De unde cumparam? Secrets Revealed

Eu am folosit break in odată la câțiva ani pentru acumulatorii mei doar pentru a verifica cât mai au din capacitatea inițială. Am și postat pe aici pe undeva, am fost foarte mulțumit de cum s-au păstrat 50% din Powerex (restul sunt morți, RIP). Eneloops încă n-au primit alt break in de când i-am cumpărat, am vreo 20 de bucăți, 12 normale și 8 Pro, dar asta doar pentru că-și păstrează încărcarea mult mai bine când nu-s folosiți.
 
De obicei îmi fac cumpărăturile de la Garaj, căci în combinație cu FanCurier, erau predictibili cu livrarea. In ultimul timp însă au schimbat FanCurier cu "Sameday" Curier si toată predictibilitatea sa dus naibii. Acum termenul de livrare a devenit un fel de loterie și nu ma mai pot baza pe nimic. Ultima comandă era pregătita de livrare, cu AWB-ul tipărit, de miercuri dimineață. Curierul a preluat coletul abia joi și nici pana în momentul de fata nu l-am primit. Partea nasoala este ca echipamentele comandate trebuia sa le pregătesc și să le predau mai departe utilizatorului luni dimineață la prima oră.
 
Pana acum au fost destul de predictibili cei de la Garaj (cel putin cu mine), daca piesa nu e ceva mai deosebita merge regula urmatoare pt produs in stoc la furnizor:

1-Ziua comenzii
2-Ziua urmatoare a comenzii e rezervata procesarii comenzii
3-Comanda a fost procesata si au trimis pe cineva sa o ia de la furnizor
4-Au luat piesa de la furnizor si contacteaza curierul pt livrarea catre mine
5-Curierul imi livreaza comanda

Daca piesa e mai rara punctul 3 dureaza mai mult de o zi dar te anunta.

Deci cam 5 zile in total.
 
Au mai multi curieri, printre care si Sameday si Urgent-Cargus. Dintre toti, Sameday ajunge cel mai greu, probabil numele predestinat... Mie mi-au adus un colet dupa o saptamana si nu era in perioada aglomerata de sarbatori, ma gandesc ca isi fac cursele in functie de comenzi, spre deosebire de Fan Curier care are curse zilnice in toata tara.
Ma gandesc ca poti cere cand pui comanda sa n-o trimita cu Sameday, pe viitor cand ai ceva urgent.
 
Sameday sunt absolut idioti. Am avut meciuri cu ei din cauza facturilor UPC (le aruncau pur si simplu pe jos, pe scara blocului). Ocazie cu care am aflat ca de fapt ei subcontracteaza diversi luzeri persoane fizice ca sa distribuie plicurile catre clienti. :capu:
 
7lXytqO.png
 
Imi trebuie o recomandare de prelungitor USB (neaudiofil), putin peste 1m, cu ferite la ambele capete si cu ecran ultra-capabil. Si sa fie pe bune, adica feritele sa fie din ferita, ecranul metalic, etc...
 
Cand il gasesti sa-mi spui si mie unde e. Eu am gasit odata un Belkin de 5m cu tot ce zici tu la un MediaGalaxy care era la Unirea, dar era acum ani buni. Erau si aurite mufele.
 
5m este mult prea la limită.

Am două USB HUBs USB 3.0 powered care sunt la capătul câte unui prelungitor de ~5m fiecare. Pot spune clar că merg, dar cu sughițuri și nu este de la cât curent trag perifericele (pentru că-s powered). Wonky grav, uite usebeu' nu-i usebeu'.

Nu recomand nimic peste 2m.
 
Am spus clar: PUTIN PESTE 1M. Adica 1.2m..1.5m. Max. Merge si 1m. Cred ca o sa cumpar eu feritele alea si le pun peste un cablu bun.
 
Comentam doar la lungimea excesivă menționată mai sus. Dar acum sunt foarte curios de ce 1m "merge" dar trebuie 1.2-1.5m :biggrin:
 
Spre mirarea mea cablul a functionat exemplar la consum de max 500mA. Pe afara e gros, nu stiu ce-o fi inauntru.
Standardul USB parca prevede 4.8m sau ceva putin sub 5.
 
Comentam doar la lungimea excesivă menționată mai sus. Dar acum sunt foarte curios de ce 1m "merge" dar trebuie 1.2-1.5m :biggrin:
Pentru comoditate. Un capat intra in PC, celalalt capat tine RTL-SDR-ul care trebuie sa ajunga pana la DUT, care e pe o masa din imediata vecinatate. 20..50cm in plus inseamna confort cand lucrezi. :smile:
 
Ferite la ambele capete pe USB n-am văzut niciodată. Ferite la un cap (spre device) găsești la aparatele Canon. Dar mai degrabă îți pui tu feritele tale.

La chinezi ceea ce seamăna a ferite pe 90% din cabluri e de fapt cablu înnădit (mai ales pe la alimentatoare de laptop, acolo taie cablul să pună mufa care trebuie).
 
Restart, service Nikon, Philips, Toshiba:
Pentru a fi mai accesibili clienților noștri, ne face plăcere să vă anunțăm că sediul centrului de service se va muta la adresa Splaiul Unirii nr. 74, București, începând cu data de 4 februarie 2019.

Toate produsele vor fi recepționate la noua adresă. De asemenea, începând cu aceeași dată, expedierea produselor aflate în garanție sau în postgaranție către centrul de service se va face la noua locație prin noul curier agreat, Fan Courier.

http://www.restart.ro/
 
Back
Top