De unde cumparam? Secrets Revealed

Multumesc, nu ma gandisem la asta! Din pacate nu o ia fara baterie!
Incearca sa il conectezi la un incarcator care poate da un curent mare. De obicei la pornire trage curent semnificativ mai mare ca in utilzare normala.
Daca ai un ceva care poate sa dea 2.5 sau chiar 3A ai o sansa mai mare sa porneasca. Sau o sursa de la Rpi care are exact microUSB.
 
Multumesc mult!
Din pacate, ii stiu pe tristii aia, am mai comandat odata ceva de la ei si n-au dat niciun semn de viata.
Din cauza asta si intreb aici, daca cumva stiti vreo sursa care sa faca un comert cat de cat civilizat cu chestii de astea in Romania.

Amazon (UK) n-am vazut niciodata sa trimita acumulatori in Romania si nici sellerii nu se ingramadesc.
 
Salut

Sunt in cautarea unei surse de carbo proveniti din fulgi de ovaz ( nu de porumb , mult prea mult zahar la 100 g , vreo 10g vs 0,5g ) cat mai free de mizerii gen gluten , aspartame , acesulfame-k etc . Ultima experienta din supermarket m-a facut sa abandonez pista . Deci , daca stie cineva vreun magazin naturist or smth , sa semnalizeze regulamentar .
 
Azi AdGuard împlinește 11 ani și oferă discount 40% la licențe cu codul promoțional ADGUARD11 valabil doar azi.

Licențele pot fi tip abonament anual sau lifetime, și de tip personal (până la 3 echipamente) sau familial (până la 9 echipamente).
 
Caut si eu sa cumpar un termometru de exterior si interior, cu afisaj cat mare si cat mai vizibil.
Nu m-ar deranja si niste functii in plus (o statie meteo), sugestiile sunt binevenite, dar nici nu pot sa spun ca am nevoie neaparat de girueta, presiune, umiditate, predictii etc .
Daca stiti ceva ce se incadreaza in cerintele basic de mai sus, dati-mi si mie un link preferabil romanesc, stramosesc! Merge si amazon!
Am avut pana ieri asa ceva, insa cred ca a avut o treaba cainele cu sonda exterioara si s-a dus!
 
TFA Dostmann are o grămadă de termometre, cu senzori wireless pentru exterior, cu indicator de min/max la fiecare. "Centrala" poate sau nu să aibă și ceas, poate și higrometru, poate și prognoză de vreme folosind un barometru (meh, precizie de pix), și e varietate la design, culori, dimensiuni. A fost singurul producător care avea un model cu 3 senzori radio pe lângă cel al consolei cu afișaj, pentru a vedea undeva temperatura din fiecare cameră.

De exemplu:

 
Am nevoie sa incui un frigider!

Nu e nimeni bulimic, pur si simplu DSP ul e foarte activ zilele astea si mi-au impus sa incui frigiderul in care tin materialele cu risc biologic de la cabinet.
Nu conteaza ca frigiderul este el insusi intr-o camera care e incuiata, regula e regula!

Cea mai la indemana solutie este asa ceva insa nu gasesc pe la noi. China iese din discutie, ca imbatranesc pana ajunge!
Idei?
Exista frigidere comerciale cu incuietoare? As lua unul nou cu incuietoare din fabrica, numai sa nu-i mai aud pe cei de la DSP ca au tot felul de indoieli.
 
Lanț cu lacăt, în jurul frigiderului. De lipit ceva pe el s-ar putea să fie cam greu de demonstrat că funcționează încuietoarea (depinde cât de bine te înțelegi cu DSP-ul, și dacă lacătul e pentru siguranță sau tamper proofing).
 
Prea elegant. Mergi frumos la un magazin de construcții/bricolaj și ieși de acolo cu o închizătoare de tablă pentru pus lacăt la poartă/ladă/cufăr, un lacăt, și un clește pentru nituri (cu niturile aferente). Marchezi locurile unde să dai găuri în tabla subțire a frigiderului, dai găurile, prinzi urechile alea cu nituri, pui lacătul și aia e. Îți mai faci un drum să duci cleștele înapoi, pe baza bonului.


Io sincer în primă instanță aș lua un zăvor culisant cu gaură pentru lacăt, pe care să-l aplic pe laterala frigiderului și să pun lacăt pe el, deși... forma lui nu ar ține ușa închisă :biggrin: Și dacă comentează DSP ceva, aș răspunde foarte deranjat că băi, ați zis să fie încuietoare cu lacăt, na-vă încuietoare cu lacăt, n-ați zis nicicând că frigiderul să nu poată fi deschis, ce-ar fi să vă decideți care-s cerințele și să le dați în scris într-un mod neinterpretabil și care să nu genereze confuzie, dacă-s publicate în MO și mai bine.

 
Back
Top