De unde cumparam? Secrets Revealed

Au revenit la 230 lei rapid.
Iar M525 am vrut sa iau 2, insa am ramas doar la 1, este mult prea mic pentru mana mea... :smile:
 
Era cat pe ce sa imi iau si eu un M525 dar mi s-a parut prea mic. Si m-am obisnuit cu butoane laterale. Eu oricum caut de cativa ani inlocuitor pentru Logitech G3.
 
Da, cauti de te rupi in coate... ai un G3 practic nou cadou de la mine si nu ai reusit sa juma de an sa vii sa-l iei. :tongue:
 
Consideră-i o investiție; dacă în 15 ani a crescut de 5 ori prețul, îți dai seama cât vor valora peste încă 15 ani? :smile:
 
Cautam astazi o baterie noua pentru telefon (SG S2), gasesc un magazin online unde au baterie originala Samsung in stoc la 38 RON, ma uit la datele de contact si vad ca sunt din Constanta, cu sediul relativ aproape de domiciliul meu. Sun sa-i intreb daca pot veni sa iau produsul de la ei la care mi se raspunde ca se poate, dar va trebui sa platesc transportul 16 RON. WTF?!?!
 
Comenzile pot fi ridicate de la sediul firmei noastre doar in cazul in care sunteti persoana juridica cu activitate in urmatoarele domenii: Service Telefoane Mobile si/sau IT, Comercializare Accesorii si Componente Telefoane Mobile si/sau IT.

Pentru persoanele fizice din Constanta coletele vor fi expediate prin curier rapid si se vor aplica aceleasi tarife de livrare.

Probabil nu au chef sa se vanture toata lumea pe la ei prin firma.
 
Probabil e vorba sa iti platesti singur transportul cu taxiul pana la ei si inapoi. Sau e din capitolul "Eterna si fascinanta ...".

DX.com, baterii de S2 erau vreo 3-4 dolari si transport gratuit. Dar nu e in Constanta si dureaza un pic livrarea.
 
Am baterie luata de pe DX dar nu e grozava: 3800mAh fata de 1650mAh cat are originalul, dar tine la fel. Chiar am cautat pe DX inainte de a face o cautare prin magazinele din Ro, dar nu au nimic original si review-urile nu ma incanta.

Hmmm... vad ca e o moda cu astia care nu vor sa vada clientul la fata. Am mai gasit o firma de accesorii GSM din Constanta din partea carora am primit acelasi raspuns: curier rapid, 16 Ron.
 
Cred ca au sediul la bunici in apartament si de aia nu vor sa le frece nimeni usa .
Cert este ca au preturi bune, m-am uitat la o baterie pt S4 si e la jumate de pret, comparativ cu delaerul oficial Samsung in .ro pt acessorii. Acu' tot bunica stie daca or fi originale...
 
@IceCub, cateodata ma intreb daca unii oameni au un simt al umorului mai ciudat sau se intampla altceva.

Cum coada vacii crezi ca o baterie de telefon chinezeasca poate avea 3800mAh cand aia originala are 1800 (atat are a mea originala), crezi ca au descoperit chinezii masina timpului si au adus tehnologie din viitor? Daca e evident ca nu are cum sa aibe peste 1800-2000 de ce macar mai mentionezi 3800 si mai faci si comparatie intre cat tine fiecare baterie?

Sunt baterii la preturi extrem de mici, daca au 3/4 din capacitate la 1/4 din pret e un targ extrem de bun. Eu am luat acum vreo 2 ani 5 baterii de S2, le-am folosit 3 oameni si acum au cam murit, dar ne-am facut treaba. Eu aveam si cate 2 in rucsac, ca sunt ieftine, mici si bune, cand eram plecat prin locuri unde nu puteam incarca telefonul, foloseam GPS-ul la greu si eventual mai si filmam.

Faptul ca nu sunt originale e o aberatie: te astepti sa gasesti bateriile originale la 1/4 din pret? Chiar asa? Daca merg la ce iti trebuie sa fie originale, pierzi garantia sau iti cade rangul si nobletea daca le folosesti? Stai linistit ca nu explodeaza daca nu le spargi si nu le pui pe foc.
 
Baterii mai mari există de foarte mult timp, sunt mai groase și vin cu capac spate diferit (ca să încapă). Exemplu: www.dx.com/p/replacement-3-7v-3800m...er-for-samsung-galaxy-s-ii-i9100-black-128333. Iese un fat phone, dar trebuie să se descurce și telefonul să-l încarce complet (depinde cum detectează încărcarea 100%; Android-ul lucrează cu profiluri de baterie în stilul Linux, uneori trebuie să resetezi profilul ca să îți folosească corect o astfel de baterie).

Experiența mea cu baterii ne-originale pentru aparate foto e destul de ok, 3/4 din capacitate la 1/3 din preț (există și mult mai ieftine, dar sunt două riscuri: primul banal - nu ți-l recunoaște încărcătorul original, caz în care trebuie să iei unul noname special pentru acumulatorul noname, și al doilea mai puțin banal - se umflă/curge/ia foc acumulatorul de 50 lei în aparatul foto de 1500€ și nu e chiar plăcut). De obicei durata de viață a unui acumulator noname e mai mică. Acumulatorul original de la Canon 20D (produs în 2004) încă mai merge, pe când acumulatorii noname cumpărați de mine prin 2006-2007 sunt aproape morți - încărcătorul zice în 5 minute că i-a încărcat, aparatul zice în 5 minute că s-au descărcat.

De curând am primit un acumulator extern Samsung de 9000mAh și e excelent în vacanțe, pot să încarc orice când nu sunt lângă priză, seara pus la încărcat, nu-ți bați capul cu încărcatul tuturor device-urilor înainte să pleci.

LE: Apropiat de ce zice Adi: la ales acumulatori noname de aceeași dimensiune fizică, alegeți din ăia care au decența să spună că nu au capacitate >= cu cei originali. Și dacă e capacitate egală e dubios - se poate măsura ușor cu un cântar, capacitatea variază ~ direct cu greutatea, la aceeași calitate a celulelor (iar variația greutății între acumulatorii originali e <0.5 grame). Dacă un acumulator original de 1390mAh are 78.7 grame, iar unul noname de "1390mAh" are 68.5 grame, cam cât au mințit chinezii? :biggrin:
 
Exact bateria din linkul lui Miahi o am. Fiind de provenienta chinezeasca nu ma astept sa aiba 3800mAh, dar macar un 2500 ar fi de asteptat avand in vedere ca e mult mai mare si mai grea. Bateria o am de pe la inceputul lunii februarie si tine exact cat acumulatorul original Samsung de 1650mAh cu care a venit telefonul acum 2 ani de zile. Pana pe la 40% are un ritm constant de descarcare, iar de la 40% la 0 ajunge in 2 ore. Astazi cand am pus acumulatorul original in telefon, dupa ~5 luni de zile am ramas surprins cat de subtire si usor a redevenit telefonul - ma obisnuisem cu dracia aia chinezeasca butucanoasa si grea.

Pe DX se aplica zicala romaneasca "cat dai atata face". Ieri cand cautam acumulator la ei pe site am aruncat o privire si in sectiunea de bateriil externe 2600-4000mAh. Initial preturile par grozave, dar dupa ce citesti cateva review-uri iti dai seama ca produsele nu fac nici 2 bani.
 
Back
Top