 
Există niște surse de-astea cu serială, n-am net aici cât să-ți caut exact modelul, vezi aliexpress and stuff
 
Imi trebuie un buck converter reglabil 15-30V => 5-12V, dar reglajul sa fie cumva electronic, nu manual, adica prin USB, serial, i2c, un ESP32 integrat in el, etc.
Exista asa ceva? Cum caut?
Daca renunti la "buck converter" o sa ai si mai multe optiuni.
Sunt, de exemplu, surse de laborator controlate prin serial/USB care nu sunt buck converter, ci un stabilizator liniar conectat la diferite prize din transformator ca sa nu aiba pierderi termice semnificative. Asta duce la ripple ceva mai mic si e foarte posibil sa le gasesti la magazinele de electronica in varianta "far-east".
Totusi, atentie daca vrei sa limitezi si curentul, acolo e o alta discutie.
 
Am nevoie de un ceasornicar pentru repararea câtorva ceasuri de mâna (Orient, Seiko, Tissot). Am sperat să-l regăsesc pe omul care mi-a reparat un Seiko in facultate dar din păcate acolo e acum sală de jocuri.

Musai in București, exclus buticurile din Malluri, trebuie lentilele schimbate la trei dintre ele și o servisare ca la carte, ele in principiu merg toate deci nu-i de luat de la zero munca.

Mulțumesc.


 
Aici e un ceasornicar destul de batran, la cat de gol era la el de cate ori am fost, e clar ca tine afacerea doar din dragoste pentru meserie.
Aici mai e unul, cam de cand pot eu sa-mi aduc aminte (peste 20 de ani).

Despre niciunul nu stiu cat de bun e, mi-am schimbat doar baterii si am cumparat curele.

Sau service-urile B&B Shop, par sa vanda toate marcile enumerate.
 
  • Like
Reactions: Neo
La B&B in magazinul Unirii am apelat eu ultima oara, pentru un Seiko din anii 80. Era undeva sus pe scari, direct din spatiul folosit de B&B, dar cred ca e un deceniu de atunci.
 
  • Like
Reactions: Neo
E Prime Day și la Amazon-urile din UE, și din SUA.

Tip: dacă găsiți un produs, puteți schimba extensia, de exemplu:
amazon.de/URL-produs

în:
amazon.fr/URL-produs
amazon.es/URL-produs
amazon.it/URL-produs
amazon.pl/URL-produs
amazon.nl/URL-produs

etc., schimbați doar extensia și vedeți rapid prețurile produselor la alte magazine Amazon.
 
De unde iau un cablu HDMI de vreo 3 metri de calitate buna? De obicei comandam de la Ugreen, dar nu prea as astepta 3-4 saptamani livrarea si nu mai au nici preturi deloc bune. Am vreo 2 cabluri semi-defecte (fac flicker, verificat cu altele si e de la cablu) si de-aia mentionez calitatea. Rezolutia e 4k, nimic special.
 
miahi are ceva experiențe recente cu cabluri HDMI și cerințe. Nu orice cablu HDMI duce 4k la >30Hz, de exemplu, mai ales peste o anumită lungime.
 
Problema mea era cu cabluri de >5m pe 4k@120Hz (HDMI 2.1), unde contează nu doar cablul, ci și ce legi de el... La 3m mă aștept să fie ceva mai simplă treaba.
 
Așa ziceam și eu până când a trebuit să dau în bobi să găsesc un cablu DP care să ducă 1440p@165Hz și să aibă >1.5m :biggrin:
 
Back
Top