De unde cumparam? Secrets Revealed

La biți cel mai important e să faci diferența între philips și pozidrive (dintre cele mai utilizate la noi)
Pozidriv (nu pozidrive) sunt cam toate șuruburile pe care le am. Bitul aferent e cel mai des în șurubelniță sau bormașină. Doar uneori mai dau de șuruburi clasice Philips - sunt și ușor de recunoscut pe cap (n-au liniuțele alea subțiri la 45 de grade) și după faptul că nu se „îmbucă” perfect cu bitul PZ.
 
Neo: Man, eu cred că tu nu prea strângi / desfaci șuruburi. :biggrin: Daca începem să scriem tratate despre cum se strânge un șurub, ne-am ars ca specie. :haha:
 
E greu de găsit modelul exact, sunt șanse ca mufa să fi fost făcută la comandă pentru modelul respectiv de laptop. Ai șanse dacă recuperezi una de la alt laptop. Eu am o chestie de-asta de la un Dell, dar nu știu dacă te ajută, nu pare ușor de desfăcut (e through hole pe ceva care pare mai mult de dublu placat).


2019-09-11 15.43.42.jpg 2019-09-11 15.43.51.jpg
 
Last edited:
Din pacate, la mine sunt toate in aceeasi linie, nu in zig-zag cum sunt mai sus cei 6 pini din partea de alimentare. Multumesc.
 
Vezi că alea-s surface mount, nu through hole. Iar al doilea e micro sata, nu slim sata (15 pini în loc de 13 și complet diferit keying-ul).
 
Da, va trebui să-ți dai datele reale (adresa la care vrei să primești coletul) și să faci o plată cu cardul. Din păcate nu vor PayPal si va trebui să dai toate datele de pe card, ca să poată să-și tragă banii. Preferabil card de debit, cu puțini bani pe el. Paza bună... :smile:
 
Comand de 3+ ani de pe Ali, fără nici o problemă bancară. Iniţial banii ajung la AE, nu la seller. Îi primeşte doar după ce se livrează produsul şi dai confirmare.
 
Back
Top